کد خبر 84607
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۳

در حالي كه مدتها بود وضعيت هنر كشور به دليل حضور افراد غير متعهد و مسئله دار مسموم شده بود بالاخره معاونت هنري دست بكار شد تا يك خانه تكاني گسترده در مجموعه هنري كشور انجام دهد.

به گزارش مشرق ، اگر چه اين اتفاق ديرهنگام صورت گرفت اما شروع آن را بايستي به فال نيك گرفت و آن را نياز اساسي هنر دانست ولي ناكافي.

فضاي هنري كشور بدليل حضور افراد مسئله دار در مسيري گام بر مي دارد كه حضور متعهدان،نيروهاي ارزشي،متدينين و دلسوزان نظام را در اين عرصه را با مانع مواجه كرده است.

جرياني كه قطعا به نفع نظام نبوده و ريشه در ايجاد جريان فكري روشنفكر مابانه اي دارد كه نتيجه آن در سينما جعفرپناهي، بهمن قبادي و در تئاتر شبنم طلوعي و .... است.

اما در ذيل نگاهي داريم به بخشي از شناسنامه افرادي كه چندي پيش از همكاري با هنر كشور جدا شده تا ريل هنر كشور را به نظام برگردد:
۱)فردي كه يك دوره از جشنواره تئاتر فجر را برگزار كرده بود با افزايش برآورد ۴۰۰ ميليوني مواجه شده كه بي سابقه ترين وضعيت در مديريت مالي كشور بوده است.شنيده شده است كه وي متقاضي حضور در اكثر كشورهاي جهان براي بازبيني نمايشها بوده كه با مخالفت معاون هنري وزير مواجه شده است.

اين اولين اقدام براي جدايي وي بوده كه به دنبال آن يكي از مديران نمايشي نيز كه خواهان همراهي وي در اين سفرها بوده و از نظارت مالي معاون هنري گله مند بود استعفا داد تا تنها شرط وي براي بازگشت دادن اختيار كامل مالي به وي باشد.

اما استعفاي سومي هم در راه بود. فردي كه استعفا داد تا رسانه ها آن را اختلاف سليقه با معاونت هنري بنامند.

اما ماجرا از اين قرار بود كه وي نيز كه داراي پرونده مالي در سازمان بازرسي كشور بود و بارها و بارها با انتقاد هنرمندان نسبت به وضعيت و عدم شفافيت مالي وي مواجه بود مجبور به استعفا شد تا پرونده سنگين خود را در سازمان بازرسي كل كشور دنبال كند.

و بدنبال آن مدير هزار شغله تالار هنراستعفا داد تا به انتقادات پيرامون اين ماجرا پايان دهد.وي ۱)مدير تالار هنر،۲)رئيس مركزهنرهاي نمايشي شهرداري تهران، ۳)دبير جشنواره بين المللي تئاتر كودك و نوجوان،۴)بازخوان جشنواره۵)بازبين جشنواره۶)نويسنده تئاتر،۷)كارگردان تئاتر۸)و......
گفته مي شود برخي از استعفاي اين مدير چند شغله ناراضي بوده و خواستار ادامه همكاري وي در ۸ شغل بالا بطور همزمان شده اند