تحقیقات نشان می‌دهد از هر سه جوان آمریکایی تقریباً یک نفر تا سن 23 سالگی به دلیل جرایمی چون ولگردي، خرابكاري، نوشيدن مشروبات الكلي زير سن قانوني، بلند كردن جنس از مغازه، سرقت، حمله به افراد و قتل بازداشت می‌شود.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، بنا بر گزارش مجله «طب اطفال»، از هر سه نفر تقریباً یک نفر تا سن 23 سالگی بازداشت می‌شود. رابرت بریم استاد رشته جرم‌شناسی دانشگاه شارلوت کارولینای شمالی و مؤلف اصلی این پژوهش می‌گوید: «توقیف و بازداشت یک تجربه کاملاً عادی است.»

در مقایسه با تحقیقات گذشته، اطلاعات جدید یک رشد صعودی را نشان می‌دهد. مردم آمریکا زمانی که یافته‌های پژوهش حاضر را با نتایج تحقیقات 44 سال پیش «ران کریستین‌سن» جرم‌شناس مقایسه کردند، دچار حیرت و سردرگمی شدند. این تحقیقات نشان می‌دهد 22% جوانان تا سن 23 سالگی حداقل یکبار توسط نیروهای پلیس بازداشت می‌شوند. اما بنا بر نتایج تحقیقات اخیر این رقم به 30.2% افزایش یافته است.

آلفرد بلوم‌اشتاین متخصص جرم‌شناسی می‌گوید با وجود اعمال سیاست‌های سخت‌گیرانه جنایی ظرف چند دهه اخیر، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افزایش تعداد جوانان بازداشت‌شده تعجب‌برانگیز است.

بلوم‌اشتاین، استاد پژوهش‌های عملیاتی در دانشکده هاینز دانشگاه ملون که با کریستین‌سن در تیم ویژه جنایی دوران رئیس‌جمهور لیندون جانسون همکاری داشت، اظهار می‌دارد: «44 سال قبل همانند بیشتر مردم جامعه از نتایج تحقیقات متحیر شدم.»

بلوم‌اشتاین همچنین افزود: «جوانان احتمالاً به اتهام مواد مخدر و خشونت داخلی بازداشت می‌شوند که در دهه 1960 هیچ‌گاه نظر نیروهای پلیس را جلب ننموده است.» وی اذعان داشت: «در حال حاضر افراد بسیار زیادی بازداشت می‌شوند.»

اداره آمار وزارت کار آمریکا در تحقیقات جدید خود اطلاعات جمع‌آوری‌شده بین سال‌های 1997 تا 2008 را تحلیل و ارزیابی می‌کند. پژوهشگران در این سال‌ها همواره از کودکان، نوجوانان و جوانان بین 8 تا 23 سال پرسیدند که آیا تا به حال توسط نیروهای پلیس دستگیر شده‌اند یا اینکه به دلیل اقدامات غیرقانونی یا بزه‌کاری بازداشت شده‌اند.

جرائم بی‌اهمیت راهنمایی و رانندگی از این قاعده مستثنی بود، بنابراین دلیل بازداشت جوانان می‌توانست شامل طیف گسترده‌ای از جرائم نظیر ولگردی، خرابکاری، نوشیدن مشروبات الکلی زیر سن قانونی، بلند کردن جنس از مغازه، سرقت، حمله به افراد و قتل در نظر گرفته شود. بریم می‌گوید: «هرگونه برخورد با نیروهای پلیس به منزله بازداشت در نظر گرفته شده است. برخی از مواردی که جوانان به عنوان مصادیق بازداشت از آن یاد می‌کردند احتمالاً به اتهامات جنایی ختم نشده است.»

مگان کرلی‌چک متخصص جرم‌شناسی معتقد است، برخلاف امروز برخی از اماکن در 40 سال قبل با بسیاری از جرائم کوچک به صورت غیررسمی برخورد می‌کردند: «جامعه در برابر این‌گونه رفتارهای نوجوانان دیگر آن صبر و تحمل گذشته را ندارد.»

کرلی‌چک استادیار دانشگاه آلبانی سونی که در حوزه بزه‌کاری نوجوانان مطالعه دارد، معتقد است نرخ بالای بازداشت در میان جوانان دردسرآفرین است زیرا این سوابق تا دوران بزرگسالی نیز آنها را رها نمی‌سازد و دریافت وام دانشجویی، یافتن کار و مسکن را برای آنها دشوارتر می‌نماید. وی همچنین افزود: «این‌گونه بازداشت‌ها نتایج به مراتب بدتری برای نوجوانان به همراه دارد.» این پرونده‌های سیاه «برای همیشه با آن‌هاست؛ برای مثال، نوجوانی که یک گوشی آی‌پد سرقت می‌کند یا به جرم در اختیار داشتن ماری‌جوآنا بازداشت می‌شود.»