عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان گفت: سادگی نکنیم و فریب نخوریم؛ زیرا جریانهای فتنه و انحرافی با سناریوهای مختلف،پیچیده و به موازات هم در صحنه انتخابات فعالند و باید بیش از پیش استراتژی وحدت اصولگرایان را مدنظر داشته باشیم.

به گزارش مشرق، حسین فدایی در گفت‌وگو با فارس افزود: ما اساسا راهبردمان را برای انتخابات روی وحدت سامان دادیم. یعنی وحدت را ضروری و اجتناب‌ناپذیر برای این مقطع از انقلاب لازم دانستیم. نگرانی‌مان چه بود؟ نگرانی ما این بود که ائتلاف نانوشته‌ای، یک همراهی و یک همگامی و مواضع مشترکی بین نظام سلطه، جریان فتنه و جریان انحرافی وجود دارد که در انتخابات می‌خواهد ظهور و بروز پیدا کند و در انتخابات نقاط مشترکی دارند. مثلاً انتخابات مجلس نهم، انتخابات پرشوری نباشد؛ مردم مایوس باشند و انگیزه‌ای برای حضور نداشته باشند؛ در جامعه التهاب داشته باشیم؛ اضطرار داشته باشیم و جامعه ناامن شود. شرایط بحرانی را در جامعه القا می‌کردند و می‌کنند. نقطه مشترک دیگر اینها این است که ناکارآمدی حکومت دینی را القا کنند. ناکارآمدی ولایت را القا ‌کنند. ایجاد اختلاف و چنددستگی در جامعه ‌کنند. بین دولت و مجلس، بین اصولگرایان، ایجاد اختلاف کنند. بین مردم و دولت از هر طریقی گسست ایجاد کنند. القای شرایط اضطراری و بحرانی کنند، تا تئوری دولت "نجات ملی" را جا بیندازند.
وی اظهار داشت: اساسا برخی گروه‌ها مشارکت مردم و میزان مشارکت مردم را تابعی از مشارکت خودشان می‌دانند. یعنی اگر خودشان حضور داشتند، مشارکت زیاد شود و اگر حضور نداشتند مشارکت نمی‌شود. یعنی القای این نکته که برخی از سیاسیون هم به آن تن داده‌اند مبنی بر اینکه اگر تعداد احزاب و گروه‌ها در انتخابات زیاد شود، میزان مشارکت افزایش پیدا می‌کند. این حرف غلطی است. فریب این حرف غلط را نخوریم.
وی افزود: در انتخابات شوراها به‌زعم خود آنها، بیشترین گروه‌ها حتی لائیک و ضد انقلاب هم مشارکت کردند، اما مشارکت به همان میزان بالا نرفت. این موضوع به معنای این نیست که نمی‌خواهیم گرایش‌های وفادار به نظام در صحنه نباشند، می‌خواهیم بگوئیم آن کسانی که می‌گویند با حضور گروه‌های ضدانقلاب ساختارشکن مشارکت زیاد می‌شود، این حرف درستی نیست. جهت‌گیری چنین تفکراتی فریب و نیرنگ است. صداقت در کار نیست. جهت‌گیری‌شان برای آسیب وارد کردن به نظام است.

