به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
حسن صادقی در گفتوگو با خبرگزاری کار (ایلنا) اظهار داشت: دولت در اقدامات ضد کارگریاش تنها نیست و مجلس نیز با او همراهی میکند. ما مجبوریم در مقابل تصمیم موجود، از قوانینی که برای مبارزه با آن میتوان به آنها دسترسی داشت، استفاده کنیم زیرا با ضد کارگریترین دولت و مجلس در تاریخ معاصر مواجهیم.
وی با بیان این مطلب که وزارت بهداشت، نهادی است که بیشترین انتقادات به آن معطوف است، گفت: آخر در کجای دنیا نهادهای مدیریتی و اجرایی یک کشور اینگونه با روح و روان ملتشان بازی میکنند. مجلس و دولت استاد جنگ روانی هستند. دلیل کارهای این دو نهاد که میبایستی خادم ملت باشند، منفعتطلبی حوزه درمان است. ما اکنون نگران این هستیم «نه بیستوهفتم» به جای اینکه در خزانه دولت صرف تأمین امکانات درمانی برای کارگران شود، به مصرف برنامههای بلندپروازانه وزیر بهداشت و بازسازی سیستم ترابری وزارت بهداشت و مراکز وابسته به آن برسد.
وی افزود: در طول دوره سکانداری وزیر بهداشت، هزینههای درمانی حدود 120 درصد رشد داشته است. این وزیر حامی حقوق مردم نیست. او به رغم شعارهای عوامفریبانهای که میدهد نه حامی حقوق محرومان و مستضعفان بلکه حامی توانگرانی از قبیل پزشکان است. در سال پیشرو ناکارآمدی حوزه درمان را هر چه بیشتر مشاهده خواهیم کرد.
صادقی، وزیر بهداشت و رئیس کمیسیون تلفیق مجلس را نیز به چالش کشیده و گفت: 10 هزار میلیارد تومان بودجهای که وزارت بهداشت برای پرداخت هزینههای کادر درمان بیمارستانها و درمانگاهها گرفت، چه شد؟ البته مشخص است. این بودجهها به جای اینکه صرف پرداخت دستمزدهای معوقه کادر درمان بیمارستانهای دولتی شود، صرف بزک کردن مراکز درمانی شد. چرا وزیر بهداشت وقتی در زمینه اجرای طرحهایش دچار فقدان منابع مالی شده است، چشم طمع به منابع تأمین اجتماعی بسته است؟ چرا آقای تاجگردون به عنوان رئیس کمیسیون تلفیق مجلس، به جای نظارت بر نحوه هزینهکرد بودجه وزارت بهداشت برای طرح تحول سلامت، مهر تأیید بر انتقال منابع درمان تأمین اجتماعی به خزانهداری کل کشور میزند؟
وی افزود: به خاطر هزینههای بالای درمان و دارو، امروز نه فقط مستمریبگیران بلکه شرکتهای بیمه هم دچار مشکل در پرداختهایشان هستند. بسیاری از این شرکتها اکنون بدهیهای بسیار زیادی به مرکز درمانی دارند و از پرداخت این بدهیها عاجز شدهاند.