طي يكسال گذشته از 21 هزار واحد صنعتي در شهرك هاي صنعتي كه به اذعان مديران دولتي در بهترين شرايط هستند فقط در استان تهران بیش از180 واحد صنعتي به دليل مشکلات ناشی از تبعات هدفمند كردن يارانه ها ورشكست شده اند و متاسفانه دولت براي حل مشكلات آنها و جلوگيري از تعطيلي كارخانه ها اقدام موثری انجام نداده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق ، سازمان صنايع كوچك و شهرك هاي صنعتي طي مصاحبه هاي متعدد اعلام كرد كه وضعيت واحد ها به صورت هفتگي پايش مي شود تا صنعتگران مشكلي از حيث ارايه تسهيلات و حمايت هاي دولت نداشته باشند.
 
اما به رغم اين صحبت ها، توليد كنندگان در شهرك هاي صنعتي كه پيش از اين در شرايط خوبي به امر توليد مي پرداختند  و افق هاي خوبي را ترسيم كرده بودند دچار مشكلات فراوان شده اند.

به گزارش خبرنگار ما ،شنیده ها حاکی از آن است که  فقط  در استان تهران بیش از 180 واحد صنعتي ورشکست شده اند .

این گزارش می افزاید : در بازديد از شهرك هاي صنعتي  اطراف تهران و گفت و گو با برخی تولید كنندگان ، آنها از بي توجهي مسولان گلايه كردند و خواستار رسيدگي به مشكلاتشان شدند.
 
فاطمی امین معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت اعلام كرده بود ؛كه طبق قانون بايد به زودي فاز جديدي از  هدفمند شدن يارانه ها  آغاز شود و براي اين امر برنامه و بسته هاي حمايتي گذشته ادامه خواهد داشت و بسته حمايتي جديدي براي واحد هاي صنعتي در مرحله دوم هدفمند شدن يارانه ها ديده نشده است و طبق روال يكسال پيش تسهيلات پرداخته خواهد شد و به اعتقاد ما هيچكدام از واحد هاي صنعتي در شرايط بحران نيستند و توليد كشور با فاز دوم هدفمندي يارانه ها لطمه نمي بيند.
 
اما اين صحبت ها در حالي مطرح مي شود كه واحد هاي صنعتي كوچك كه از سوي دولت حمایتی نمی شوند، در حال حذف شدن مي باشند و توليدات آنها نسبت به يكسال گذشته كمتر شده است.
 
يكي از كارخانه داران كه خبر از افت 7 درصدي توليداتش را مي دهد اذعان داشت:طي يكسال گذشته به دليل بالا رفتن قيمت برق و گاز بسيار متضرر شده است و بدين جهت مجبور شده است 18 كارگر خود را اخراج و ميزان توليد را كاهش دهد.
 
همچنين يكي ديگر از كارخانه داران كه از خبر ورود به دومين مرحله هدفمندي يارانه ها شوكه شده است مي گويد: اين امر آفت توليد خواهد بود و واحد هاي صنعتي ديگر توان مقاومت در برابر هزينه ها را ندارند.