جریان انحراف حتما هست و لیست می‌دهد، ممکن است به عنوان تابلوی واحد لیست ندهد.
عضو شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان تاکید کرد: ساده‌انگاری نباید بکنیم. باید مراقبت کنیم. دقت کنیم، حضور در صحنه داشته باشیم و خط وحدت را تقویت کینم. نه اینکه خط وحدت را تضعیف کنیم. این چه برداشتی است که می‌گوید؛ اگر فتنه‌گران نیامدند باید چند دسته شویم. این حرف بسیار غلطی است. اصولا چند دسته شدن طرح نمی‌خواهد. اختلاف طرح نمی‌خواند، خیلی‌ها با هم اختلاف دارند. اما پایبندی و وحدت‌گرایی است که سخت و دشواراست و تحمل می‌خواهد. ضمن اینکه در وحدت همه‌مان به این جمع‌بندی رسیده‌ایم که باید لیست واحد داشته باشیم، باید مهندسی کنیم که این اتفاق بیفتد.
وی یادآور شد: اینگونه نیست که کسانی بگویند نمی‌آیند و لیست نمی‌دهند. جریان انحراف حتما هست و لیست می‌دهد، ممکن است به عنوان تابلوی واحد لیست ندهد. حتی استان به استان و شهر به شهر متفاوت باشد. ولی از منشاء واحدی حمایت شود. جریان فتنه هم تصمیم گرفته شخصیت‌های شاخص خود را وارد انتخابات نکند. ولی آدم‌های معمولی و نسوخته‌شان در انتخابات هستند. برای ما اثبات نشده که چنین اقدامی صورت نمی‌گیرد.
حسین فدایی گفت: اتفاقا روز به روز که می‌گذرد پیچیده‌تر بودن صحنه و حساسیت موضوع بیشتر برای ما روشن می‌شود. بنابراین صورت مساله پاک نشده است. همچنان باید خط وحدت را تقویت کنیم. دوستان اصولگرای ما مواظب باشند با تحلیل‌های باصطلاح جدید حساب خود را از یکدیگر جدا نکنند. چند لیستی و اختلاف با دلایل واهی توجیه نکنند؛ ما باید با توجه به چالش‌های درونی همبستگی را حفظ کنیم. فکر نکنید این وحدت به آسانی به وجود آمده است. کم دقتی کنیم شیطنت دیگران تأثیر می‌گذارد و مشکل درست می‌کند. اتفاقاً با توجه به شرایط ثبت‌نام‌ها می‌فهمیم که باید بیشتر وحدت داشته باشیم.

جریان انحرافی با خرج کردن پولهای گزافی می‌خواهند مردم را فریب دهند
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اظهار داشت: جریان دوم خرداد چند راهبرد را برای خود تعریف کرده است و برای آن صراحتا اعلان می کند که چون ظرفیت اجتماعی ندارند، اگر وارد انتخابات شوند، بازنده‌اند. اگر شرکت کنند، فاتحه اصلاحات خوانده خواهد شد و اگر انتخابات را تحریم کنند کار درستی نیست. سپس نتیجه می‌گیرند که با تابلوی اصلاحات وارد رقابت‌های انتخاباتی نشوند و به شکل نامحسوس ورود پیدا کنند. البته هم عرض این سناریوهای دیگری را هم دنبال می‌کنند. مطلب دیگر خط و نشانی است که جریان انحرافی هم که از اول کشیده است. از اول مدعی شده بودند که ما می‌خواهیم دو سوم کرسی‌های مجلس را در اختیار بگیریم.
وی افزود: جریان انحرافی برای ایجاد اختلاف بین اصولگرایان چه کارهایی باید می‌کرد که نکرده است. کجا احساس شده که جریان انحرافی قصد حضور کمرنگ دارد؟ برعکس است. وقتی اینگونه برخی افرادی به صحنه آمده‌اند که با خرج کردن پولهای گزافی می‌خواهند مردم را فریب دهند و به کانونهای ثروت وصل کنند، چگونه می‌توان حسن‌ظن داشت؟ اینجا، جای سادگی و ساده‌لوحی نیست.
حسین فدایی یادآور شد: اگر عناصر جریان انحرافی نمی‌خواهند در انتخابات شرکت کنند، پس علت جلسات عدیده‌انتخاباتی که برگزار می‌کنند، چیست؟ حتی برخی از اینها اظهار صریح دارند که اگر در حوزه‌ای دیدیم، نامزدمان رای نمی‌آورد و نامزد دوم خردادی را می‌آورد، از او باید حمایت کنیم تا نامزد اصولگرا رای نیاورد. چرا باید سادگی کنیم؟ وقتی تحلیل‌شان این است که اگر لیستی بنام حمایت از دولت وارد انتخابات شود، پیروز است، آیا می‌نشینند و تماشا می‌کنند.

