کد خبر 8376
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۶

سايت ضدانقلابي جرس که از مبدأ لندن و با کمک برخي فتنه‌گران مقيم داخل مديريت مي‌شود، در ارزيابي اقدام اوباما نوشت: برخي مخالفان 13 آبان سال گذشته فرياد زدند اوباما، يا با اونا يا با ما. اوباما آن زمان هنوز چشم اميدي به اثربخش بودن مذاکرات با ايران در رابطه

بنابر گزارش مشرق به نقل از کيهان، سايت وابسته به تيم مهاجراني-مهدي هاشمي و برخي عناصر نزديک به حزب مشارکت مي‌افزايد: کاخ سفيد در بيانيه خود تاکيد مي‌کند که «آمريکا در کنار کساني در ايران مي ايستد که خواهان شنيده شدن حرفهايشان هستند».
ارگان حلقه لندن نشينان با اذعان به سياسي بودن تحريم‌هاي جديد و ارتباط آن با ناکامي آمريکا در چالش هسته‌اي مي نويسد: اين تحريم ها بيش از هرچيز نشانه سردي واشنگتن از به نتيجه رسيدن مذاکرات هسته‌اي با تهران است. ناظران معتقدند اگر آمريکا چشم انداز اميدوارانه نسبت به مذاکرات در آينده داشت احتمالا با تحريم مقام‌هاي ايراني به دليل نقض حقوق بشر، درصدد عصباني کردن آنان برنمي‌آمد، مي‌توان پيش بيني کرد که اين مسئله باعث چنددستگي و اختلاف نظر در ايران براي گفت‌وگوهاي هسته‌اي در آينده شود.
جرس با بيان اينکه «اين تحريم‌ها حاوي پيامي براي مخالفان حکومت نيز هست. مخالفان در مجموع از اين تحريم ها استقبال کرده اند»، تلاش مي کند تحريم‌هاي نمادين اخير را مهم جلوه دهد و سپس مي‌نويسد: «مقامات جمهوري اسلامي مي‌توانند تحريم‌هاي هسته‌اي را با ادعاهايي نظير اينکه غرب مخالف پيشرفت ايران است توجيه کنند اما توجيه تحريم ها مربوط به نقض حقوق بشر به اين سادگي نيست و به احتمال زياد اختلاف درون هيئت حاکمه را تشديد خواهد کرد».
اين تعابير هرچند از سر سوءتفاهم است اما نشان مي دهد که چرا سران فتنه همواره تلاش کرده اند فشار تحريم ها را پررنگ و برجسته کنند و يکي از آنها همين اواخر گفت«تحريم ها را بايد جدي گرفت». در واقع نوعي هماهنگي خارج و داخل در «تصويب» تحريم ها و «مانور تبليغاتي» روي آن انجام گرفته تا ضمن پمپاژ روحي جريان شکست خورده و سرخورده فتنه، به عمليات رواني منفي عليه ملت ايران و جبهه حاميان انقلاب هم منجر شود.
همزمان با سايت جرس، شيرين عبادي از عناصر سلطنت طلب فراري در گفت‌وگو با دويچه وله، از اقدام اخير اوباما استقبال کرد و گفت: اين يک نقطه عطف در تاريخ حقوق بشر است. در مورد نتيجه آن بر دولت ايران بايد صبر کنيم و پيش داوري نکنيم. افراد تحريم شده، همگي بعد از انقلاب روي کار آمده اند که رابطه سياسي هم قطع بود بنابراين اصولا اين آدم ها به آمريکا نرفته اند و طبيعي است که نخواهند رفت. از اين رو، اين اقدام عملاً جنبه سمبليک دارد ليکن اميدواريم ساير کشورها هم تأسي کنند.
از سوي ديگر سايت صهيونيستي بالاترين با اشاره به اقدام اخير اوباما که به نوعي رو شدن دست تزوير و فريب اوست به همکاري با سازمان سيا و محافل اطلاعاتي آمريکا اعتراف کرد و نوشت: اين تحريم اگرچه ديرهنگام ولي به هر حال مي‌تواند نقطه شروعي باشد. خبرنگاران آمريکا در سفر احمدي نژاد سوالات تکراري و کليشه‌اي از احمدي نژاد پرسيدند. ما بايد وظيفه خودمان را خوب انجام دهيم. فهرست تحريم آمريکا نيازمند کمک سبز ماست، ما بايد به آنها بگوييم که چه کسي به چه دليلي بايد تحريم شود.
يادآور مي‌شود اقدام اخير آمريکا يک آبروريزي بزرگ براي اپوزيسيون و جريان فتنه گر است و نشان مي دهد که اين جريان آشوب طلب علناً تحت الحمايه دولتي جنايتکار است که رکورد نقض حقوق بشر در افغانستان و عراق و حتي درون خاک خود را شکسته و نقش مستقيمي هم در نقض حقوق بشر در فلسطين و برخي کشورهاي مرتجع منطقه دارد.
گفتني است، باراک اوباما، رئيس جمهور آمريکا، ضمن نامه‌اي خواستار ممنوعيت صدور ويزا براي 8 مقام ايراني و ضبط دارايي‌هاي آنها در صورت داشتن دارايي در آمريکا شده است. اين افراد شامل سرلشکر جعفري، محسني اژه‌اي، حيدر مصلحي، حسين طائب (معاون اطلاعات سپاه)، صادق محصولي، مصطفي محمدنجار، احمدرضا رادان و سعيد مرتضوي هستند.
اين اقدام در حالي است که افراد ياد شده نوعاً سفري به آمريکا نداشته‌اند و سپرده و دارايي اي نيز نزد بانک‌هاي آمريکايي ندارند. بنابراين اقدام اخير صرفاً اقدامي سمبليک در راستاي ابراز همراهي و همدلي با فتنه‌گراني است که از دولت آمريکا خواسته بودند به بهانه حقوق بشر، از آنها حمايت کند.