به گزارش مشرق به نقل از رجا، دکتر احمدينژاد در اين بخش به پرسشهايي در مورد عملکرد فرهنگي دولت و ولايتپذيري پاسخ داد. رئيسجمهور در مورد برخي انتقادها مبني بر اينکه دولت به امور فرهنگي توجه کافي ندارد، خطاب به ائمه جمعه گفت: شما استاد بنده هستيد. اگر مطالب اجتماعي و فرهنگي به همين سادگي بود که نوبت به ما نميرسيد. يک خط مي نوشتيم تا حل بشود اما اين مسائل راه مخصوص به خود را دارد که بايد از راه آن وارد شد.
وي با تأکيد بر مشارکت همه اعم از دولت و روحانيت در زمينه بهبود شاخصهاي فرهنگي جامعه بيان کرد: در بخش فرهنگي کدام دولت متولي تمام امور فرهنگي شده است؟ ما هر کاري که بلد هستيم، در حد توان خود انجام ميدهيم اما وسع ما محدوداست، همه بايد صحبت کنند، همه بايد نصيحت کنند، بنده و شما هم بايد اين کار را بکنيم.
رئيسجمهور در بخش ديگري از اظهارات خود در واکنش به اينکه گفته ميشود دولت دهم نسبت به اصول تقيد کمتري از دولت نهم دارد، با رد اين ادعا تصريح کرد: اعتقادات بنده احمدي نژاد به اصول و ارزشهاي اسلامي در سال 89 ده برابر سال 88 است.
وي با تأکيد بر اينکه "ما آمدهايم خود را فداي اسلام و انقلاب اسلامي کنيم"، به محافل طراحي شايعه عليه دولت اشاره کرد و افزود: نمي خواهم بگويم يک عده اي کجا نشستهاند و دقيقاً مي خواهند نقاط اصلي دولت را بمباران کنند.
دکتر احمدينژاد تصريح کرد: من نمي توانم بهخاطر خوشايند يا ناراحتي برخي افراد اعتقادات و اصول اسلام را کنار بگذارم. بنده بايد بر اساس مرّ نظام اسلامي حرکت کنم و به پيش بروم.
وي با انتقاد از متهم کردن دولت به بيتوجهي به امور فرهنگي گفت: بيشترين حجم کار فرهنگي و اختصاص بودجه به اين بخش در اين دولت بوده است.
رئيسجمهور در مورد برخوردهاي انتظامي با بدحجابي اظهار داشت: رئيس قوه قضاييه در تلويزيون گفت اينها جرم است. بسيار خب اگر اينگونه است، برخورد کنند. دولت که نمي تواند کار قوه قضائيه را انجام دهد. همه بايد بر اساس قانون و برنامه حرکت کنند.
وي با طرح اين سؤال که "آيا انتظار داريد رئيسجمهور بيايد جواب همه را در تلويزيون بدهد و بگويد ادعاها در مورد اجرا نکردن قانون عفاف و حجاب نادرست است"، گفت: بنده در دولت نهم اين قانون را به وزارت ارشاد ابلاغ کردم. بعد رهبري فرمودند وزارت کشور متولي اجراي قانون شود که توانمندتر ميتواند عمل کند، ما هم به وزارت کشور محول کرديم.
دکتر احمدينژاد تصريح کرد: تعجب است واقعاً که عليه يک دولتي که آمده پرچم دين، دينداري و انقلاب را بلند کرده است و همه ادبياتش ديني است، اينگونه طراحيهايي ميکنند.
وي با يادآوري اينکه "همه کارها بايد روي اصول باشد"، گفت: مگر جمهوري اسلامي همين يک روز است و مگر محدود به همين مرز جغرافياي ايران است؟ اين مسير بايد تا جهاني شدن جمهوري اسلامي ادامه پيدا کند.
رئيسجمهور در بخش ديگري از اظهارات خود گفت: ما اعتقادمان اين است نظام ولايي بايد از دو جنبه حداکثري باشد.
وي افزود: جنبه اول اينکه تا جايي که تا توان داريم و حداکثر مقدار ممکن بايد احکام اسلامي را در حوزههاي مختلف اعم از سياست و فرهنگ اجرا کنيم و عظمت اسلامي را نمايش دهيم.
رئيسجمهور خاطرنشان کرد: جنبه دوم که بايد روي آن کار شود، اين است که حداکثر و قريب به اتفاق مردم، دولت اسلامي و نظام جمهوري اسلامي را قبول دارند. ما معتقديم قريب به اتفاق ملت ايران قرآن، ولايت، اسلام، جمهوري اسلامي را قبول دارند.
دکتر احمديتژاد گفت: اين يک اشتباه است که برخي فکر ميکنند مردم با نظام فاصله دارند. حتي ايرانيان خارج از کشور تعلق خاطر دارند، ما به سوئد، نروژ و دانمارک رفتيم، افرادي که 30، 40 سال در ايران نبودند مي گفتند رهبري را دوست داريم، دولت را دوست داريم، جمهوري اسلامي را دوست داريم.
کد خبر 8634
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۰
رئيسجمهور روز چهارشنبه هفته گذشته به جمع ائمه جمعه سراسر کشور که براي همايش سراسري خود به تهران آمده بودند، رفت و اظهارات مهمي بيان کرد. اما بخش پرسش و پاسخ اين ديدار که نکات قابل توجهي نيز در آن مطرح شد، در رسانهها منتشر نشد.