مشی و روش جریان دوم خرداد برای حضور در انتخابات
عضو هیئت اجرایی جبهه متحد اصولگرایان یادآور شد: جریان دوم خرداد به موازات هم چند خط را در انتخابات دنبال می‌کند. ۱ـ خط تحریم و اقدامات رادیکالی تا از این طریق فشار آورده و از نظام امتیاز بگیرد، با نظام سلطه همراهی داشته باشد. آینده خود را با خیال واهی به عنوان اپوزیسیون در نزد نظام سلطه تضمین کند. ۲ـ خط دومشان این است که هر کجا بتوانند با برخی اصولگرایان ائتلاف کنند. یا عناصر خود را با اسم معتدل و عاقل وارد لیست اصولگرایان کنند. ۳ـ خط ورود نیروهای سفید است. حتی ائتلافی را به عنوان مستقل‌ها مدیریت کنند. ۴ـ خط دیگرکه از قبل هم گفته می شد، ورود نیروهای سفید است. حتی ائتلافی را با عنوان مستقل ها مدیریت کنند. ۴ـ خط چهارم ارائه لیست کسانی که در جامعه افراطی شناخته نشده و در نظام قابل قبول هستند تا کرسی‌های خود را در مجلس حفظ کنند. مثل همین عناصری که هم اکنون در مجلس هستند و حفظ مظلومیت که ترحم انگیز باشد و بگویند که ما با تابلو هم وارد نشدیم. اینها چند خط را به موازات هم دنبال می‌کنند. دنبال یک خط نمی‌روند که مشخص باشد.

وی اضافه کرد: جریان انحراف هم همین است. جریان انحراف ابتدا به دنبال این رفت که ۲۰۰ کرسی را تصاحب کند اما وقتی با عدم اقبال مردم روبرو شد و مقبولیت اجتماعی خود را از دست داد، اینک تلاش می‌کند خود را بازسازی کرده و چهره حزب اللهی از خود ارائه دهد و چند خط را دنبال می‌کند: ۱ـ یک خط ارائه لیست قبل انتخابات است. اگر این ۲۰۰ نفر از فیلتر شورای نگهبان عبور کردند که هیچ اگر رد نشد و عده‌ای ماندند باز افراد دیگری که مانده‌اند و به سلیقه آنها می‌خورد، جایگزین خواهد کرد، ۲ ـ در مرحله پس از انتخابات اگر نیروهایشان رای نیاوردند، از افرادی که رای آورده و زمینه سرمایه‌گذاری دارند، یارگیری می‌کند و از ظرفیت آنها با اعطای امکانات، پول و قدرت استفاده می‌کند تا این افراد را وامدار خود کرده و در حوزه انتخابیه محبوب کند. وقتی این پرداخت‌ها صورت گرفت ولو دریافت کننده هم به عنوان کمک به حوزه انتخابیه، تن به چنین کاری داد، وامدار می‌شود و بایستی این کمک‌ها را با رای به طرح و لایحه در صحن علنی مورد انتظار جریان انحرافی باز پس دهد. اینجاست که او را مدیریت و اداره می‌کنند. یعنی سوار شدن بر عناصری که فکر می‌کنند، با آنها همراه هستند.بارها در جلساتشان این حرفها را زده و تکرار می‌کنند در واقع چند مسیر را باز می‌کنند تا به هدفشان برسند.

حسین فدایی تاکید کرد: ما باید مراقب باشیم رقابت ما بین نیروهای معتقد به نظام نباشد واز رقابت با جریان مقابل انقلاب، جریان انحرافی و فتنه و جریان فاسد نباید غافل شویم. هر زمانی که رقابت‌ها بر اساس گفتمان انقلاب و ضد انقلاب شکل گرفته موفق بودیم. دشمن می‌خواهد رقابت انقلاب و ضد انقلاب را به درون گفتمانی تغییر دهد و از این به سمت و سوی خودش بهره‌برداری کند.
وی افزود: در گذشته هم نگرانی داشتیم که برخی با گفتمان انقلاب اسلامی می‌آیند و با نیروهای انقلاب اسلامی رقابت می‌کنند. گفتمان اصلی، گفتمان نیروهای مؤمن با نیروهای مخالف، نظام سلطه با انقلاب اسلامی است. این را باید سامان دهیم. گفتمان مردم با جریان ضدمردمی گفتمان حق با گفتمان باطل در حوزه‌های اجتماعی و اجرایی ما حرف‌های زیادی داریم. بحث اشتغال، سامان دادن به اقتصاد، زیر بناهای اقتصادی، بحث رفاه و تأمین اجتماعی، مسائل فرهنگی، کارآمدی مدیران، ساختار اجرایی، خدمات اجرایی آسان و بدون کاغذ بازی و بدون مشکل به مردم، اصلاح نظام ادرای کشور از این قبیل است.
وی تأکید کرد: اصلاح طلب و تحولخواه  واقعی  اصولگرایان هستند که در این عرصه‌ها باید اصلاحات لازم را اعمال کنند. بگو مگوهای داخلی و اختلافات ما را از پرداختن به این عرصه‌ها غافل می‌کند.
گفتمان مردم با جریان ضد مردم گفتمان حق با گفتمان باطل . اصول گرایان واقعی بایستی با روحیه بسیجی و انقلابی و عاقلانه وارد صحنه شوند و اراده خود را برای ایجاد تحولات اساسی و ضروری نشان دهند اراده خود را برای حرکت رو به پیشرفت نشان دهند اراده خود را برای برطرف کردن مشکلات نشان دهند اراده خود را برای ادامه رو به تکامل نشان دهند و نشان دهند که با ظرفیت بالا برای خدمت صادقانه به مردم آمادگی دارند.

