در آخرین آماری که شرکت های آمارگیری حوزه ی آی تی در روزهای پایانی سال 2011 میلادی منتشر کرده اند، کشور کوچک استونیا با داشتن 36 مگابایت سرعت دانلود و آپلود بیشترین میزان سرعت اینترنت جهان را داشت و کشور بولیوی نیز در قعر جدول به عنوان دارنده کندترین سرعت ارتباط اینترنتی قرار گرفت.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، امروزه و در جهان مدرن، یکی از شاخص های توسعه و پیشرفت کشورهای دنیا میزان دسترسی آنها به اینترنت پر سرعت است و نسبت مستقیمی بین توسعه یافتگی کشورهای دنیا با میزان سرعت اینترنت وجود دارد با این همه ایران به عنوان کشوری در حال توسعه که در سال های اخیر توانسته در زمینه های علمی و تکنولوژیک پیشرفت های خوبی داشته باشد، از سرعت اینترنت متناسب با میزان توسعه کشور برخوردار نیست و دغدعه ای جدی برای افزایش و بهبود کارایی سرعت اینترنت در کشور وجود ندارد.

این میزان لاک پشت وار سرعت اینترنت را باید در کنار هزیینه نسبتا بالای دریافت خدمات ایترنت در نظر گرفت که عملا راه دستیابی به شبکه جهانی وب را مشکل تر کرده است.


همان گونه که در جدول بالا نیز دیده می شود، ایرانیان در بین کشورهای خاورمیانه پرتعدادترین کاربران اینترنت را تشکیل می دهند.اما همانطور که در جدول زیر دیده می شود کشور ایران در بین 172 کشور دارنده اینترنت، در رده 158 کشورهای جهان هستند، یعنی تنها 14 پله با کندترین کشور فاصله دارند و 158 پله با دارنده پرسرعت ترین کشور دنیا.



این در حالی است که سرعت متوسط اینترنت در جهان در حدود 10 مگابایت در ثانیه است. در میان کشورهای خاورمیانه نیز امارات در رده 40، عربستان در رده 70، قطر 83، بحرین 122، سوریه 151، اردن 113، کویت 100، عمان 89، لبنان 161 و عراق 149 است که با احتساب این جدول در منطقه خاورمیانه که ایران از لحاظ کاربر مقام اول را دارد در رده یکی مانده به آخر سرعت اینترنت در کشورهای خاورمیانه و قبل از لبنان است.