کد خبر 816421
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸

در جریان اغتشاشات اخیر مردم نشان دادند که بیدی نخواهد بود که با هربادی بلرزند و باتجربه‌ای که از فتنه‌های گذشته داشتند در روزهای نخستین راه خود را از اغتشاشگران جدا کردند.

به گزارش مشرق، پس‌از اینکه اعتراضاتی در کشور پیرامون مشکلات به‌حق معیشتی و اقتصادی از سوی مردم شکل گرفت، جریانات معاند بانفوذ در میان مردم سعی در انحراف خواسته به‌حق آنان کردند که در این بین رسانه‌های خارجی که در جریان فتنه‌های چون 18 تیر و یا سال 88 سیاست‌های رسانه‌ای خود را آشکار کرده بود این بار نیز با وارونه جلوه دادن اصل اعتراضات مردمی در ایران، به پوشش وسیع تصاویر و ویدئوهای گزینشی پرداختند.

بی‌بی‌سی فارسی و برخی دیگر از شبکه‌های ضدانقلاب که به فراگیر شدن شبکه‌های موبایلی و اجتماعی در ایران کانال‌های خود را فعال کرده بودند ضمن پوشش لحظه‌به‌لحظه از تجمعات و ویدئوهای تقطیع شده، از کاربران خواستند که تصاویر و ویدئوهایی از این اعتراضات برای آنان ارسال کنند؛ بی‌بی‌سی فارسی در قسمت «ایستگاه آخر» وب‌سایت خبری خود را به پوشش گسترده اعتراض‌ها و اغتشاشات در ایران اختصاص داد.

صدای آمریکا (Voa) که قُل دیگر بی‌بی‌سی فارسی محسوب می‌شود هم ضمن راه‌اندازی صفحه‌ای ویژه در وب‌سایت خبری خود برای انعکاس اغتشاشات در ایران اعلام کرد که شبکه تلویزیونی این سازمان یک ساعت زودتر از روال همیشه آغاز می‌شود.

برخی از شبکه‌های ضدانقلاب نیز با ایجاد صفحات مختلف در شبکه‌های اجتماعی ضمن تشویق مردم به تجمعات ویدئوهایی از آموزش ساخت گاز اشک‌آور، سلاح گرم، بمب دستی و کوکتل‌مولوتف را آموزش می‌دادند.

توییتر نیز که از سال‌های دور حرکت لاک‌پشتی آن علیه امنیت ملی ایران محرز شده و در سال 88 این واقعیت قابل‌لمس بود هم از همراهی با رسانه‌های استکباری غافل نماند و ضمن ضریب دادن به هشتک‌های حامی اغتشاش در ایران در بازی مشترک رسانه‌های غربی و اغتشاشگران ایفای نقش کرد! به‌گونه‌ای که حداقل ۲۷ درصد از هشتک‌های تظاهرات سراسری از عربستان و دست‌کم ۲۶ درصد آن از انگلیس توییت شده بود!

نکته قابل‌تأمل در این حین، هماهنگی بین رسانه‌های ضدانقلاب و اربابان آنان همچون کاخ سفید، انگلیس و رژیم صهیونیستی است، به‌گونه‌ای که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار پیام تصویری در توئیتر به حمایت از اغتشاش‌گران پرداخت و مدعی شد که «رژیم ایران سقوط خواهد کرد و ما دوباره دوستان خوبی خواهیم بود»؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که در روزهای گذشته چندبار از اغتشاش‌گران حمایت کرده بود، در اظهاراتی توهین‌آمیز علیه ملت ایران نوشت: «ایران، علی‌رغم توافق وحشتناکی که دولت اوباما با آن‌ها انجام داد، در تمامی سطوح شکست‌خورده است. مردم عظیم ایران، سال‌های متمادی سرکوب‌شده‌اند. آن‌ها گرسنه غذا و آزادی هستند. علاوه بر حقوق بشر، ثروت ایران هم غارت می‌شود. زمان تغییر است.»

علاوه بر ترامپ دیگر مقامات آمریکایی هم از این اغتشاشات حمایت کردند. نیکی هیلی سفیر ایالات‌متحده آمریکا در سازمان ملل هم به‌صف حامیان اغتشاش‌گران پیوست، حتی دختر ترامپ نیز در توئیتر نوشت: «روحیه قهرمانی و شجاعت تظاهرات کنندگان صلح‌جو در ایران مرا تحت تأثیر قرارداد. ما بایستی کنار مردم ایران بایستیم که در جست‌وجوی رهایی از ظلم هستند».

برای ادا کردن مطلب بهتر است که به طرح 7 محوری «اسکات مادل» افسر امنیتی آمریکا با عنوان «مهار ایران» اشاره کرد؛ مسیری که طی چند روز گذشته لیدرهای جریان معاند قصد موج‌سواری بر آن را داشتند.

 «رسانه‌های فارسی‌زبان باید توجهات را به ‌سمت تظاهرات سوق دهند. از تظاهرات کارگران کارخانه‌ها و گروه‌های نژادی گرفته تا فعالان مدافع حقوق زنان و معلمانی که دچار فقر هستند»

به نظر می‌رسد برخی رفتارهای ساختارشکنان که در روزهای گذشته در برخی نقاط کشور صورت گرفته بدون شباهت با طرح 7 بندی «مهار ایران» توسط «اسکات مادل» نباشد و امروز رسانه‌های معاند دقیقاً بر روی همان ریل سوت می‌زنند غافل از اینکه حساب مردم از نفوذی‌ها جداست و مردم ایران در فتنه‌های سال 78 و 88 آب‌دیده شدند.

در سال 88 نیز همین مأموریت به رسانه‌های ضدانقلاب داده شد و آن‌ها در یک خط خبری هماهنگ سعی در بحران‌آفرینی و غوغا سازی و القای کلیدواژه تقلب کردند و هر چه در چنته داشتند را رو به میدان آوردند اما مردم در 9 دی علاوه بر پاسخ به خودفریفتگی برخی از عناصر داخلی، پاسخ رسانه‌های خارجی و اربابان آن‌ها را نیز دادند.

در جریان اغتشاشات اخیر نیز مردم ایران نشان دادند که بیدی نخواهد بود که با هر بادی بلرزند و باتجربه‌ای که فتنه‌های گذشته داشتند در روزهای نخستین راه خود را از اغتشاشگران جدا کردند و جریانات سیاسی نیز در اقدامی هماهنگ اقدامات اغتشاشگران را محکوم کردند.

منبع: فارس

برچسب‌ها