به گزارش مشرق، روز شنبه 12 اسفند در نشست هیات اجرایی کمیته ملی المپیک روسای کمیسیونهای مختلف مشخص شدند که ریاست برخی از اعضای هیات اجرایی در کمیسیونها جای سوال داشت؛ به این صورت که آیا در انتخاب این افراد تخصص در نظر گرفته شده است؟ سوال دیگر اینکه روسای فدراسیونها وقتی برای رسیدگی به وضعیت کمیسیونها دارند یا خیر.
سعید فائقی قائممقام وزارت ورزش در این باره اظهار داشت: متاسفانه وقتی در اصل موضوع تخصص رعایت نمی شود، نباید انتظار داشته باشیم کارهای دیگر هم بر اساس تخصص پیش برود. ما یک شبه عنوان را میبخشیم. مدیریتهای ما براساس تجربه و تخصص نیست. همین امروز مطلبی را خواندم مبنی بر اینکه بین اعتماد به نفس اعضای یک جامعه با متخصصین رابطه وجود دارد. هرچه جامعه ما متخصصتر باشد، اعتماد به نفس هم بالا میرود.
وی افزود: اگر میبینید جامعه مضطرب است و مشکلاتی دارد، همه اینها برگرفته از ناکارآمدی است چون متخصصین را به کار نمیگیریم. فرض کنید من در بازاریابی خوب هستم این موضوع چه ارتباطی به ورزش دارد؟ حالا اگر ادعا کنم مدیر ورزشی و بازاریاب هستم، پس حق کسی دیگر را ضایع کردهام. به عنوان مثال من مهندس هستم و وارد ورزش شدهام. اگر زمانی که کار ورزش میکنم، در همان زمان کار مهندسی هم انجام دهم به ورزش لطمه میزنم. من حق ندارم در یک زمان 2 پست را اشغال کنم.
این مدیر ورزشی در ادامه صحبتهایش با اشاره به اینکه در تشکیل کمیتههای مختلف تخصص باید لحاظ شود، خاطرنشان کرد: طبق اساسنامه کمیته، رئیس فدراسیون میتواند عضو هیات اجرایی باشد اما جایی که اساسنامه میگوید کمیتهها باید تشکیل شوند اینجا تخصص مطرح است. قرار نیست هر موقعیتی پیدا کردیم، بین خودمان تقسیم کنیم.