کد خبر 80535
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۱

يک رسانه عربي بتازگي به اطلاعاتي نظامي دست يافته که در واقع توطئه جنگ عليه سوريه است و اطلاعات اين سناريو از پايتخت‌هاي مختلف جهان مانند عمان، لندن، بغداد، دبي، بروکسل، وين و استانبول گرد‌آوري شده است.

به گزارش گروه بين الملل مشرق، بر اساس اين سناريو که از سوي پايگاه اطلاع رساني "نيروي سوم" منتشر شده است، آمريکا؛ انگليس را مأمور اجراي آن کرده تا در واقع نقش غرب و ناتو را در سوريه ايفا کرده و سناريوي مزبور را با هماهنگي ترکيه، اردن، عراق، قطر، امارات و قبرس به اجرا بگذارد.

براساس اطلاعات به دست آمده، سفارت کشور پادشاهي عمان در سوريه، نقشي محوري را در بحران ايفا مي‌کند و به عنوان اتاق عمليات سفارت آمريکا در دمشق عمل کرده و با آن به طور مستمر در ارتباط است.

همچنين براي اجراي اين سناريو، اتاق‌هاي عمليات نظامي و اطلاعاتي با نظارت مستقيم آمريکا تدارک ديده شده و تعداد قابل توجهي از نيروهاي سازمان‌هاي اطلاعات و جاسوسي آمريکا، ترکيه، انگليس و فرانسه در شهرهاي مختلف سوريه مانند حلب، حمص، سويداء، لاذقيه و دمشق، نفوذ و فعاليت خود را آغاز کرده‌اند که پراکندگي اين اتاق‌هاي عمليات به شرح زير است:
 
مرکز شماره 1- مرکز اصلي عمليات دريايي و اطلاعاتي در قبرس
مرکزشماره 2- مرکز عمليات حمايت اطلاعات، تبليغات، لجستيکي و پروازهاي جنگي در قطر
مرکز شماره 3- مرکز پيشتيباني هوايي ناتو در امارات متحده عربي
مرکز عمليات پروازهاي اصلي و لجستيک عمليات مستقيم در پايگاه اينجرليک ترکيه و پايگاه ازمير/ در ارتباط با مرکز قبرس
مرکز شماره 4- مرکز تجمع نيروهاي ويژه آمريکايي، غربي و عربي و مرکز تحليل داده‌ها در اردن
مرکز شماره 5- مرکز تجمع نيروهاي ويژه آمريکا، غرب و ترکيه در شمال عراق
و مرکز لجستيک دائم و موظف به از کار انداختن سامانه‌هاي الکترونيک از پايگاه آمريکايي اچ3 در عراق.
 
پايگاه هوايي H3 در عراق

براساس اين طرح، قرار است ارتش سوريه با هيچ نيروي نظامي خارجي رودر رو نشود و بدين ترتيب نقشه ژنرال "شوارتسکوف" در حمله به رژيم صدام در سال 1991 ميلادي، با برخي تعديلات در مورد دمشق به اجرا گذاشته شود که اين تعديل در افزوده شدن نيروي دريايي به نقشه، قابل ملاحظه است که هدف از آن، تأمين دو هدف: "فلج کردن سواحل سوريه" و "ممانعت از حمله انتقام جويانه حزب الله به اسرائيل و جدا کردن مقاومت اسلامي از سوريه" است.

اين نقشه نشان مي‌دهد که سوريه بايد به صندوق دربسته‌اي تبديل شود که فقط بايد بر آن فشار شديد وارد کرد.

اين سناريو، عملاً از شهر آشوب زده "الرمثا" در اردن واقع در مرز سوريه از يک سو و سرزمين هاي اشغالي فلسطين از سوي ديگر آغاز شده،‌ چون حوادث آنجا کاملاً ساختگي بود تا زمينه را براي ورود تانک‌هاي اردني به عرصه جنگ با سوريه به بهانه سرکوب اعتراضات مردمي فراهم کند، درحالي که اين تانک‌ها توسط نيروهاي آمريکايي، انگليسي و عربي پشتيباني مي‌شدند.
 
در همين حال، اردن هماهنگي‌هاي خود را با انگليس بيش از پيش افزايش داده و سفر شاه اردن به لندن و ديدار با مقامات انگليسي، در واقع چيدن نقشه نهايي جنگ عليه سوريه بود و سفر عبد الله دوم پس از مراجعت از انگليس به رام الله که ديروز انجام شد نيز در واقع بخشي از اين نقشه است تا پادشاه اردن در گفت وگو با "محمود عباس" به تفاهم نهايي درباره اين نقشه دست يابد و رام الله را نيز با خود همراه کند. در اين ميان رام الله بايد حمايت‌هاي لازم از پروازهاي صورت گرفته در آسمان کرانه باختري را انجام دهد و همچنين مانع ارتباط گردان‌هاي مقاومت فلسطيني فعال در نوار غزه با اردن از طريق رام الله شود.

نقش عراق در اين ميان به شمال آن يعني کردها محدود مي‌شود و سفر "اسامه النجيفي" نماينده پارلمان عراق به ترکيه براي حضور در مراسم ترحيم چهلم مادر رجب طيب اردوغان، نخست وزير اين کشور، در واقع براي انجام هماهنگي‌هاي بيشتر با سرويس‌هاي اطلاعاتي ترکيه و ارتباط با برخي از سران قبايل حمص و ديگر شهرهاي سوريه بود.

از سوي ديگر هوشيار زيباري، وزير خارجه عراق نيز عازم قطر شد تا مأموريت کردها عليه سوريه را از جانب قطري‌ها بشنود که در حاشيه آن، در دوحه با افسران بلندپايه آمريکايي نيز ديدار کرد.
 
اما ترک‌ها نقش مهمتري را در اين نقش ايفا خواهند کرد و طبق تفاهم به دست آمده با واشنگتن؛ زمين، آسمان و درياي خود را در اختيار نيروهاي ويژه اجراي اين سناريو قرار خواهند داد.

در اين ميان، وظيفه آمريکا اشراف و نظارت بر عمليات از اتاق عمليات اچ 3 است که در نزديکي مرزهاي اردن با عراق قرار دارد و مجهز به انواع سلاح‌هاي پيشرفته است و حتي آمادگي مقابله با حملات هسته‌اي را هم دارد.

بر اساس اين سناريو، حمله به سوريه،‌ جنگي دريايي، هوايي و الکترونيک است و طي آن، هيچ درگيري مستقيمي با ارتش سوريه صورت نمي‌گيرد.

هدف اين عمليات، از کار انداختن ارتباطات و رادارهاي سوريه؛ ساقط کردن هواپيماهاي سوريه؛ از بين بردن سکوهاي پرتاب موشک؛ از بين بردن 67 هدف از جمله کاخ رياست جمهوري و مراکز فرماندهي سياسي و نظامي است که بر اين اساس، حوزه جنگ بتدريج گسترش مي‌يابد و فرض بر اين است که پايان اين جنگ، روز 22/1/2012 و نهايتاً 26/1/2012 ميلادي باشد که با براندازي حکومت بشار اسد همراه خواهد بود.

هنوز هيچ يک از طرف هاي ذکرشده در اين گزارش، واکنشي مبني بر تأييد يا رد آن از خود بروز نداده اند.