نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی به خاطره جالبی از توهین یک خبرنگار خارجی به زنان با به‌کار بردن صفت "ناقص‌الخلقه" در یک اجلاس بین‌المللی و پاسخ قاطع به این توهین اشاره کرد.

به گزارش مشرق، عشرت شایق در نشستی با عنوان "جایگاه زنان در جامعه پس از انقلاب اسلامی" که توسط کمیته زنان و خانواده جنبش مردمی پاسداشت چهلمین سال انقلاب کبیر اسلامی  برگزار شد، گفت: دراخبار، مقالات و کتاب‌ها شاهد درخشش زن ایرانی مسلمان در عرصه‌های مختلف ورزشی ـ اجتماعی وفرهنگی بوده‌ایم و تمام اینها گوشه‌ای از جایگاه ممتاز زن ایرانی مسلمان است.

وی افزود: سرچشمه این افتخارات، نداشتن تعلق خاطر به دنیا ست به این معنا که در دنیا هستند اما با دنیا نیستند؛ این مسئله عظمت زن مسلمان را در تمام عرصه‌ها نشان می‌دهد.

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان خاطره‌ای ازبرخوردش با دو نماینده انگلیسی تصریح کرد: در نشست بین‌المجالس که دراندونزی برگزار شده بود، یک نماینده مرد انگلیسی با حالتی پرخاشگرایانه به نمایندگان زن ایرانی گفت "شما اسیر هستید!" و من در همانجا با صدای بلند پاسخ این نماینده را دادم و گفتم اگرمن در اسارت بودم الان اینجا چه می‌کنم؟ من صاحب همسرو فرزند هستم؛ آیا یک اسیر می‌تواند در یک اجلاس بین‌المللی شرکت کند؟! نماینده دیگر انگلیس هم توهین بزرگی به احکام اسلامی درباره ارث و قصاص در اسلام کرد و من در جواب این فرد گفتم سواد شما چیست؛ کسی که سواد کافی در حوزه دین ندارد اجازه ورود به این مباحث را ندارد.

وی اظهار کرد: من آمادگی دارم که با همسطح خود در مباحث دینی مناظره کنم تا مشخص شود که نگاه اسلام و احکام الهی به زن چه میزان مترقی و کامل است.

این فعال سیاسی با بیان خاطره‌ای یادآور شد: در اجلاس کودکان و زنان که در بلغارستان برگزار شده بود، آقای خبرنگاری در مقابل دوربین‌ها رو به زنان حاضر در اجلاس کرد و گفت "شما زنان، نسل ناقص‌الخلقه هستید!" و من گفتم بر چه اساسی چنین توهینی را به زنان می‌کنید؟ شما انسانی ماشینی هستی یا از بطن مادرت متولد شده‌ای؟ شما 9 ماه در بطن مادرت، تغذیه‌ و رشد کردی و ناف شما به ناف مادرت متصل بوده است، چظور شما کاملی و مادرت ناقص؟!

شایق درباره جنگ نرم امروز خاطرنشان کرد: بر خلاف موفقیت‌هایی که در عرصه بین‌المللی داشته‌ایم، در داخل و جنگ نرمی که توسط رسانه‌های استکباری برعلیه عفت و حیای زن ایرانی و نجابت مرد ایرانی وجود دارد، خوب عمل نکرده‌ایم.

وی با اشاره به قدرت تربیتی مادران متذکر شد: درست است که قدرت رسانه‌ای در اختیار دشمنان این کشور است اما نباید از قدرت واثر تربیتی مادرغافل شویم؛ نمونه بارز آن، تربیت جوانان غیرتمندی چون شهید حججی، حاج قاسم سلیمانی‌ها و سردار همدانی‌ها است که امروز در خط مقدم جبهه مقاومت مبارزه می‌کنند ومردانه منطقه را حفظ کرده‌اند؛ بزرگانی مانند شهدا و عالمان دینی دردامن تربیت مادران خود رشد پیدا کرده‌اند؛ مخلص کلام، مادران، انقلاب را به‌وجود آوردند.

