سعید احمدی شهرکی گفت: مراجع چهارگانه استعلامی از امروز نظر خود را درباره داوطلبین به ستاد انتخابات شهر تهران ارسال و ما نیز موظفیم این نتایج را از نهم دی ماه برای بررسی به هیئت های اجرایی اعلام کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی مشرق، سعید احمدی شهرکی رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار مشرق مبنی بر اینکه آیا هیات های اجرایی تشکیل شده که مسئول بررسی صلاحیت ابتدایی داوطلبان هستند می توانند داوطلبی را رد صلاحیت کرده و یا تنها وظیفه اعلام نظر به هیئت نظارت شهرستان را دارند؟ گفت: پس از اتمام مهلت ثبت نام در پایان وقت اداری جمعه 9 دی ماه طبق قانون هیئت های اجرایی 10 روز مهلت دارند که داوطلبان را در 3 موضوع، رد، تایید یا عدم احراز صلاحیت بررسی کرده و نظر خود را اعلام کنند.
وی با بیان اینکه نظر هیئت های اجرایی رسما به ما اعلام می شود تصریح کرد: ما نیز طبق قانون نظر هیئت های اجرایی را به داوطلبین اعلام می کنیم و همچنین لیست نظرهیئت های اجرایی را برای هیئت نظارت شهرستان ارسال می کنیم.
شهرکی ادامه داد: هیئت نظارت مستقلا تمامی داوطلبان را در حوزه رد ، تایید و یا عدم احراز صلاحیت مجددا بررسی می کندو همچنین در صورت شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده از سوی هیئت های اجرایی وظیفه رسیدگی و بررسی شکایت آنها را نیز به عهده دارد.
رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در پاسخ به این سوال که اگر داوطلبی نسبت به نظر هیئت های اجرایی شکایتی نداشته باشد در صورت رد صلاحیت از چرخه انتخابات حذف می شود یا خیر؟ تصریح کرد: اگر داوطلب شکایتی نسبت به رای هیئت های اجرایی نداشته باشد و به عنوان مثال بنا بر استعلام مراجه چهار گانه استعلامی دارای محکومیت قضایی باشد از چرخه انتخابات حذف می شود.
وی با بیان اینکه ما طبق قانون موظفیم دلایل رد صلاحیت داوطلب را به وی اعلام کنیم، افزود: مراجع چهارگانه استعلامی از امروز نظر خود را به صورت محرمانه برای ستاد انتخابات شهر تهران و دیگر ستادها ارسال می کنند و ما نیز موظفیم این نظرات را از نهم دی ماه برای بررسی در اختیار هیئت های اجرایی قرار دهیم.
رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در پایان درباره احتمال برخی جو سازی ها توسط دشمنان نسبت به رد صلاحیت ها تصریح کرد: طبق قانون موظف هستیم دلایل رد صلاحیت را به طور مستند به داوطلبین اعلام کنیم .
افزایش شعب حوزه انتخابیه با نظر هیئت های اجرایی و تایید هیئت نظارت انجام می شود
شهرکی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره افزایش شعب اخذ رای در سطح شهر تهران گفت:‌ در انتخابات گذشته ریاست جمهوری 3هزار و 154 شعبه اخذ رای در سطح شهر تهران و 4 هزار و 700 شعبه در حوزه تهران ، ری و شمیرانات نسبت به اخذ رای اقدام می کردند.
وی با بیان اینکه در انتخابات گذشته نزدیک به 30 هزار نفر عوامل اجرایی در شعب به عنوان منشی و اپراتور فعالیت می کردند تصریح کرد:‌ما وظیفه داریم تا 12 اسفند ماه نیروهای اجرایی خود را مشخص کنیم.
رئیس ستاد انتخابات شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی افزایش و یا کاهش میزان صندوق های اخد رای خاطر نشان کرد:‌افزایش و یا کم کردن شعب در حوزه های انتخابیه بر اساس مصوبه هیئت های اجرایی انجام می شود ؛ هیئت ها نیز بر اساس آمارهای داده شده از سوی مرکز آمار و همچنین شرایط صندوق ها این مصوبات را انجام می دهند.
وی در انتها افزود:‌برای انتخابات جاری و تعیین تعداد صندوق ها منتظر نظر مرکز آمار هستیم تا بر اساس بلوک بندی های جمعیتی نسبت به افزایش صندوق ها اقدام کنیم.