روزنامه اصلاح‌طلب با شمردن بی‌تدبیرها و فرصت سوزی‌های دولت روحانی، می‌نویسد که دولت روحانی نه تنها دستاوردی نداشت بلکه تلاش‌های دولت‌های قبلی را هم بر باد داده است.

سرویس سیاست مشرق - روزنامه قانون درباره دولت یازدهم و دوازدهم به مطالبی اشاره کرده است که نشان می‌دهد رسانه‌های اصلاح طلب و حامی دولت نیز نمی‌توانند از زیر بار بی تدبیری‌ها و بی برنامگی‌ها دولت حسن روحانی، شانه خالی کنند.

قانون در مطلبی با عنوان"ارباب وعده‌ها" نوشته است:

بی‌شک می‌توانیم دولت دوازدهم را بی‌دستاوردترین دولت قرن اخیر بنامیم. دولتی که نه تنها تا کنون دستاوردی نداشته بلکه تلاش‌های دولت‌های پیشین را نیز برباد داده‌است. همه مردم ایران به خاطر دارند که حل چند موضوع و مساله را دولت روحانی مدعی آن‌ها بود. رفع حصر، حمایت از فضای‌مجازی، مقابله با رانت‌خواری‌های لایه قدرت، بازگشت اعتبار به پول ملی و اعتبار پاسپورت ایرانی، رفع مناقشات با همسایگان و کشورهای جهان، حل مساله هسته‌ای و ... همه از ادعاهایی بود که شخص حسن‌روحانی سینه سپر می‌کرد و ژست ناجی را در زمینه حل این مسائل به خود می‌گرفت ولی امروز وضعیت چگونه است؟! وضعیت حصر مشخص و حال و روز فضای مجازی دست کمی از حصر ندارد؛ لایه‌های قدرت هم که همان وضعیت گذشته را داشته و تنها ژست مقابله با آن‌ها در دستور کار است؛ وضعیت ارتباط با کشورهای مختلف نیز که نیازی به صحبت درباره آن نیست و حتی مغرب و جیبوتی برای ایران خط و نشان می‌کشند؛ درباره پول ملی و ارزش پاسپورت ایرانی هم وضعیت به گونه‌ای است که دیگر برادران افغان ما نیز برای فعالیت در ایران میلی ندارند؛ برجام نیز با این وضعیت امروز نفس‌های آخر را می‌کشد!

قانون در ادامه با توجه به سرافکندگی مردم و حامیان دولت یازدهم و دوازدهم می‌نویسد: سرخوردگی و سرافکندگی مردم تنها دستاورد دولت روحانی به حساب می‌آید؛ دولتی که بیشتر وعده‌ها و سخنرانی‌ها را داشته ولی امروز دستانش تهی است؛ بنابراین شخص حسن‌روحانی به جای آنکه ژست دلواپس گرفته و بالای منبر برود و برای مردم سخنرانی کرده و مشکل را به گردن دیگران بیندازد، دلایل این بحران‌هایی که اذهان عمومی را درگیر کرده است بیان کند.

البته مدت‌هاست که این نوع عملکرد خواسته بسیاری از مردم و دلسوزان کشور است و اگر روحانی و تیمش با لایه‌های قدرت که مردم برای آن‌ها تعریف مشخصی دارند، روابط خاصی ندارد باید پیش قدم شود و اگر نیت او با ادعاهای مطرح شده در سخنانش تفاوت دارد بداند که این نوع رویه در آینده‌ای نه‌چندان دور باطل خواهد شد و در آن زمان دیگر آب و صابون هم برای شستن صورت برخی کارآمد نخواهد بود.

حسن روحانی در انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه به عنوان رئیس دولت دوازدهم برگزیده شد اما شرایط آن گونه که رئیس جمهور انتظارش را می‌کشید، پیش نرفت. همین چهره‌های سرشناس به بسیاری از تصمیمات دولت انتقاد شدید وارد کردند و حتی برخی از آن ها به کمپین «#من_پشیمانم» پیوستند. منیژه حکمت کارگردان سینما یکی از حامیان دو آتیشه روحانی بود که پس از انتخابات به شدت از حمایت‌هایی که از روحانی کرده بود ابراز پشیمانی کرد.