این فعال حوزه زنان درباره تولید فیلم‌های سیاه جشنواره‌ای که بر علیه مردم و انقلاب تولید می‌شود، گفت: متاسفانه اینها فرزندان ناخلف این کشور هستند؛ افرادی که غیر منصفانه با سیاه‌نمایی به دنبال دریافت جایزه‌های جشنواره‌های بیگانه هستند و حاضرند برای دیده شدن به هر کاری دست بزنند.

شایق با اشاره به شرایط امروزکشور خاطرنشان کرد: مطمین باشید با اصلاح مسؤلان همچنین مادران ایرانی با تربیت فرزندان پاک و بصیری چون حججی‌ها و با مطالبه گری علنی وعدالت‌خواهی و حذف نخاله‌هایی که با اختلاس و ارتشا باعث کند شدن سرعت قطار انقلاب اسلامی برای رسیدن به اهداف والای خود شده‌اند، می‌توانیم در چهلمین سال انقلاب اسلامی شاهد شکوفایی هرچه بیشترنظام اسلامی علی‌الخصوص درحوزه زنان باشیم.

درادامه این نشست، خانم لاجوردی، فعال سیاسی و مدرس دانشگاه درباره شرایط زنان قبل از انقلاب گفت: قبل ازانقلاب با توجه به سیاستهای کلان رژیم پهلوی که مهمترین آن به فساد کشاندن زن ایرانی و به دنبال آن به فساد کشاندن خانواده وجامعه بود، شاهد کمرنگ شدن نقش زن ایرانی درجامعه وحوزه‌های مهم اجتماعی وسخیف شدن شخصیت زن ایرانی بودیم.

وی افزود: درراستای سیاست مخرب رژیم پهلوی در به فساد کشاندن زنان، مرکزی به نام "موسسه زنان" متعلق به اشرف پهلوی خواهر شاه مخلوع ـ که به اعتراف اسناد تاریخی فردی فاسد بود ـ با بهره‌گیری از انقلاب سفید و اصلاحات ارضی به دنبال تغییر سبک زندگی وبه فساد کشاندن زن ایرانی بود.

این فعال سیاسی درباره سیاست‌هایی که درقبال زنان پس از انقلاب دنبال شد، تصریح کرد: پس از انقلاب اسلامی و با رهنمودهای امام راحل و پس از آن مقام معظم رهبری و با بهره‌گیری ازدستورات اسلامی، یکی از اهداف اصلی نظام اسلامی برگرداندن نقش واقعی و درست به زن ایرانی مسلمان در خانواده و جامعه بوده است؛ در همین راستا در ماده‌های 10، 20 و21 قانون اساسی به خانواده و زنان به صورتی کامل پرداخته شده است.

لاجوردی با تاکید بر نقش کلیدی زن در خانواده تاکید کرد: مهمترین سلول جامعه، خانواده است و در خانواده هم نقش تربیت فرزندان و گرم نگاه داشتن کانون خانواده به عهده زن است و یک زن می‌تواند با استفاده از خط مشی‌های ارائه شده صحیح و کاربردی در این حوزه موفق عمل کند.

این استاد دانشگاه درباره جنگ نرم امروز دشمنان عنوان کرد: در شرایط کنونی و پس از انقلاب، دشمنان بیکار ننشسته‌اند و از طریق جنگ نرم و در ادامه همان سیاستهای قبل از انقلاب، با استفاده از امپراطوری رسانه‌ای که به راه انداخته‌اند، به فساد کشاندن زنان ایرانی مهمترین هدف آنها است اما با توجه به تمام این خباثت‌ها امروز پس از 40 سال که ازعمر انقلاب اسلامی می‌گذرد در حوزه زنان شاهد رویش‌هایی در عرصه‌های مختلف علمی‌، ورزشی‌، حقوقی و فرهنگی هستیم.

وی به وظیفه امروز زن ایرانی مسلمان اشاره و تاکید کرد: در شرایط کنونی، بیش از پیش باید زنان و خانواده‌های ایرانی به مسؤلیت‌ها و نقش خود واقف باشند و بدانند اگر به درستی به مسؤلیت‌های خود عمل کنند؛ دشمنان در رسیدن به بسیاری از اهداف خود در انحرف جامعه ایرانی ناکام خواهند ماند و با حرکت جهادی در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد پیشرفت‌های چشمگیری علی‌الخصوص در حوزه زنان خواهیم بود.

منبع: تسنیم