جنگنده های رژیم صهیونیستی، فرودگاه بین المللی دمشق را با شلیک چند موشک هدف قرار دادند.

به گزارش مشرق، دقایقی قبل جنگنده های رژیم صهیونیستی، فرودگاه بین المللی دمشق را با شلیک چند موشک هدف قرار دادند؛ براساس اطلاعات به دست آمده، سامانه های دفاعی ارتش سوریه به سرعت وارد عمل شدند.

یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به جزئیات حملات جنگنده های رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: سامانه های دفاعی پدافند هوایی ارتش سوریه موفق شدند چند موشک را رهگیری و ساقط کنند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

این منبع میدانی با بیان این که جنگنده های اسرائیلی از خارج مرزها به سمت فرودگاه بین المللی دمشق موشک شلیک کردند، گفت: ۴ موشک شلیک شده توسط پدافند هوایی ارتش سوریه هدف قرار گرفتند و منهدم شدند.

وی با توضیح این مطلب که لاشه برخی موشک های ساقط شده در حومه فرودگاه مشاهده شده است، گفت: یک پایگاه نظامی در حومه فرودگاه بین المللی دمشق هدف اصلی جنگنده های رژیم صهیونیستی بوده است.

این منبع میدانی افزود: نیروهای پدافند هوایی ارتش سوریه در آماده باش کامل هستند تا به هرگونه حمله مجدد جنگنده های اسرائیلی واکنش نشان دهند؛ به گفته منابع میدانی مبدا حملات هوایی از خارج مرز سوریه بوده است.

به گزارش مشرق، هنوز آماری از شهید و زخمی شدن نیروهای سوری و مقاومت  در جریان حملات هوایی جنگنده های رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین المللی دمشق در دسترس نیست.