بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در سال ١٣٨٥، به‌ازای هر ٦٩٣٢٥ نفر یک سالن و در سال ١٣٩٥ به‌ازای هر ٦١٣٠٨ نفر یک سالن سینما در کشور وجود داشته است.

به گزارش مشرق، بنابر آخرین سالنامه آماری کشور، در سال ١٣٩٥، نسبت به ١٣٨٥ فیلم‌های سینمایی صادر شده کشور ٣.١٨ برابر شده است و از رشد ٢١٨ درصدی برخوردار بوده به طوری که در سال ١٣٩٥، ٣٥ و در سال ١٣٨٥، ١١ فیلم سینمایی به خارج از کشور صادر شده است.

براساس آخرین سالنامه آماری کشور، در سال ١٣٩٥ تعداد سالن‌های سینما نسبت به سال ١٣٨٥، ٨٢ درصد افزایش یافته است به طوری که در سال ١٣٩٥، تعداد سالن‌های سینمای کشور ٤١٥، و در سال ١٣٨٥، ٢٢٨ بوده است.

در سال ١٣٨٥، به‌ازای هر ٦٩٣٢٥ نفر یک سالن و در سال ١٣٩٥ به‌ازای هر ٦١٣٠٨ نفر یک سالن سینما در کشور وجود داشته است.

بیشتر بخوانید:

دولت یازدهم به چه سینماگرانی نشان درجه یک داد

تعداد تماشگران فیلم‌ها در سال ١٣٩٥، نسبت به سال ١٣٨٥، ٦١ درصد افزایش یافته است و از تعداد ١٥٨٠٦٠٠٠ در سال ١٣٨٥، به ٢٥٤٤٣٠٠٠ در سال ١٣٩٥، رسیده است.

در سال ١٣٩٥، به‌ازای هر ٦٢٠ نفر یک صندلی و در سال ١٣٨٥، به‌ازای هر ٥٩٤ نفر یک صندلی سینما وجود داشته که مؤید کاهش چهار درصدی از نظر تعداد صندلی به‌ازای نفر جمعیت در سالن‌های سینماهای کشور است.

استان‌های هرمزگان با یک صندلی سینما برای ٤٧١٢ نفر جمعیت، زنجان با ٤٥٩٨ نفر، سیستان و بلوچستان با ٣٨٢٨ نفر، ایلام با ٢٧٦٣ نفر و قزوین با یک صندلی سینما برای ١٥٥٠ نفر جمعیت، دارای کمترین تعداد صندلی سینما به‌ازای جمعیت را دارا بوده‌اند و استان‌های سمنان با ٣١٠ نفر برای یک صندلی سینما، تهران با ٣١٢، یزد ٣٤٦، بوشهر با ٣٨٠، خراسان جنوبی با ٤٣٥ نفر به‌ازای یک صندلی، از بیشترین تعداد صندلی سینما به‌ازای نفر جمعیت، در میان استان‌های کشور برخورداربوده‌اند.

منبع: مهر