جریان انحرافی به دنبال دو قطبی کردن انتخابات است که یک قطب آن هاشمی رفسنجانی و قطب دیگر احمدی‌نژاد است.
وی درباره سناریوی دو قطبی جریان انحرافی گفت: جریان انحرافی به دنبال دو قطبی کردن انتخابات است که یک قطب آن هاشمی رفسنجانی و قطب دیگر احمدی‌نژاد است. و در این دو قطبی می‌دمد تا کار خود را جلو ببرد. عملیات رسانه‌ای جریان انحرافی برای ایجاد دو قطبی در پیش است. سرمقاله یکی از عناصر جریان انحرافی درباره بت بزرگ را بشکن استارت همین مسئله بود.
وی افزود: جریان انحرافی فهمیده که اگر بخواهد مقابل آقا بایستد مردم اقبالی به آنها نخواهند کرد. از این به بعد دم از ولایت خواهند زد. دیو و دلبر هاشمی و احمدی‌نژاد درست می‌کنند.تابلوی سیاهی درست می‌کنند و همه نیروهای انقلاب را برای از صحنه بیرون راندن به هاشمی وصل می‌کنند. هر کس را که نمی‌پسندند به هاشمی الصاق می‌کنند.
فدایی در پایان اظهار داشت: ما تکلیف مدار بوده و می‌خواهیم همچنان تکلیف مدار باشیم. اگر از برخی شخصیت‌ها در مقاطعی حمایت کرده‌ایم، حمایت گفتمانی و انجام وظیفه بوده است.
وی گفت: اصلاح طلبانی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 کثافتکاری‌های زیادی انجام دادند و به جریان فتنه معروف شدند، بایستی از فتنه گران اعلام برائت می‌کردند که نکردند و طبیعی هم بود و هست که نظام باج به هیچ شخص و جریانی نمی‌دهد. این جریان به جای شرط‌گذاری باید عذرخواهی و توبه کند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی یادآور شد: این اشتباه است که تصور کنیم مشارکت در انتخابات با رقابت گروه‌های خاص از قبیل فتنه‌گران بالا می‌رود. در انتخابات شورای دور اول حتی برخی گروهکهای ضد انقلاب و لائیک هم وارد شدند، اما میزان مشارکت پایین بود. یقینا مردم ما تهدیدات خارجی را کاملا حس می‌کنند و از روی بصیرت به صحنه خواهند آمد. مردم در هیچ مقطعی برای انقلاب کم نگذاشته‌اند و این بار نیز همینگونه عمل خواهند کرد.

