به گزارش مشرق،محمدباقر قالیباف در یادواره شهدای گردان روح الله لشگر 5نصر خراسان با درود بر روان پاک شهدا و امام شهدا گفت: خدا را شاکرم که در شب جمعه و در جوار حضرت ثامن الحجج(ع) و در جمع شما خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و رزمندگان گردان روح الله و جمعی از رزمندگان استان حضور دارم و به همه کسانی که برای تدوین خاطرات گردان روح الله لشگر 5 نصر زحمت کشیده اند، خدا قوت می گویم.
باور سنت های الهی، جوانگرایی و تکیه بر توان مردم 3 درس دوران دفاع مقدس است
قالیباف با بیان اینکه خیلی ها همان سال ها گفتند صلح کنید، گفت: یکی از درس هایی که ما از دفاع مقدس گرفتیم اعتماد به سنت های الهی است. یعنی اگر کسی در دنیا در مسیر سنت های الهی حرکت کند، سنت های الهی لایتغیر است. در راه خدا گام بردارید، خدا پیروزی شما را تضمین کرده است. او قدرتش از همه بالاتر است. عزت و ذلت دست خداست.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس همه این مردم به سنت های الهی باور داشتند و به رغم فراز و نشیب های بسیار همه ایستادگی کردند، به ذکر خاطره ای از دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: در سال 59 در منطقه دارخویین جاده اهواز – خرمشهر را بسته و از کارون عبور کرده بود و جاده اهواز به آبادان را بسته و آبادان را محاصره کرده بود. ما بعد از 7 سال جنگیدن با دشمن و درحالی که دشمن را از کشورمان بیرون کرده بودیم، بار دیگر عراقی ها با حملاتی که انجام دادند در جاده اهواز خرمشهر آمدند. یادم است که به بچه های رزمنده گفتیم خاکریزی آن سوی کارون بزنید که بر کارون مسلط نشوند. آن هم در شرایطی که در استانه پذیرش قطع نامه بودیم. یعنی دشمن اصلا قابل اعتماد نیست و اگر بداند قدرتش را دارد نه قوانین بین المللی می شناسد و نه قطعنامه.
قالیباف تاکید کرد: چه کسی در ذهنش می توانست حضور قدرتمند امروز ما را در منطقه، آن روز پیش بینی کند؟
وی با اشاره به سخن حضرت امام(ره) مبنی بر اینکه راه قدس از کربلا می گذرد، گفت: بعد از حمله اسراییل به لبنان که برخی از رزمندگان برای کمک رفتند، خیلی ها خندیدند که کشور خودمان در اشغال است اما امام معتقد است راه قدس از کربلا می گذرد و رزمندگان به آنجا رفته اند. این در حالی است که امروز ما می بینیم که نامی از صدام وجود ندارد و همه مسلمانان ایستاده اند و سنی و شیعه هم مرزبندی ندارند.
قالیباف ادامه داد: همه یادمان است که اسراییل چگونه اتحاد جماهیر کشورهای اسلامی آن زمان- دهه شصت میلادی- را که برای جنگ با او امده بودند، چند روزه شکست داد. در دوران جنگ ما هم یادتان است که اسراییل در 3 ساعت از جنوب لبنان تا بیروت آمد اما فرهنگ انقلاب اسلامی کاری کرد که این سری که حمله کرد در نوار غزه اهل سنت و در لبنان شیعیان 33 روز مقابل او ایستادند و یک قدم اسراییل نتوانست جلو بیاید. ایا آنجا سازمان ها و نهاد ها ایستادند؟ نه . مردم ایستادند.
فرمانده لشگر پنج نصر با اشاره به درس هایی که از جنگ تحمیلی باید بگیریم، گفت: پس اول توجه به سنت های الهی و دوم تکیه بر توان مردم درس هایی است که ما از دوران دفاع مقدس باید بگیریم. سوم هم یادمان باشد که نیروهای جوان بودند که جنگ را اداره کردند. بیشترین شهدای ما زیر 24 سال سن داشتند. مدیران و فرماندهان مان اغلب زیر 30 سال بودند. جوانی یعنی اخلاص یعنی خلاقیت یعنی تلاش یعنی محبت یعنی دوری از کینه، یعنی شجاعت.
به برکت درس های دهه اول انقلاب امروز کشورمان در بستر امنیت است
وی افزود: امروز شما می بینید که منطقه ما آبستن حوادث است اما کشور ما در بستر امنیت است؛ زیرا ما در حوزه دفاع و امنیت که بحران اساسی و جدی ما در دهه اول انقلاب بود با دو اصل تکیه بر مردم و سنت های الهی موفقیت های بزرگی را یافته ایم.
