رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: نباید با کلمات و جلسات تصنعی به اقتصاد مقاومتی بپردازیم چرا که سرزمین ما سرزمین پهناوری است که از نظر نیروی انسانی، از پتانسیل و استعداد سرشاری برخوردار است.

به گزارش مشرق، سردار غلامحسین غیب‌پرور رییس سازمان بسیج مستضعفین در گرامیداشت یاد و خاطره ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری ضمن درود به روح پاک شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه کارگری کشور اظهار داشت: ده‌ها هزار شهید جان شیرین خود را تقدیم کردند تا اسلام باقی بماند.

وی تصریح کرد: شهیدان ما جان شیرین خود را تقدیم کردند تا اسلام بماند. در این میان دین‌مداری و پایبندی به دین خدا عامل اصلی برای حضور جانانه آنان در انقلاب و دفاع مقدس بود. این دینداری بر مبنای اسلامی بود که امام (ره) آن را اسلام ناب محمدی نامید. اسلام ناب محمدی را تحت ولایت تعریف می‌کنیم.

وی افزود: انقلاب اسلامی به برکت اسلام رشد کرد و مانند سرو قد کشید و برافراشته شد. ریشه این درخت تنومند از روزهای اول انقلاب مورد هجمه دشمنان قرار گرفت و طوفان‌های متعددی تاکنون برای براندازی آن حادث شد اما انقلاب ما در غدیر پایه داشت و ریشه آن از عاشورا تغذیه می‌کرد.

بیشتر بخوانید:

سردار غیب پرور: انقلاب اسلامی زنده نمی‌ماند مگر آنکه جامعه انقلابی باشد

عکس/ کنگره ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی سه رکن اساسی دارد، گفت: غدیر، عاشورا و فرهنگ مهدوی و انتظار این سه رکن را تشکیل داده‌اند. اگر غدیر را پاس می‌داشتند بی‌شک عاشورا رقم نمی‌خورد چرا که عاشورا نتیجه غفلت بزرگی است که در رابطه با غدیر شکل گرفت. از سوی دیگر همین عاشورا مانند تابلویی چند وجهی است که می‌توان مولفه‌هایی مانند ایثار، فداکاری، ازخودگذشتگی و توجه به امامت، ولایت و دفاع از دین خدا را در آن مشاهده کرد. شهدای ما همواره به کربلا و نهضت عاشورا تأسی کردند.

غیب‌پرور در رابطه با فرهنگ انتظار و مهدوی نیز تصریح کرد: اگر انتظار را از شیعه بگیرید مساوی با یأس و ناامیدی خواهد بود. امید موجب حیات بشر است. در این میان ای کاش مسئولان، مردم، اصحاب رسانه و سایر آحاد جامعه با زبان امید با یکدیگر سخن بگویند. متأسفانه در کشور ما از این مسئله مهم غفلت شده است و ما از یک کاه کوه می‌سازیم، یک نقص را به اندازه یک اقیانوس جلوه می‌دهیم در حالی که سایر کشورها نقص‌هایی بسیار بزرگ‌تر از ما دارند. این مسئله به دلیل بی‌موالاتی ما نسبت به زبان امید است که مسائل کوچک را می‌خواهیم بزرگ جلوه بدهیم.

وی افزود: ما باید رزمندگان و شهدا را الگوی خود قرار بدهیم. ما در دوران جنگ در اوج بحران‌ها اگرچه چیزی نداشتیم یا سختی‌هایی وجود داشت اما هیچ‌گاه آن را به رخ نکشیدیم چرا که اگر چنین بود عملیاتی انجام نمی‌شد. انتظار در اسلام زبان امید است و همین موتور محرک جامعه را تشکیل می‌دهد.

غیب‌پرور تصریح کرد: ۱۷ میلیون کارگر در کشور زندگی می‌کنند. آن‌ها باید ۱۴ هزار شهید جامعه کارگری را الگوی خود قرار دهند چرا که دشمن غدار کمر به این بسته است که انقلاب اسلامی را نابود کند. این تفکر ساده‌ای است که تصور کنیم مشکل آمریکا با ایران برجام است. این گونه نیست، آمریکا به جز نابودی انقلاب اسلامی به چیز دیگری راضی نیست و در این راه از هیچ دشمنی فروگذار نخواهد کرد. گاهی جنگ سخت را در پیش می‌گیرد و گاهی جنگ اقتصادی را.

وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس آن چیزی که عامل اصلی برای دفاع جانانه در برابر دشمنان شد پایندی به دین خدا بود منتها این دین داری مبتنی بر  اسلامی بود که رهبر کبیر انقلاب آن را اسلام ناب نامید.

رییس سازمان بسیج مستضعفین ولایت مداری را اصل اساسی اسلام ناب خواند و گفت: اگر ولایت در دین مداری مدنظر نباشد آن اسلام دیگر اسلام ناب نیست و شهدای ما نیز در دفاع از اسلام ناب به شهادت رسیدند.

غیب پرور با بیان اینکه انقلاب اسلامی با خون شهدا به درختی تنومند تبدیل شد، افزود: این درخت از همان روز اول مورد هجمه های فراوان قرار گرفت و طوفان‌های متعددی در جهت شکستن این درخت تنومند وزیدند اما چرا این درخت در برابر این هجمه ها ایستادگی کرد؟

وی تصریح کرد: علت ایستادگی این درخت تنومند در ریشه آن است؛ ریشه انقلاب اسلامی را باید در واقعه غدیر جست. انقلاب اسلامی از واقعه عاشورا ارتزاق می کند، در واقع واقعه عاشورا منبع تغذیه ای برای انقلاب اسلامی ایران است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه باید اقتصاد مقاومتی را باور کنیم، گفت: نباید با کلمات و جلسات تصنعی به اقتصاد مقاومتی بپردازیم چرا که سرزمین ما سرزمین پهناوری است که از نظر نیروی انسانی از پتانسیل و استعداد سرشاری برخوردار است.  دشمن قبل از ۲۲ بهمن شیطنت کرد اما شاهد بودیم که چگونه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن به خیابان‌ها آمدند و از انقلاب و مقام معظم رهبری دفاع کردند. همچنین از نظر کانی و مواد معدنی و فسیلی نیز سرمایه‌های بسیاری داریم و از ۱۴ نقطه استراتژیک در دنیا چهار نقطه به ایران اختصاص دارد. ما می‌توانیم بر مشکلات اقتصادی فائق بیاییم چرا که تمدن اسلامی-دینی و هویت ملی–ایرانی ما این را می‌گوید. بسیج باید این توانمندی را داشته باشد که در عرصه خدمت‌رسانی و خدمت‌گذاری به مردم فعال باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی بسیج