به گزارش مشرق، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در نشست خبری به بیان مباحثی نظیر پروژههای مرورگر و موتور جستجوی ملی پرداخت و گفت که این پروژهها همچنان در اولویت سازمان فناوری اطلاعات هستند و به دنبال این هستیم تا پروژههای زیربنایی در سال جدید بار دیگر به کار بیفتند.
بیشتر بخوانید:
دستور قضایی مسدودسازی تلگرام صادر شد
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اشارهای به لایحه مالکیت معنوی و توسعه دولت هوشمند داشت و اظهار کرد: برای تحقق این اهداف نیازمند تصویب مراجع قانونی و أخذ مصوبات لازم هستیم که سیاستگذاریها و تکالیف بهصورت قانونی انجام شود و در همین راستا دو مصوبه مهم و اساسی یکی در سال ۹۶ در هیئت وزیران درباره توسعه دولت الکترونیک تصویب شده است و دیگری در فروردینماه سال ۹۷ که این دو مصوبه زیرساخت اصلی اقدامات اجرایی برنامه سازمان در سال ۹۷ و دو سال آینده خواهد بود.
وی با اشاره به مصوبه سال ۹۶ هیئت وزیران گفت: این مصوبه این امکان را فراهم کرده است که کارگروهی متشکل از وزیر ارتباطات، رئیس سازمان برنامهوبودجه و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با مسئولیت معاون اول رییسجمهور مسائل مربوط به دولت الکترونیک را با الویتبندی اجرایی کنند.
سراییان همچنین در گوشهای از صحبتهایش هم اشارهای به مدل حمایت از پیامرسانهای بومی داشت و گفت: طبق آخرین بررسیها، سه پیامرسان بومی موفق به دریافت وام پنج میلیارد تومانی وزارت ارتباطات شدند و یک پیامرسان دیگر نیز در مرحله پایانی دریافت این تسهیلات قرار دارد و تنها یکی از پیامرسانها به دلیل مشکل ضمانتنامه هنوز موفق به دریافت این تسهیلات نشده است.
وی افزود: بخشی از امکانات مراکز داده سازمان فناوری اطلاعات هم در اختیار پیامرسانهای بومی قرار گرفته است.
براساس این اظهارات ظاهرا یکی از رسانههای کشور به اشتباه عنوان پرداخت وام ۵۰۰ میلیارد تومانی به پیامرسانهای بومی را درج کرد که سریعا مورد واکنش این سازمان قرار گرفت و پیامکی را برای خبرنگاران ارسال و متن را اصلاح کرد.
براساس اطلاعیه سازمان فناوری اطلاعات ایران «اخبار منتشر شده در شبکههای اجتماعی مبنی بر پرداخت وام ۵۰۰ میلیارد تومانی به پیامرسانها صحت ندارد» و وام پنج میلیارد تومانی به سه پیامرسان پرداخت شده است.