وی افزود: ده ها بار مسوولان ما اعلام کرده اند که ما در حال قرار دادن موشک های مان در مدار هستیم. موشک های ما در 2000کیلومتر نقطه زنی می کنند. در بعد صنعت و تجهیزات نظامی که بالاترین تکنولوژی در دنیاست بدون شک جزو 5 قدرت برتر دنیا در حوزه تجهیزات نظامی هستیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در دهه چهارم انقلاب بحران ما بحران اقتصادی است، تصریح کرد: چرا ما از تجربه بزرگ تاریخی مان و از این فرهنگ قرانی و فرهنگ اهل بیت استفاده نمی کنیم تا بر این بحران فائق آییم؟ وقتی امام راحل را از انقلاب نهی می کردند و می گفتند تو با کدام سرباز و امکانات می خواهی انقلاب کنی در مقابل رژیمی با این همه امکانات و در حالی که امریکا پشت آن است؟ امام راحل می فرمودند من به وظیفه ام می خواهم عمل کنم و با ظلم مبارزه کنم. خدا هم پیروزی داد.
هیچ دولتی بدون مردم نمی تواند بر مشکلات اقتصادی فائق بیاید
وی ادامه داد: در دهه اول انقلاب هم دیدیم که خداوند پیروزی را نصیب ما کرد. این خوب نیست که این تجارب را از حضور مردم داشته باشیم و امروز در دهه چهارم مردم را از صحنه اقتصاد حذف کنیم.
قالیباف با بیان اینکه ممکن است بگویند ما دنبال خصوصی سازی هستیم، تاکید کرد: در جواب آنها باید بگوییم ما اکنون خصوصی سازی نداریم اگر هم داریم خاصه سازی است نه خصوصی سازی. یعنی بخش خصوصی وجود ندارد و دست افراد سفارشی و خاص است و افرادی خاص و سفارشی و به تعبیری چهار درصدیها هستند که امور را در دست دارند. هیچ دولتی بدون مردم نمی تواند مشکل اقتصاد را حل کند. نگویید که موضوع اقتصاد انقدر پیچیده و تخصصی است که کار هرکسی نیست. آنهایی که می گویند اقتصاد پیچیده است، از جهتی درست هم می گویند اما همان ها هم با اسنادشان ثابت کرده اند حاوزه دفاع و امنیت به مراتب پیچیده تر از اقتصاد است. چطور مردم آنجا را توانستند اینجا را نمی توانند؟ چون نجا جان دادن بود و خون دادن مردم می توانستند، اما اینجا چون نان هست و بخور بخور مردم تخصص ندارند و بلد نیستند؟ اتفاقا مردم خیلی هم بلندند. اگر می خواهید مبارزه با فساد انجام دهید حتما باید اقتصاد را مردمی کنید.
مهم ترین حقوق شهروندی دادن فرصت های اقتصادی به مردم است
قالیباف با بیان اینکه از یک طرف شعار حقوق شهروندی میدهند می گویند باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم، اما مهم ترین حقوق شهروندی دادن فرصت های اقتصادی به شهروندان است، گفت: آیا از این احترام بالاتر به شهروند است؟ ایا توهین از این بالاتر به شهروندان است که یک مرتبه ثروتشان را در عرض یک هفته به نصف تقلیل می دهید ؟ وقتی نمی توانیم اشتغال برای شهروندان ایجاد کنیم و گرانی را نمی توانیم مهار کنیم در حالی که اینها اولین حقوق شهروندی است، آیا ما حقوقشان را رعایت کرده ایم؟ با شعار مشکلات حل نمی شود. پاداش الهی به حرف زدن داده نمی شود به عمل درست داده می شود. بجای تکیه بر مردم دراقتصاد به بیگانگانی داریم تکیه می کنیم که خیانت شان را از مشروطه تا امروز دیده ایم. ده بار دیگر هم امتحان کنیم نتیجه همین است. پس باید درس بگیریم بجای اینکه دست مان را جلوی قدرت های بزرگ بگیریم به سنت های الهی تکیه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر کسی انقدر دل به دشمن بدهد که احساس کند دشمنش می آید و به او کمک می کند، ابلهانه است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم رعایت حقوق شهروندی گفت: مردم مسوولان شان را در جاهایی که می خواهند انتخاب کنند انتخاب می کنند و حقوق شهروندی شان است که به مسئولان رای میدهند تا مشکلات آنها را حل کنند، نه این که بگویند هرچه هست باید تحمل کنید؛ این بیاحترامی به حقوق شهروندی است. چون مردم شما را انتخاب کرده اند مشکلات شان را حل کنید پس حداقل حرف از حقوق شهروندی نزنید. این حرف بی احترامی به مردم است.
