به گزارش مشرق، همایون حائری افزود: مشکلات خاموشی مانند حادثه پارسال بود اما کمتر از 10 درصد مشترکان اهواز را در برگرفت که با شستشوی مقره ها این مشکل برطرف شد و فیدرها به مدار بازگشت.
مدیر کل دفتر نظارت بر توزیع توانیر نیز گفت: رطوبت صد در صدی به همراه حجم زیاد ریزگردها موجب از مدار خارج شدن یک پست انتقال و 2 پست فوق توزیع در اهواز شده بود که این موضوع با تلاش گروه های مختلف برطرف شد.
مسعود صادقی افزود: 24 فیدر در خوزستان از مدار خارج شد که خاموشی های پراکنده را به همراه داشت اما خاموشی ها نسبت به پارسال بسیار کمتر بود.
وی گفت: از پدیده پیش آمده پارسال تاکنون اقدامات مؤثری برای کاهش خاموشی ها در خوزستان انجام شده است که شستشوی مداوم مقره ها، تعویض مقره های چینی به سیلیکونی، افزایش 250 کلید قابل کنترل از راه دور، استفاده از کلیدهای تیغه ای، تغییرات در طراحی شبکه از جمله آنهاست ضمن آنکه در حوزه تعمیرات و نگهداری استفاده از 12 دستگاه مقره شور موجب شد تا با این اقدامات پیشگیرانه خسارت های ناشی از خاموشی ها نسبت به پارسال بسیار کاهش یابد.
وی افزود: از پارسال تاکنون 50 هزار مقره از جنس چینی به سیلیکونی تبدیل شده است و امیدواریم تا 3 سال آینده همه مقره ها را بتوانیم تعویض کنیم.
صادقی گفت: کمیته هایی برای تعمیرات و نگهداری تشکیل شده است و 12 دستگاه خط گرم نیز تهیه کردیم که همه این اقدامات و امکانات در کمتر از یک سال تهیه و انجام شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر توزیع توانیر افزود: دستگاه های کات اوت که پارسال بیشتر موجب خاموشی شده بودند در طول یک سال گذشته حدود 20 هزار دستگاه از این نوع تعویض شد و شاخه زنی درختان در سطح گسترده ای در شهر اهواز انجام گرفت که همه این اقدامات موجب پایداری شبکه برق در حد قابل قبولی در خوزستان شد و تجربه ای بومی در مواجهه با این پدیده طبیعی کسب کرده ایم .