به گزارش مشرق، دست استکبار جهانی در همه رخدادهای منطقه ژئواستراتژیک غرب آسیا نمایان است؛ غربیها به سرکردگی آمریکا دهههاست که برای ناامنسازی این منطقه برنامهریزی و عملیات میکنند. روزی با تطمیع و ترعیب حکام فاسد و وابسته رژیمهای مرتجع مستقر در منطقه و روزی دیگر با تجهیز عناصر نفوذی و پیاده نظامهای خود و در مقطعی هم با پروژههای سری سازمانهای جاسوسیشان.
پروژه سری «لانه زنبور»
«لانه زنبور»؛ نام پروژه سری و مشترک دستگاههای جاسوسی آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی برای ایجاد داعش بود. اسناد این موضوع توسط «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق «آژانس امنیت ملی آمریکا» فاش شده است. آنطور که در اسناد افشاء شده توسط اسنودن آمده است، دو هدف اصلی این پروژه عبارت بودند از ۱- تجزیه کشورهای منطقه غرب آسیا. ۲- حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی. ابزار کار پروژه «لانه زنبور» نیز شناسایی و جذب تروریستها و سلفیها از تمام نقاط دنیا و اعزام آنها به سوریه بود.
«هیلاری کلینتون» وزیر خارجه اسبق آمریکا در کتاب خاطرات خود با عنوان «انتخابهای سخت» صراحتا اعلام میکند که آمریکا در تاسیس و به رسمیت شناساندن داعش نقش ویژهای را ایفا کرد. هیلاری حتی از سفرهای متعدد خودش به نقاط مختلف دنیا برای ایجاد داعش نیز سخن گفته است.
ائتلاف الاغها و فیلها در تاسیس داعش
صراحت هیلاری کلینتون در پرده برداشتن از نقش آمریکا در تاسیس داعش، به قدری شدید و آشکار بود که محور اصلی انتقادات و حملات به او در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ آمریکا را همین موضوع تشکیل میداد. «دونالد ترامپ» رقیب انتخاباتی هیلاری در چندین مناظره و سخنرانی به وی یادآور شد که «داعش را شما ایجاد کردید». البته پر واضح است که در اتخاذ راهبردها و انجام پروژههایی همچون تاسیس داعش (لانه زنبور) میان الاغها و فیلهای آمریکایی اشتراک نظر و اشتراک منافع وجود دارد؛ بدین معنا که کلیت رژیم آمریکا اعم از عناصر دموکرات و جمهوریخواه در تقابل با اسلام ناب و محور مقاومت در منطقه غرب آسیا، نفع و نظر واحد دارند.
شاهد مثالِ گزاره فوق سخنان همین چند روز پیش «رند پال» سناتور جمهوریخواه ایالت کنتاکی، در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا، خطاب به «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکاست که گفت: «در یکی از ایمیلهایی که ویکیلیکس از هیلاری کلینتون افشا کرده، کلینتون به صراحت گفته ما باید از سعودی بخواهیم که حمایت مالی از داعش را قطع کند. یعنی ما میدانستیم و خبر داشتیم که اینها از داعش حمایت میکنند و باز هم به آنها بمب و سلاح دادهایم که به راحتی برای داعش بفرستند».
اشاره «رند پال» به سیل تجهیزات و ادوات جنگی و نظامی بود که در ۱۶ ماه روی کارآمدن ترامپ روانه عربستان سعودی شده است؛ اقلامی به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار که یک رکورد در فروش تسلیحات در تاریخ محسوب میشود.
اسناد و مدارک ناظر بر نقش آمریکا در تاسیس و حمایت از گروه تروریستی تکفیری داعش به قدری زیاد و مبرهن است که دیگر کسی در دنیا تردیدی در این رابطه ندارد.
چتر حمایتی آمریکا برای سرکرده داعش
این آمریکاییها بودند که در راستای اجرای پروژه «لانه زنبور»، فردی به نام «ابراهیم البدری» را با سابقه عضویت در «القاعده عراق» در اکتبر ۲۰۰۴ از زندان «بوکا» واقع در مرز عراق و کویت آزاد کردند و پس از ارائه آموزشهای مخفیانه به او با کمک سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، وی را «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش نامیدند.
