کد خبر 865118
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳

سید یونس حسینی عالمی با بیان اینکه برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه به محیط زیست و منابع طبیعی ضربه وارد می‌کند بر لزوم برخورد جدی به پدیده ماسه خواری به عنوان حقوق عامه مردم تاکید کرد.

به گزارش مشرق، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران با بیان اینکه برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه به محیط زیست و منابع طبیعی ضربه وارد می‌کند بر لزوم برخورد جدی به پدیده ماسه خواری به عنوان حقوق عامه مردم تاکید کرد.


این مقام قضایی با اشاره به اینکه بستر برخی از رودخانه‌ها به دلیل برداشت‌های بی رویه به گل رسیده است و در زمان بارندگی‌های تند مشکلاتی را شاهدیم و کف رودخانه برداشت شده قابل ترمیم نیست، گفت: برداشت غیرمجاز شن وماسه از مهم‌ترین مشکلات در منابع طبیعی است که به محیط زیست و منابع طبیعی ضربه وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید:

سودجویان در طمع تجاوز به بستر رودخانه‌ها



حسینی عالمی با تاکید بر اینکه با جدیت به این موضوع ورود کرده ایم اظهارکرد: دادستان‌ها بازدید‌های متعدد و سرزده‌ای را در دستور کار دارند ودر صدد هستیم که جلوی این تخریب را بگیریم و با متخلفین نیز به شدت برخورد خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: مردم باید در حفظ منابع طبیعی به مسؤولان کمک کنند و در صورت تخلف متخلفان را معرفی کنند. این مهم اصلی‌ترین دغدغه همه مسئولان قضایی باتوجه به فرمایشات و تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ منابع طبیعی، دریا و جنگل به عبارتی سرمایه ملت ایران است.

دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان مازندران در ادامه به بحث جنگل‌ها اشاره کرد و گفت:: بحث جنگل‌ها از دغدغه‌های اصلی دادستانی محسوب می‌شود و باید در حفظ و حراست از سرمایه ملی و حق همه مردم کوشا باشیم.


این مقام قضایی اضافه کرد: در خصوص تغییر اقلیم در سطح جنگل‌های مازندران با مشکلاتی مواجه هستیم که این امر باعث از بین رفتن منابع طبیعی می‌شود.


وی اظهار داشت: همانند جنگل‌های هیرکانی مازندران در دنیا وجود ندارد و همه مردم هر کجا مشاهده کردند منابع طبیعی از بین می‌رود به دادستان‌ها سراسر استان گزارش کنند تا برخوردی مناسب در این زمینه شود.


حسینی عالمی افزود: باید جلوی جنگل خواری و کوه خواری در استان گرفته شود و شرکت‌های خدماتی در مناطقی از جمله بستر رودخانه‌ها یا در دل جنگل از ارائه خدمات خودداری کنند.


دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان مازندران با اشاره به ساخت ویلا و مشکلات روستاییان در زمینه کمبود زمین زراعی هم گفت: مشکلات ساخت‌وساز برخی روستاییان تا حدودی حل شده و سازمان‌های متولی در این زمینه تلاش می‌کنند، با گرفتن تعهد آب، برق و گاز زمین در اختیار آنان قرار دهند به نحوی که در بستر رودخانه و یا در حاشیه جنگل نباشد.

منبع: میزان