کد خبر 862976
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۰

به یاد داشته باشید که کاهش چربی در پخت و پز، به معنی از بین رفتن طعم غذا نیست.

به گزارش مشرق، روزه داری در طول ماه مبارک رمضان می‌تواند در برخی از افراد منجر به افزایش وزن شود. اگر شما نیز یکی از این افراد هستید، تنظیم غذای مصرفی می‌تواند به کنترل وزن کمک کند. مصرف غذای کمتر و کاهش کالری دریافتی به شما اجازه می‌دهد در طول این ماه وزن خود را به خوبی کنترل کنید.

بیشتر بخوانید:

هفت خوراکی چربی سوز را بشناسید

دلیل افزایش وزن در ماه رمضان چیست؟

مصرف مداوم به خصوص بین افطار و سحری.

عدم فعالیت و بی حالی بعد از افطار

مصرف بخش بزرگی از غذا که بیش تر از حد معمول است.

مصرف غذاهای سرخ شده ، پر چرب و پر کالری با مقادیر زیاد

بیرون رفتن برای افطار یا دعوت مهمان و مصرف غذاهای زیاد

روش‌هایی برای بهبود عادت‌های تغذیه‌ای و کنترل افزایش وزن:

اجتناب از پرخوری: سعی کنید افطار سبکی داشته باشید که شامل غذاهای سالمی است.

غذای خود را به آرامی بجوید تا از سوء هاضمه جلوگیری شود.

ابتدا سالاد و سوپ خود را بخورید زیرا این مواد دارای کالری اندکی هستند و باعث می‌شود احساس سیری بیشتری داشته باشید.

حداقل ۸ لیوان آب بنوشید.

میوه و آب میوه تازه بخورید. سعی کنید از آب میوه‌های طبیعی استفاده کنید که شکر اضافی نداشته باشد.

از محصولات لبنی کم چرب و گوشت بدون چرب استفاده کنید.

به جای شیرینی‌ها، سالاد میوه بخورید.

روزانه حداقل نیم ساعت پیاده روی داشته باشید تا کالری اضافی از بین برود.

پخت و پز سالم نیز نقش بسیار مهمی در کنترل وزن دارد:

زمانی که می‌خواهید غذایی بپزید، سعی کنید از مواد سالم استفاده کنید. روش پخت نیز تاثیر بسیار مهمی در این کار دارد. از سرخ کردن بیش از حد مواد خودداری کنید. در عوض، مقدار چربی مصرفی خود را بکاهید.

به یاد داشته باشید که کاهش چربی در پخت و پز، به معنی از بین رفتن طعم غذا نیست. شما می‌توانید طعم غذای خود را با استفاده از سبزیجات تازه، گیاهان و ادویه‌ها بهبود ببخشید. با استفاده از این ترفندها می‌توانید به راحتی وزن خود را کنترل کنید و از خوردن غذاهای سالم و خوشمزه لذت ببرید.علاوه بر موارد ذکر شده، خوردن آرام و جویدن خوب می‌تواند بهترین روش برای جلوگیری از احساس بی حالی باشد.

منبع: مجله سلامت