کد خبر 867104
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۰

نتایج یک مطالعه در دانشگاه تگزاس نشان داد که با افزایش دما، نرخ ابتلا به سنگ‌های کلیه نیز افزایش می‌یابد. این احتمالاً به دلیل عدم تأمین آب مورد نیاز بدن در فصل تابستان است.

به گزارش مشرق، زمان زیادی تا شروع فصل تابستان باقی نمانده است. گرم شدن هوا و فرا رسیدن فصل تعطیلات بهانه‌های خوبی برای لذت بردن از این فصل محسوب می‌شوند؛ اما در شرایطی که بسیاری از ما به دلایل مختلف در انتظار فرا رسیدن تابستان هستیم، این فصل می‌تواند برای برخی افراد ناخوشایند باشد زیرا موجب شعله‌ور شدن برخی مشکلات و نگرانی‌های سلامت شده یا برخی بیماری‌ها را تشدید می‌کند.

سرماخوردگی
ویروس‌های تابستانی تنها 25 درصد به اندازه ویروس‌های زمستانی شایع هستند، اما به طور معمول موجب نوع متفاوتی از میکروب به نام انتروویروس (Enterovirus) می‌شوند که می‌تواند معده درد به همراه علائم تنفسی را موجب شود. ورزش شدید می‌تواند شما را هرچه بیشتر مستعد ابتلا به بیماری سازد، از این رو بهتر است در انجام تمرینات خود زیاد سخت نگیرید.

گرفتگی پا
مطالعه‌ای جدید نشان داده است که تجربه گرفتگی پا و درد ناشی از آن طی تابستان حدود دو برابر شایع‌تر از زمان‌های دیگر سال است. نورون‌های حرکتی در پاهای انسان ممکن است طی تابستان تغییراتی را تجربه کنند که احتمال وقوع گرفتگی‌های عضلانی را افزایش می‌دهند. تأمین آب مورد نیاز بدن و صحبت با پزشک درباره رژیم دارویی می‌تواند در مقابله با این شرایط مؤثر باشد. برخی داروها، مانند ادرارآورها، احتمال تجربه گرفتگی‌های عضلانی را افزایش می‌دهند.

روزاسه
ماه‌های گرم سال می‌تواند موجب تشدید این بیماری پوستی شود. روزاسه شرایطی التهابی است که خود را با قرمزی قابل توجه پوست و راش‌های پوستی نشان می‌دهد. شعله‌ور شدن بیماری می‌تواند در ماه‌های گرم سال با تکرر بیشتر رخ داده و مدت زمان آن طولانی‌تر باشد. آلوئه ورا و پروبیوتیک های موضعی می‌توانند به تسکین پوست کمک کنند.

مطالعه‌ای جدید نشان داده است که تجربه گرفتگی پا و درد ناشی از آن طی تابستان حدود دو برابر شایع‌تر از زمان‌های دیگر سال است. نورون‌های حرکتی در پاهای انسان ممکن است طی تابستان تغییراتی را تجربه کنند که احتمال وقوع گرفتگی‌های عضلانی را افزایش می‌دهند. تأمین آب مورد نیاز بدن و صحبت با پزشک درباره رژیم دارویی می‌تواند در مقابله با این شرایط مؤثر باشد

بیماری‌های خودایمنی
بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری ‌ام اس متوجه شده‌اند که گرما می‌تواند علائم آن‌ها را وخیم‌تر سازد. برای حدود 70 درصد از بیماران مبتلا به لوپوس نیز نور خورشید می‌تواند محرک راش‌های پوستی، خستگی و درد مفصلی باشد. استفاده از شلوارهای سبک، پیراهن‌های آستین بلند، کلاه و محصولات ضد آفتاب می‌تواند به مقابله با این شرایط کمک کند.

اگزما
افزون بر گرما و رطوبت، تابستان به معنای تعریق، کلر، و محصولات ضد آفتاب نیز است. و اگر پوست حساسی داشته باشید، این شرایط می‌تواند به معنای بروز مشکل باشد. محرک‌هایی که موجب اگزما یا تشدید آن در شما می‌شوند را شناسایی کرده و از آن‌ها پرهیز کنید.

سنگ کلیه
نتایج یک مطالعه در دانشگاه تگزاس نشان داد که با افزایش دما، نرخ ابتلا به سنگ‌های کلیه نیز افزایش می‌یابد. این احتمالاً به دلیل عدم تأمین آب مورد نیاز بدن در فصل تابستان است. با هیدراته نگه داشتن بدن و کاهش میزان قند و سدیم مصرفی در رژیم غذایی می‌توانید از این شرایط دردناک پیشگیری کنید.

آسم
سطوح آلودگی هوا و مه دود به طور معمول در فصل تابستان افزایش می‌یابد که زنگ خطر را برای افراد مبتلا به آسم به صدا در می‌آورد. در فصل تابستان پیش از این که خانه را ترک کنید بهتر است ابتدا کیفیت هوا را بررسی کنید و در صورت مواجهه با شرایط نامناسب تا حد امکان از حضور در فضای بیرون پرهیز کنید.

میگرن
ممکن است این‌گونه به نظر برسد که میگرن‌های شما به صورت تصادفی رخ می‌دهند، اما آن‌ها اغلب در واکنش به محرک‌های خاصی شکل می‌گیرند. گرما یکی از شایع‌ترین محرک‌های میگرن است. نتایج یک مطالعه نشان داد که با هر 9 درجه افزایش دما، موارد میگرن نیز افزایش یافته‌اند. برای کاهش خطر بدن خود را هیدراته نگه دارید.

منبع: عصر ایران