کد خبر 864411
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۲

ظفر خالدی، یکی از خردسال‌ترین شهیدان کشور روز ۲۳ خرداد ۱۳۶۱ در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، ظفر خالدی، دوم مرداد ۱۳۴۹ در روستای تنگ کلوره لردگان به دنیا آمد و در حالی که دانش‌آموز کلاس اول راهنمایی بود، داوطلبانه از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. او اصرار بسیاری برای دیدار امام (ره) داشت تا اینکه به همراه پدرش راهی تهران شد و در آنجا پس از سه روز به همراه کاروانی از تهران در حالی که ۱۱ سال سن بیشتر نداشت موفق به دیدار امام شد.

سرانجام در سال ۱۳۶۱ به جبهه اعزام شد. در عملیات رمضان، ظفر همراه برادرش «خدارحم» جانانه ایستادند و فردای عملیات هیچ‌کس آنها را ندید و پس از ۱۰ سال، وقتی پیکر ظفر به همراه برادرش  خدارحم خالدی، در کانالی در منطقه عملیاتی رمضان پیدا شد که در آغوش یکدیگر به شهادت رسیده بودند.

کم سن و سال‌ترین رزمنده شهید کشور، شهید ظفر خالدی اهل روستای تنگ کلوره از توابع شهرستان لردگان و افتخاری برای استان چهارمحال و بختیاری است. ظفر خالدی نخستین بار از طریق تیپ ۱۴امام حسین(ع) به جبهه اعزام شد و در عملیات‌های فتح خرمشهر و رمضان به همراه پدر و تنها بردارش حضور پیدا کرد.

خالدی در عملیات رمضان و در روز ۲۳ ماه مبارک رمضان حین عملیات با برادرش در حالی در یک سنگر و در آغوش هم در حالی به شهادت رسیدند که کمتر از ۱۲ سال داشت. پیکر مطهر این شهدا که مفقودالاثر شده بودند، پنجم مردادماه ۱۳۷۸ در منطقه شلمچه کشف و به لردگان منتقل شدند.

لباس‌های بسیجی اندازه قامت ظفر نبود و به اصرار لباس‌های برادرش را به خواهرش می‌داد تا برای او اندازه کند. سال ۱۳۶۰هنگامی که خالدی ۱۱ سال داشت، پدرش عازم جبهه شد. زمان مرخصی، اصرارهای مکرر شهید باعث شد او پس از بازگشت پدرش عازم جبهه شود. با کاروان بروجن عازم صحنه نبرد شد و هنگام حرکت مسئول کاروان به دلیل اینکه سنش کم بود مانع رفتن او شد ولی شهید با این بهانه که سن واقعی‌اش از سن شناسنامه‌ای بیشتر است و بالاخره با اصرار فراوان، توانست با کاروان اعزامی بروجن راهی جبهه شود.

منبع: ایسنا