کد خبر 854336
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰

گوشی های آنتیک طرفداران خاص خود را در بازار دارند. برخی از برندهای سازنده این محصولات می توانند دوباره وارد بازار تلفن های همراه شوند.

به گزارش مشرق، اندی رابین خالق اندروید محسوب می شود، وی قبل از تولید این سیستم عامل یکی از موسسان شرکت Danger بود. این کمپانی گوشی های هوشمند کشویی T-Mobile را تولید می کرد. برخی از برندها در گذشته محصولاتی را تولید و روانه بازار کردند که امروزه از آن ها به عنوان گوشی های آنتیک یاد می شود.

پالم

این احتمال وجود دارد که در آینده T-Mobile دوباره گوشی های هوشمند کشویی خود را روانه بازار کند و یا شرکت ورایزون محصولات پالم (Palm) را در اختیار خریداران قرار دهد. در حقیقت برخی از شرکت های تولیدکننده تلفن همراه در گذشته دوباره می توانند محصولات خود را روانه بازار کنند. 

اولین شرکتی که می تواند دوباره محصولات جدیدی را روانه بازار کند، کمپانی پالم است. این برند در سال 2009 از گوشی Pre رونمایی کرد. رابط کاربری این محصول و همچنین نحوه مدیریت مولتی تسکینگ در Pre جلوتر از زمان عرضه این محصول بود به گونه ای که از آن در سیستم عامل های iOS و اندروید استفاده شد.

اریکسون

یکی دیگر از شرکت هایی که سابقه قدرتمندی در زمینه تولید تلفن همراه دارد، اریکسون است. به احتمال زیاد گوشی های سونی اریکسون را به یاد دارید، محصولاتی که قادر به رقابت با دستگاه های تولیدی شرکت نوکیا بودند. امیدوار هستیم این برند سوئدی به تنهایی و یا با همکاری سونی دوباره وارد صنعت تلفن های همراه شود.

این شرکت در برخی از محصولات خود از سیستم عامل سیمبین استفاده کرده بود. یکی از دستگاه های تولیدی این شرکت سوئدی R310s نام دارد که در سال 2000 معرفی شد. مواد مورد استفاده در تولید این محصول باعث می شود که R310s در برابر آب مقاوم باشد.

زیمنس

در این میان باید به زیمنس هم اشاره کرد، شرکتی که دیگر در زمینه تولید تلفن همراه فعالیت ندارد. در زمانی که این شرکت اروپایی مشغول به تولید گوشی بود، محصولات مناسبی مانند SL45 را روانه بازار کرد. برخی از محصولات این شرکت از طراحی جالبی بهره می برند که برای مثال می توان به محصولات سری Xelibri اشاره کرد.

توشیبا

بد نیست به شرکت توشیبا نیز اشاره کنیم. این کمپانی ژاپنی در سال 2009 از گوشی TG01 رونمایی کرد که در آن زمان محصولی قدرتمند محسوب می شد. این دستگاه تنها ضخامتی برابر با 9.9 میلی متر داشت و فرکانس پردازنده مورد استفاده در آن به 1 گیگاهرتز می رسید. در همان سال فرکانس پردازنده های آیفون 3GS و اچ تی سی مجیک به ترتیب برابر با 600 و 528 مگاهرتز بود.

Neonode

در نهایت باید گفت که برخی شرکت ها در سال های کوتاه فعالیت خود موفق به تولید محصولات نوآورانه شدند که برای مثال می توان به کمپانی Neonode اشاره کرد. این شرکت تنها موفق به تولید چندین دستگاه شد با این وجود توانست در آن ها از فناوری های نوآورانه ای استفاده کند.

نظر شما در رابطه با گوشی های آنتیک چیست؟ آیا علاقه‌مند به بازگشت برندهای موجود در این مقاله به بازار هستید؟ نظرات خود را با ما و دیگر کاربران وب‌سایت در میان بگذارید.

منبع: رسانه کلیک