ملت مثل همیشه به صحنه آمده و وحدت ملی و مشارکت خود را در صحنه انتخابات افزایش می‌دهند.
وی درباره گفتمان اصولگرایان گفت: گفتمان ما گفتمان انقلاب و ضد انقلاب است. گفتمان نظام اسلامی با کفر جهانی است. با این گفتمان است که از درگیری‌های داخلی کاسته می‌شود، وحدت بوجود می‌آید، احساس واقعی تهدیدها برجسته می‌شود، ظرفیت‌های اجتماعی را برای مقابله با اغتشاش و ناامنی‌ها بالاتر می‌رود. بحرانی نشان دادن کشور، ایجاد یاس و ناامیدی در مردم ،فضای افشاگری و سیاه نماییبین مسئولان، مشارکت نازل و کم فروغ در انتخابات، ایجاد اختلاف و درگیری بین دولت و مجلس، بین روحانیت، بین مردم و مسئولان و بین اصولگرایان، ناکارآمد نشان حکومت دینی و ولایی فصل مشترک جریان فتنه، جریان انحرافی و نظام سلطه است. اگر ما نظام باطل و تهدیدات آن را خوب تبیین کنیم، ملت مثل همیشه به صحنه آمده و وحدت ملی و مشارکت خود را در صحنه انتخابات افزایش می‌دهند. رقابت گروه‌های سیاسی شکست خورده و خارج از دایره انقلاب عامل تعیین کننده‌ای در افزایش مشارکت مردم نیست.
وی تأکید کرد: فضای اخیر ثبت‌نام‌های انتخاباتی ما را فریب ندهد و سادگی نکنیم و بخواهیم بین خودمان رقابت داخلی راه اندازی کنیم.
فدایی یادآور شد: اصولگرایان به دنباال تحول‌خواهی و اصلاح واقعی امور هستند. ایجاد اشتغال، رفع موانع تولید، تأمین اجتماعی، سلامت، پویایی مدیریت، کاهش بوروکراسی اداری، تحول در نظام اداری و مواردی از این قبیل بایستی بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.
حسین فدایی اظهار داشت: خرده گفتمان‌هایی که هم عرض انقلاب اسلامی و از سوی عناصر مختلف، غافلین ضد انقلاب و دشمن تولید شد، برای این بود که اصولگرایان را از پیشرفت‌ها و تحولات اساسی غافل کند تا ما نتوانیم متناسب با شأن انقلاب اسلامی پیشرفت کنیم. حتی برخی از عناصر تحت پوشش انقلاب اسلامی مانع پیشرفت شدند. ما باید با مدیریت انقلاب جلو برویم و اسیر چنین خرده گفتمان‌هایی نشویم. جامعه نیازمند فضای امید بخش، تغییرات بنیادین، نوسازی ساختارهای نظام، الگوسازی و الهام بخشی در منطقه و حوزه بیداری اسلامی، رفع تهدیدات، کارآمدی، خدمت، پیشرفت، عدالت، عقلانیت، معنویت، نورْآوری و خلاقیت است و متناسب با چنین فضاها و گفتمان‌هایی باید مصادیق نمایندگان مومن، شایسته و کاردان را به مردم معرفی کنیم.

اصلاح طلبان قصد دارند بگویند : ما شرط گذاشتیم ولی آن‌ها نپذیرفتند و فضا را آزاد نگذاشتند و موجب شدند ما حضور نداشته باشیم.
وی گفت:  بزرگ‌ترین مشکل اصلاح طلبان این است که انگ تحریم به آن‌ها زده شود .اصلاح طلبان قصد دارند بگویند : ما شرط گذاشتیم ولی آن‌ها نپذیرفتند و فضا را آزاد نگذاشتند و موجب شدند ما حضور نداشته باشیم. شورای هماهنگی سبز امید (ضد انقلاب خارج نشین) به وضوح از چندین ماه قبل اعلام کرده بودند که باید انتخابات را تحریم کنیم ولی اخیراً با تغییر مواضع خود افرادشان انفرادی ثبت‌نام کردند .

