در روزهای گذشته اصلاح طلبان در اقدامی سخیف، مسئله کمبود پوشک در بازار را به توانایی موشکی کشورمان ربط داده و مدعی بودند که «مردم موشک را با پوشک می‌خواهند»!

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

** تاجرنیا:حضور اصلاح طلبان در دولت روحانی از سر ناچاری بود

«علی تاجرنیا» از متهمین فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت:

دولت روحانی به نام اصلاح‌طلبان و به کام اصولگرایان معتدل شده است...حضور اصلاح‌طلبان در دولت آقای روحانی کمرنگ و بخش عمده آن از سر ناچاری و نداری بوده است. در افکار عمومی این تلقی وجود دارد که روحانی موردتایید اصلاح‌طلبان بوده پس عملکرد و مدیریت او به پای این جریان نوشته می‌شود...با همه این توضیحات اگر دولت روحانی شکست بخورد در افکار عمومی شکست جریان اصلاح‌طلب محسوب می‌شود چون حرف‌های روحانی نزدیک به اصلاح‌طلبان اما در عمل اصولگراست.

تاجرنیا در پاسخ به این سوال که «این موضوع مستلزم عبور از روحانی نیست؟» گفت:

«مشکل اصلی روحانی دولت خودش است. روحانی باید خودش دست به تغییر بزند و کاری از جریان سیاسی اصلاح‌طلب که تاکنون همراه بوده برنمی‌آید اما ظاهرا روحانی ترجیح می‌دهد با حلقه اولیه خود مشورت کند تا حامیانش که باعث رای‌آوری او شدند. اگر اوضاع به همین شکل باقی بماند، روند همین‌گونه منفعلانه طی شود و بر سیاست‌های غلط اصرار شود؛ طبیعی است که بخشی از همپیمانان روحانی زبان و ادبیات تندتری در نقد دولت پیدا کنند».

تاجرنیا مدعی شده است که «حضور اصلاح طلبان در دولت روحانی از سر ناچاری بود». این در حالی است که اصلاح طلبان در سال گذشته فشار سنگینی به دولت وارد کردند و در آستانه تشکیل کابینه دوازدهم صراحتا اعلام کردند که باید سهمشان را تمام و کمال از روحانی بگیرند و در آخر نیز چنین شد.

چندی پیش «سعید حجاریان» فرمان عبور از روحانی را صادر کرد و گفت:«اصلاح طلبان بگویند، دولت روحانی دولت ما نیست». اصلاح طلبان استاد تمامِ «فرار از مسئولیت» هستند. با اینکه بخش اعظمی از کابینه در اختیار این طیف سیاسی است، اما متاسفانه فعالین این طیف با بی اخلاقی مدعی هستند که در کابینه نقشی ندارند.

چندی پیش یکی از اعضای سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر گفته بود:« اصلاح‌طلبان نگاه ابزاری دوگانه به رئیس جمهور منتخب دارند. از یک طرف او را پس می‌زنند تا هزینه‌ای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید می‌کنند و دو دستی به روحانی چسبیده‌اند. دست از سر روحانی برنمی‌دارند مگر مطمئن شوند چیزی به آنها نمی‌ماسد...اصلاح‌طلبان به روحانی مثل ساندیسی نگاه می‌کنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. احتمالاً چند نوبت هم حباب و هوای خالی با طعم آبمیوه باید مکیده شود تا مطمئن شوند که دیگر نمی‌توانند از روحانی استفاده‌ای کنند. بعد همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او می‌کنند».

** پاسخ یک اصلاح طلب به مدعیان «موشک داریم ولی پوشک نه»

«یداالله طاهرنژاد» عضو حزب کارگزاران در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت:

«چرا باید رهبر معظم انقلاب پس از ۴۰ سال در رابطه با پوشک صحبت کند؟ این موضوع بسیار دردناک است زیرا مسئولیت آن بر دوش دولت بوده و دولت نباید اجازه دهد تا کار به اینجا کشیده شود...بی‌عملی، ناکارآمدی، عدم تدبیر و تصمیم صحیح در حوزه اقتصادی دلیل به وجود آمدن بحران کنونی است...پوشک که در حال حاضر به یک بحران در مملکت تبدیل و سوژه دنیا شده است ماده اولیه‌اش در گمرک وجود دارد اما اجازه ترخیص به این کالا داده نشده است. در حال حاضر احساس کرختی در دولت حاکم شده و قابل تحمل و دوام نیست».

