کد خبر 84293
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۰

زمانی که امام خمینی فرزندانش را به عرصه عشق و خون فراخواند، سربازانش یکی یکی دنیا را زمین گذاشتند و به دنبال رستگاری ابدی رهسپار میدان جنگ شدند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، زمانی که امام خمینی فرزندانش را به عرصه عشق و خون فراخواند، سربازانش یکی یکی دنیا را زمین گذاشتند و به دنبال رستگاری ابدی رهسپار میدان جنگ شدند. نفس مسیحایی امام چنان زنده‌شان کرده بود که جز خدا هیچ کس را نمی‌دیدند.
و اگر جز این بود آب و خاک و آسمان جوانانی مخلص و پاک را به خود نمی دید که بی‌ادعا و در گمنامی پرپر می‌شدند. مردانی که رزمشان و شهادتشان جهانی را متحیر ساخت. تصویری که مشاهده خواهید کرد چهره کسانی است که جز خالق را ندیدند و ابدی شدند.


شهید علی عابدینی
به سال ۱۳۴۳ در روستای کورگه استان گیلان به دنیا آمد
. علی که تا کلاس سوم راهنمایی درس خوانده بود، مدرسه را رها کرده و در مغازه‌ای که برای خود دست و پا کرده بود در سازی می‌کرد. با شروع جنگ تحمیلی شهید عابدینی به جبهه رفت و پس از مدتی فرماندهی گردان ۴۱۰ غواص لشکر ۴۱ ثارالله را بر عهده گرفت. علی سرانجام در چهارشنبه ۱۸ دی سال ۱۳۶۵ در شلمچه به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

شهيد مهدي عرب نژاد در روستاي ملك آباد (حميديه) کرمان متولد شد. مهدی در رشته تحصيلي راه و ساختمان فارغ التحصيل شد و مدتی از اتمام درسش نمی‌گذشت که با شروع جنگ گوش به فرمان امامش به جهاد در راه خدا برخاست. شهید عرب نژاد با آنكه تنها فرزند ذكور خانواده بود از همه دلبستگی‌های دنیای دل کند و وارد بسیج شد. سرانجام این سرباز امام خمینی در سال 65 در عمليات كربلاي 4 در جزيره ام الرصاص بر اثر اصابت تركش به جمع شهيدان پيوست و در گلزار شهداي خانوك به خاك سپرده شد.

شهید محمد قنبري سال 1342 در یکی از روستاي لاهيجان رفسنجان به دنیا آمد. محمد با شروع جنگ تحمیلی در سن 15 سالگي به عنوان پاسدار، به جبهه اعزام شد. اين شهيد بزرگوار در عمليات كربلاي4 و در منطقه ي شلمچه به درجه ي رفيع شهادت نائل گرديد. اما خانواده محمد توانستند بعد از 14 سال دوری او را در آغوش گرفته و در زادگاهش به خاک بسپرند چرا که در طول این سالها شهید قنبری مفقودالاثر بود .

روحمان با یادشان شاد




از راست: شهید علی عابدینی، شهید مهدی عرب نژاد و شهید محمد قنبری