حتی در تیرماه سال گذشته هم که موصل پایتخت داعش در عراق در آستانه آزادسازی به دست نیروهای مردمی و ارتش عراق بود و «ابوبکرالبغدادی» در منطقه «القائم» زخمی شده بود، با مشایعت و کمک نیروهای آمریکایی از مهلکه گریخت و تا امروز خبر موثقی از او نیست.
جنایتهای سبعانه داعش در عراق و سوریه
از ۸ آوریل ۲۰۱۳ (۱۹ فروردین ۱۳۹۲) که گروه تروریستی تکفیری داعش رسما در سوریه اعلام موجودیت کرد تا ۲۱ نوامبر ۲۰۱۷ (۳۰ آبان ۱۳۹۶) که با اعلام سرلشکر قاسم سلیمانی، قلمرو ادعایی این گروه تروریستی تکفیری، مضمحل و منهدم شد، انواع و اقسام جنایتهای سبعانه توسط اعضای آن با چراغ سبز آمریکا رخ داد. از سربریدن کودکان و پوست کندن زندهزندهی مردان در مقابل خانوادههای خود تا اسیر کردن دختران و زنان بیگناه و تجاوز به آنان و حتی سوزاندن زندهزندهی افراد و ذبح دستهجمعی صدها جوان.
سقوط «الرمادی» نشانه آشکار اتحاد آمریکا و داعش
یکی از نشانههای آشکار همپوشانی آمریکا و داعش، ماجرای سقوط شهر «رمادی» عراق است. بهار سال ۹۵، نیروهای آمریکایی مستقر در پایگاه «عین الاسد» در ۸۰ کیلومتری «رمادی»، کاروان بزرگی از نیروها و تجهیزات داعش را تا دروازههای شهر مشایعت کردند تا آنها بدون هیچگونه مقاومتی از سوی نیروهای دولتی عراق، وارد شهر رمادی شوند و به جنایت و کشتار مردم این شهر بپردازند.
چند روز پس از سقوط شهر رمادی پایگاه خبری «بلومبرگ» به نقل از یک مقام اطلاعاتی - امنیتی آمریکایی نوشت که «اطلاعات قابل توجهی از برنامه حمله داعش به رمادی در اختیار داشتیم و تجمع عناصر و خودروها و ادوات جنگی سنگین داعش در حاشیه شهر رمادی را شاهد بودیم، اما دستوری برای اجرای حملات هوایی علیه کاروان داعش صادر نشد».
نسخه استراتژیست کهنسال آمریکایی؛ داعش نباید از بین برود
از همان آگوست ۲۰۱۴ (مرداد ۱۳۹۳) که نیروهای ائتلاف نظامی آمریکا به اسم مبارزه با داعش به سوریه و عراق لشکرکشی کردند، با کنار هم گذاشتن قطعات پازل این حضور نظامی مشخص میشد که هدف آنها از بین بردن گروهک تروریستی تکفیری داعش نیست چرا که از منظر استراتژیستهای آمریکا، نفس کشیدن تروریستهای داعش ولو نیمبند برای استمرار سیاستهای واشنگتن و امنیت رژیم صهیونیستی ضروری بود. «هنری کیسینجر» استراتژیست امنیتی روسای جمهور اسبق آمریکا هنگامی که میهمان ترامپ در کاخ سفید بود، طی نسخهای برای رئیس جمهور تازه کار آمریکا اعلام کرد که داعش نباید از بین برود.
انتقال عناصر داعش به مرز سوریه و لبنان توسط آمریکا
بر مبنای همین نسخه کیسینجر، وقتی با ضرب شست محور مقاومت، داعش در جبهههای مختلف عراق و سوریه در «موصل» و «تلعفر» و «کرکوک» و «رقه» زمینگیر شده بود، آمریکاییها ترتیبی دادند که عناصر تروریست داعش به همراه خانوادههایشان به مناطق مرزی سوریه و لبنان و منطقهای به اسم «قلمون غربی» منتقل شوند تا هم از سقوط داعشیها جلوگیری کنند و هم مردم لبنان و مقاومت این کشور را تهدید کنند.