در روزهای گذشته اصلاح طلبان در اقدامی سخیف، مسئله کمبود پوشک در بازار را به توانایی موشکی کشورمان ربط داده و مدعی بودند که «مردم موشک را با پوشک می‌خواهند»!

این دوگانه مضحک و دروغین، افکار عمومی را به یاد دوگانه دروغین دیگری در سال ۹۲ انداخت. آنجا که اصلاح طلبان و برخی دولتمردان مدعی بودند که برای گشایش اقتصادی باید در موضوع هسته ای معامله کنیم.

این جماعت سپس تاکید کردند که با امضای توافق هسته ای تمامی مشکلات اقتصادی اعم از بیکاری، رکود، گرانی و حتی آب خوردن مردم رفع خواهد شد. اما در نهایت از دلار ۳۵۰۰ تومانی در سال ۹۴ رسیدیم به دلار ۱۵ هزارتومانی در سال ۹۷!

مدیریت صحیح نقدینگی، اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی و بهره مندی از ظرفیت های عظیم داخلی، راهکارهای مهمی است که متاسفانه دولت تاکنون از اجرای دقیق آنها غفلت کرده است.

** نماینده لیست امید:اگر به اروپا نمی رفتیم، بی ادبی بود!

روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «دعوت بودیم، نمی رفتیم بی ادبی بود» نوشت:

«دوازدهم شهریور هیئتی با عنوان هیئت روابط پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با پارلمان اروپا به ریاست کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش های مجلس به اروپا سفر کرد. بلژیک و لوکزامبورگ نیز از جمله کشورهای اروپایی بودند که نمایندگان مجلس رهسپار آن شدند. غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس...و زهرا ساعی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اعضای هئیت روابط پارلمانی ایران با اروپا را تشکیل می دادند.»

در ادامه این گزارش آمده است:

«"زهرا ساعی" (نماینده فراکسیون امید) در مصاحبه با آفتاب یزد گفت:"اگر ما دعوت طرف اروپایی را قبول نمی کردیم یک بی ادبی تمام عیار از سوی کشورمان بود. عرف دیپلماتیک موجود ایجاب می کرد تا حتما چنین سفری داشته باشیم".»

گفتنی است در مهر ۹۶ نیز فرانسه گردی اعضای فراکسیون امید مورد اعتراض رسانه ها قرار گرفت.

چندی پیش یکی از روزنامه های اصلاح طلب در واکنش به اروپاگردی نمایندگان فراکسیون امید نوشت:«این سؤال میان کنشگران مجازی درگرفت که با توجه به مشکلات داخل کشور و اخباری که درخصوص بعضی از معضلات اقتصادی و اجتماعی به گوش می‌رسد، آیا هزینه کرد برای چنین سفری می‌تواند از اولویت‌های اصلی...مجلس شورای اسلامی باشد یا خیر...بهتر است مشخص شود که نتیجه این رایزنی‌های فرهنگی چه بوده است و یادداشت‌های تفاهم و همکاری امضا شده میان طرفین چه دستاوردی به ارمغان خواهد آورد و به طور مشخص نتیجه این سفر چه خروجی ملموسی خواهد داشت؛ پرسشی که به قوت خود باقی است و شفاف سازی بیشتری را مطالبه می‌کند».

چندی پیش «فاطمه حسینی» نماینده لیست امید و فرزند صفدر حسینی- مدیر نجومی بگیر- تصاویر خود و برخی از اعضای فراکسیون امید را در اروپاگردی و در تالار بورس گل هلند منتشر کرد. انتشار این تصاویر نیز با بازخورد منفی افکار عمومی مواجه شد.