مسوولیت نباید فقط توام با داشتن قدرت باشد
وی با تاکید بر لزوم درس گرفتن از اموزه های دفاع مقدس گفت: ما می توانیم بر مشکلات اقتصادی فائق بیاییم اما باید باورمان باشد که این مردم با دل و جان پای این انقلاب آمده اند و ما هم باید با جانمان پای اسلام ایران و مردم مان بایستیم. نباید تا وقتی مسوولیت اجرایی داریم بگوییم مسوولیم اما اگر فردا از مسوولیت اجرایی رفتیم کنار بگوییم ما مسوول نیستیم. آیا مسوولیت فقط در زمان داشتن قدرت است؟ این است درسی که ما از انقلاب گرفتهایم؟ آیا در مقابل مردم، نیازمندان، ایتام، شهدا و کشور و در یک کلام ایران مسوول نیستیم اگر در مسند قدرت نباشیم؟
قالیباف ادامه داد: وقتی می بینیم آسیب های اجتماعی بیداد می کند ایا باید بگوییم ما مسوول نیستیم و کاری نکنیم؟ این درسی نیست که ما از انقلاب گرفته ایم بلکه یاد گرفته ایم که تا زنده ایم رزمنده ایم. پس در مقابل جامعه مسوولیم. البته می دانیم که اگر اینگونه عمل کنیم حتما غرب زده ها علیه مان جوسازی می کنند. امروز جنگ رسانه ای که دشمن علیه انقلاب اسلامی شروع کرده سخت تر از جنگ اقتصادی است.
دشمن اعتماد مردم را به نظام مورد هجمه قرار داده است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابیان اینکه دشمن اعتماد مردم را به نظام مورد هجمه قرار داده است، اعتماد مردم را به باورهای قرانی و به رهبری را مورد هجمه قرار داده است، گفت: دشمن بر ضعف کارامدی ها و بی تدبیری هایی که وجود دارد سوار می شود و دهها و هزاران دروغ و شایعه را بر آن سوار می کند و ذهن مردم را نسبت به خیلی از موضوعات خراب می کند. هرجا هم احساس کند بچه ها و جریان هایی برای انقلاب تلاش می کنند انها و مردمی که اساس انقلابند – را هدف قرار داده و ذهن این مردم را خراب می کند. بدانیم که عمق استراتژیک انقلاب ما توان نظامیش نیست بلکه قلب مردم ذهن و روان و جان مردم است
قالیباف در ادامه گفت: امام فرمودند که ما ایادی رژیم ستم شاهی را ممکن است از کشور حذف کنیم اما غرب زده ها را بیرون راندن سخت است. امروز غرب زده ها در کشور ما مصمم هستند تا برای اربابان خودشان نوکری کنند و فرهنگ اصیل مردم ما را که بر قران و اهل بیت است و ما تجربه اش کرده ایم از بین ببرند.
وی با تاکید بر اینکه در باورهای دینی ما ناامیدی از بزرگترین گناهان است، گفت: هرگز نباید از بهبود وضعیت موجود ناامید شد. در طرح اقتصادی که به مسئولان مرتبط ارسال شد نشان دادیم که با استفاده از ظرفیت های اقتصادی کشور می توان مشکلات را حل کرد.
بخش عمده ای از مشکلات امروز ما ریشه در ضعف مدیریت دارد
قالیباف افزود: ما نباید خستگی و ناامیدی داشته باشیم باید مسوولانه بایستیم و اجازه ندهیم بعضی ضعف ها واشکالاتی که وجود دارد را دشمنان دستاویز تعرض به اساس انقلاب قرار دهند. ما می توانیم با همین ظرفیت های اقتصادی که در کشور است بر مشکلات اقتصادی فائق بیاییم. بخش عمده ای از این مشکلات ریشه در ضعف مدیریت دارد وگرنه توانمندی های این کشور بالاست. انشالله دست به دست هم دهیم و بتوانیم مشکلات را به لطف الهی به برکت خون شهدا و به اعتمادی که مردم مان داریم و با حرکت و تلاش صادقانه و عالمانه همه مسوولان و با باور به توان مردمی رفع کنیم که شرمنده مردم هستیم و انشااله بتوانیم جبران کنیم.