به گزارش مشرق، روزنامه «صبح نو» در سرمقاله خود نوشت:
ایران مانند کشتی بزرگی است که در برابر بادها و موجهای مخالف سربرآورده و به پیش میرود؛ ذائقه نظام سلطه ایجاد برنامهها و طراحیهای تازه برای به زانو درآوردن انقلاب اسلامی و تمرکز کنونی بر افزایش دامنه فشارهای مالی و اقتصادی است.
راهبردی که بیش از چهار دهه است بهکار گرفته شده و در سالهای اخیر بهواسطه خیانت عوامل داخلی مرتبط با فتنه ۸۸، سمتگیریهای دقیقتری یافته است.
در برابر آن، سیاست رسمی حرکت بهسمت اقتصاد مقاومتی است که در دوره پیشین اداره کشور، باور بدان وجود نداشت و در دوره کنونی از حد حرف و گفتاردرمانی فراتر نرفته است و اینهمه به تشدید مضیقههای معیشتی منجر شده.
از حدود ۷ ماه قبل، ورشکستگی مؤسسات مالی مالباختگان آنها را به تجمعهای پراکنده وادار کرده بود، اما نه دولت در قامت حلکننده مشکل ظاهر شد و نه مجلس و هر دو گویا میخواستند این مطالبه بحق را مشمول مرور زمان کنند؛ طبعاً خویشتنداری حاکمیتی در برابر این حرکتها، جریانهای معاند و برانداز که به مدد پولهای سعودی فربهتر شدهاند، را به طمع انداخته تا از این درخواستهای واقعی و مردمی، سوءاستفاده کرده و آنرا به سمت ساختارشکنانه خویش هدایت کنند.
در اینجا دولت نمیبایست بههیچوجه به بعد سیاسی این ماجرا دامن بزند و بهجای جنگ و جدلهای بیهوده رسانهای، طرحها و اقدامات فوریای را برای مهار مشکلات کشور (آنهم بدون چشمداشت به خارج) عملیاتی سازد، چه اینکه برخی در همین داخل هم با به میان کشاندن مباحث انحرافیِ فردی در تلاشند توجهات را از دغدغههای اصلی ملت به حاشیه برانند.
همه ما سوار یک کشتی هستیم، اما این دلیل موجه برای سکانداران اجرا و تقنین نیست که خودشان را بر عرشه برسانند و به آنان که در طبقات زیرین نشستهاند؛ چندان توجهی نداشته باشند.