محورهای شش گانه آمریکا برای انتخابات مجلس
وی تاکید کرد: امریکا برای انتخابات مجلس نهم ایران شش محور در نظر گرفته است:1 – ایجاد فضای افشاگری برای اسرار نظام 2 – ایجاد ظرفیت برای حرکت‌های خیابانی و ایجاد ناامنی و اغتشاش 3 – ایجاد فضایی برای ایجاد شبکه سازی اجتماعی 4 – ایجاد فضا برای تشدید فشارها از خارج به داخل 5 – ایجاد شکاف شدید در درون حاکمیت 6 – ایجاد فضا برای نقد اساسی حکومت و مشروعیت زدایی از انقلاب اسلامی. از نگاه آمریکایی‌ها، انتخابات بخشی از پروژه نرم و کودتای مخملی خواهد بود.
وی افزود:  اتاق فکر فتنه دو برنامه مهم را در دستور کار خود قرار  داده است: 1 – سیاه‌نمایی کند و الگوی نظام را شکست خورده معرفی کنند 2 – روی الگوی اسلام سکولاریسم که ترکیه علمدار آن است فعال کنند.
وی تاکید کرد:در جبهه اصولگرایی به معنای عام نباید تقابل صورت بگیرد و هر حرکتی که موجب تضعیف این جبهه شود مدنظر نیست. همه باید به سمت همگرایی حرکت کنند. مهم‌ترین مسائل در این موارد عبارت است از 1 – مشارکت گسترده مردم  2 – جذب حداکثری و دفع حداقلی (البته این به معنای باز کردن راه برای فتنه گران و اثرگذاری آن‌ها نیست) و برگزاری انتخابات با مختصات زیر: الف) قانونمند و احترام به رای مردم ب: سلامت انتخابات که همراه وجود داشته و دارد. پ: دغدغه دخالت کانون‌های فاسد قدرت و ثروت  ت- آزادی در انتخابات ج: انتخابات رقابتی و پر شور و جدی.

محصول مجلس آینده باید مجلسی در خط امام و رهبری و مجلسی کارآمد باشد
وی گفت: محصول مجلس آینده باید مجلسی در خط امام و رهبری و مجلسی کارآمد باشد و از هر امری که موجب کند شدن این مسئله و موجب تعارض بین نیروهای انقلاب بشود باید پرهیز کرد، به خصوص در مواردی که تعارضات موجب سود بردن جریان فتنه و انحرافی شود را می‌بایست دقت کرد و از آن‌ها دوری جست.
وی یادآور شد: شنیده شده جریان فتنه به عوامل خود گفته بود: که در انتخابات حضور یابید و هر کسی که صلاحیتش تأیید شد ورود کند و بعد از انتخابات تصمیم گیری‌ خواهیم کرد .در حال حاضر به عنوان فردی سفید و بی‌جهت در انتخابات  حضور بیابید.
وی تاکید کرد: برخی عناصر فتنه و اصلاح طلب در تبیین عدم حضور گفته بودند؛ ما باید کاری کنیم که مشارکت کاهش پیدا کند، اگر مشارکت در انتخابات زیر 30 درصد شود، ما موفق بوده‌ایم و اگر این اتفاق بیفتد، دنیا می‌تواند سیاست‌هایش را در مورد ایران اجرا کند. ما رای نداریم و اگر یک انتخابات دیگر ببازیم، دیگر از هیچ کدام هم کاری ساخته نیست .  نظام به ما نیاز دارد و باید امتیاز بدهد، زمانی کروبی و موسوی تندروی کردند ولی الان نظام به ما نیاز دارد. ابراز نگرانی از انگ تحریم دارند و گفته اند که نباید عدم حضور ما تحریم تلقی شود اگر ما بیاییم غرب نمی‌تواند حقوق بشر را علیه نظام مطرح کند!!!
وی اظهار داشت:  جریان انحرافی برای نظام سلطه کارکردهایی دارد از جمله با به چالش کشیدن مستمر سیاست های رهبری معظم، ایجاد شکاف در درون اصولگرایان ،قصد دامن زدن به  افشاگری واهی و خودساخته را دارد. نظام سلطه معتقد است اینها می توانند ادبیات فتنه را در سال ۹۰ بازتولید کنند.
وی گفت: غرب در تلاش است که درآمد دولت از طریق تحریم کاهش یابد تا دولت به مرحله‌ای برسد تا نتواند به معیشت مردم توجه کند. مباحث
حقوق بشر تشدید شود تا نظام نتواند با کسی طبق قانون برخورد کند. اینها آنچنان متوهم شده اند که می گویند نظام در سال 90 باید هزینه برخوردهایش در سال 88 را بپردازد و متوجه شود که جنبش سبز زنده است!!! و این هزینه باید با  کاهش مشارکت مردم پرداخت  شود.
تمامی موارد فوق نشان می دهد که آحاد ملت و اصول‌گرایان بایستی با بصیرت و دقت هر چه بیشتر و رصد کردن صحنه و با انسجام وحدت و مشارکت حداکثری توطئه‌های دشمن را نقش بر آب کنند که ان‌شاءالله چنین خواهد شد.