کد خبر 84963
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۴

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در دوره اصلاحات افرادی چون عبدالکریم سروش و اکبر گنجی بسیاری از معروفات جامعه و بدیهیات دین را مورد تمسخر و خدشه قرار دادند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس ، محمدحسین صفارهرندی ظهر امروز در نخستین همایش امر به معروف و نهی از منکر در مجتمع غدیر بیرجند با بیان اینکه معروف و منکر گاهی در برابر چیزهای دیگر تعریف می‌شود و تفاوت آن سنجیده نمی‌شود، اظهار داشت: گاهی معروف و مشهور را به یک معادل در نظر می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه امر به معروف داریم نه امر به مشهور، ادامه داد: امر به معروف امر به نیکی‌ها و خوبی‌ها است بنابراین در بیشتر مواقع دچار امر به مشهورات شده‌ایم.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه معروف‌ها باید در جامعه مشهور شوند، گفت: بنابراین معروف‌ها بین مردم جامعه پذیرفته و مقبول‌تر است.

هرندی اضافه کرد: وقتی در جامعه امر به معروف می‌کنیم و جامعه قبول نمی‌کند این است که معروف‌ها مشهور نشده است.

وی افزود: بر اساس نوع سیاست‌گذاری‌های، دوره سازندگی مشهور شده بود که باید به دنبال ثروت بادآورده باشند و تبعیت از این اصل کسانی را سوق داد که بسیاری از اخلاقیات و آداب دینی خود را رها کنند.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه راه چنگ‌اندازی به بیت‌المال در دوره سازندگی به روی بعضی از افراد گشوده می‌شود، ادامه داد: در این دوره عرف 100 ‌ساله جامعه اعتقادی جمهوری اسلامی ایران کنار گذاشته و بسیاری از معروفات زایل می‌شود.

هرندی با اشاره به اینکه وقتی در جامعه‌ای زرنگی مشهور می‌شود هیچ ارزش ثابتی نخواهیم داشت، اظهار داشت: در این شرایط هیچ چیز بدیهی به جامعه نخواهیم داشت که ارائه کنیم.

وی اذعان داشت: در سال‌های اخیر دشمن بدیهیات جامعه را دستخوش تغییر کرده است بنابراین باید در راستای احیای معروفات در جامعه گام برداشته و نگذاریم دشمن بدیهیات ما را دستخوش تغییر کند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فلسفه قیام امام حسین(ع) اصلاح امت جد خویش بود، گفت: در قیام کربلا کسانی که علیه امام حسین خروج کردند مشهور بوده و معروف امام بر حق بوده که شمشیرها را علیه امام بیرون کشیده و امام را به شهادت رساندند.

هرندی در ادامه به سیاق دولت در دوران هشت ساله اصلاحات اشاره کرد و اظهار داشت: در این دوره به نام اصلاحات کلمه اصلاحات معروف شد و قرآن که از معروفات در جامعه بود کنار گذاشته شد و این کار را به عنوان اصلاح گری در دین قرار دادند.

وی افزود: در این دوره افرادی چون عبدالکریم سروش و اکبر گنجی بسیاری از معروفات جامعه و بدیهیات دین را مورد تمسخر و خدشه قرار دادند.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه قرآن کلام خداوند و مقدس است و از بدیهیات جامعه اسلامی است، اذعان داشت: هر چیزی که مقدس است نمی‌توان به آن خدشه وارد کرد.

هرندی ادامه داد: بزرگترین منکر در جامعه این است که نتوانیم تشخیص دهیم که کسانی بر مقدرات کشور حاکم شوند و مسیر جامعه را به سمتی ببرند که قرآن در جامعه محجور شود و علیه امام معصوم مطلب بزنند.