البته داعشیها در «قلمون غربی» نیز از نیروهای سلحشور حزبالله لبنان شکست سختی خوردند و وقتی «سید حسن نصرالله» رهبر حزبالله بر مبنای اصول اسلامی به بقایای عناصر تسلیم شده داعش و خانوادههایشان برای خروج از قلمون غربی امان داد، آمریکاییها کاروان داعشیهای تسلیم شده را، چون مهره سوخته بودند در مسیر دیرالزور در بیابان، بمباران کردند.
حملات هوایی آمریکاییها برای پیشروی زمینی تروریستهای داعش
در زمان حیات شجره خبیثه داعش در سوریه، آمریکاییها بارها با حملات هوایی عمدیشان به یگانهای ارتش سوریه و نیروهای محور مقاومت، موجبات پیشروی عناصر گروه تروریستی تکفیری داعش را فراهم آوردند.
روز دوشنبه ۱۶ مرداد ۹۶ جنگندههای آمریکایی در نقشهای از پیش طراحی شده و هماهنگ شده با اتاق جنگ داعش، مواضع گردانهای سیدالشهدا (ع) وابسته به نیروهای بسیج مردمی عراق (حشدالشعبی) را در منطقه الجمونه نزدیک مرز تنف (مرز عراق و سوریه) بمباران کردند. دقایقی پس از این بمباران که بر اثر آن حدود ۴۰ رزمنده شهید شدند، عناصر گروه تروریستی داعش حملات خود را از ۳ محور به سوی مواضع حشدالشعبی آغاز کردند و توانستند منطقه الجمونه را با کمک آمریکاییها به تصرف خود درآورند. اسارت «محسن حججی» رزمنده سلحشور مدافع حرم ایرانی نیز در این واقعه رخ داد.
اگر چه طومار هسته اصلی گروه تروریستی تکفیری داعش و حکومت خودخوانده این گروه در آبان ۹۶ توسط رزمندگان محور مقاومت پیچیده شد، اما بقایای این گروه تروریستی با کمک آمریکاییها همچنان در حال انجام اقدامات ایذایی بویژه در جنوب سوریه هستند.
هفته گذشته، جنگندههای آمریکایی به نیروهای ارتش سوریه در ایستگاه نفتی پمپاژ دوم واقع در جنوب استان حمص، حمله کردند تا فضا را برای عملیات عناصر تروریستی داعش از منطقه «تلالدملوق» حمص فراهم کنند؛ همزمان با این اقدام آمریکاییها، خبر رسید که تعدادی از عناصر تروریستی داعش در جنوب استان حمص سوریه زیر نظر نیروهای اشغالگر آمریکایی برای انجام اقدامات تروریستی آماده میشوند.
مسئلهی ایجاد داعش
مقام معظم رهبری روز چهارشنبه هفته گذشته در بخشی از بیاناتشان در دیدار رمضانی با مسئولان نظام به جنایتهای رژیم آمریکا علیه حقوق بشر اشاره کردند و با برشمردن موارد و مصداقهایی از نقض حقوق بشر توسط رژیم آمریکا، فرمودند: «چند مسئلهی حقوق بشری در مورد آمریکا وجود دارد که سازمان ملل جدّاً باید اینها را دنبال کند. این پروندهها حلنشده است، تمامنشده است، نیمهکارهمانده است که بعضیها اصلاً از اوّل هم دنبال نشده... [یکی هم]مسئلهی ایجاد داعش که همین رئیسجمهور کنونی آمریکا در تبلیغات انتخاباتیاش این را صریحاً گفت. البتّه قبلاً هم ما اطّلاع داشتیم؛ گفته بودند که آمریکاییها در ایجاد داعش نقش داشتند و آنها تحریککنندهی این مسئله بودند؛ البتّه در یک جاهایی باواسطه بود، جاهایی واسطه هم نبود. ما اطّلاع داشتیم که در موارد گوناگونی در عراق، اینها به داعش کمک میکردند و در فروش نفت بهوسیلهی داعش و فرار سران داعش از محاصرههایی که احیاناً پیش میآمد، در همهی اینها آمریکاییها به آنها کمک کردند».