کد خبر 89895
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۳

حجت‌الاسلام آقاتهراني در همايش جبهه پايداري در اصفهان: مشي جبهه پايداري پايبندي به اصول و ولايت‌مداري است و ما به اصول منشور اصولگرايي پايبنديم/ در صدد هستيم چهار نفر از انسان‌هاي ولايت‌مداري که پاي نظام بايستند و دغدغه شهدا داشته باشند، به ميدان بياوريم

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: مشي جبهه پايداري پايبندي به اصول و ولايت‌مداري است و ما به اصول منشور اصولگرايي پايبنديم.

 حجت‌الاسلام مرتضي آقا تهراني در جلسه جبهه پايداري استان اصفهان که با شعار عقلانيت، معنويت و عدالت، حول محور ولايت و با حضور اقشار مختلف مردم در حسينيه جوادالائمه (ع) برگزار شد با اشاره به اينکه فتنه از اختلاف‌نظر آغاز مي‌شود، اظهار داشت: در زمان فتنه حق و باطل با هم قاطي مي‌شود و به راحتي نمي‌توان تشخيص داد که حق با کدام طرف است.
وي، راه جلوگيري از ايجاد فتنه در جامعه را بصيرت‌افزايي و وحدت عنوان کرد و با اشاره به اينکه براي سنجش هر موضوع، ميزان و وسيله‌اي وجود دارد، اظهار داشت: در مسائل طبيعي و اندازه‌گيري‌ها، وسيله‌اي براي سنجش وجود دارد و در مباحث فلسفي، عقل مقياس سنجش بوده و در مسائل فقهي نيز عقل و وحي قابليت محک مسائل را دارند.
وي با ارائه سئوالي درباره اينکه در مسائل سياسي چه مبنايي وظيفه سنجش را بر عهده دارد به ادامه بحث پرداخت و اظهار داشت: ولايت، مقياس سنجش در مسائل سياسي است و براي توضيح اين مسئله تحليل جنگ جمل راهگشا است، اين جنگ به قدري پيچيدگي داشت که برخي در اين جنگ به مغالطه روي آورند، به گونه‌اي که حرف حقي را که همه قبول دارند مطرح مي‌کنند و به همراه آن يک سري حرف‌هاي باطل مطرح مي‌کنند که توان تشخيص حق از باطل دشوار مي‌شود، در جنگ جمل حضرت علي (ع) با طلحه و زبير درگير شدند که در طرفي از اين مناقشه داماد پيامبر (ص) و در سوي مقابل همسر ايشان بودند که اگر خويشاوندي مهم است که هر دو طرف با پيامبر نسبت دارند، اگر بحث صحابه پيامبر هم مطرح است که در طرفي عمار و در طرف ديگر طلحه هستند، اگر اين طرف نيز زبير هست و پيامبر (ص) به وي دعا کرده‌اند، آن طرف هم مالک اشتر و محمد ابن ابابکر هستند که به يقين اگر معيار و ميزان درستي نداشته باشيم به اشتباه افتاده و مقهور خداوند قرار مي‌گيريم.
آقا تهراني با تاکيد بر اينکه فتنه به طور مداوم تکرار مي‌شود و جوامع اسلامي را تهديد مي‌کند، اضافه کرد: جالب اين است که در فتنه‌ها، هر چه امتحانات گذشته آسان‌تر باشد، امتحانات بعدي سخت‌تر مي‌شود، جالب‌تر هم اين است که افرادي که قبول مي‌شوند در امتحانات بعدي شرکت مي‌کنند و آن‌هايي که مردود مي‌شوند ديگر جايي ندارند.
وي امثال کروبي و خاتمي را از جمله مردودان فتنه دانست و گفت: زماني بني‌صدر، رجوي و خيلي‌ها، ادعاهايي داشتند اما در فتنه‌ها و امتحانات مردود شدند، البته برخي هم در اين ميان نمره تجديدي مي‌گيرند و هنوز شايد راهي براي اصلاح داشته باشند که البته افرادي که در فتنه‌اي زمين مي‌خورند در فتنه‌هاي بعدي به مراتب جدي‌تر به زمين مي‌خورند.
وي تاکيد کرد: با تاکيد بر اينکه براي محک حق در وادي سياست بايد تراز و شاقول داشته باشيم، اظهار داشت: در روايتي حارث يکي از صحابه خدمت حضرت امير (ع) مي‌رسد و از حضرت مي‌خواهد که دايره حق را به وي نشان دهد و مي‌گويد شيعيان شما کدام دسته هستند، عده‌اي که ساکت هستند، عده‌اي که غلو مي‌کنند و يا عده‌اي که ميانه‌روي را پيشه مي‌گيرند و حضرت در پاسخ به وي مي‌گويند که ميانه‌روها به من نزديک‌تر هستند.
وي با اشاره به روايتي از امام علي (ع) درباره اينکه حق به شخصيت‌ها شناخته نمي‌شود و بايد افراد را با حق مقايسه کرد، ادامه داد: در زمانه فعلي بر اساس بسياري از روايات و عقل، معيار سنجش حق شخص مقام ولايت فقيه است.
وي گفت: در حضور امام زمان (ع)، شخص امام معيار حق بوده و در زمان غيبت، شخص ولايت فقيه معيار هستند، البته در کشور ما عده‌اي هستند که دموکراسي، جمهوريت و اکثريت برايشان مهم است که البته اين‌ها يکي يکي رفوزه شدند و يا مي‌شوند و اين‌ها نمي‌توانند بار نظام را به منزل برسانند.
آقا تهراني افزود: در فلسفه سياسي اسلام اين مسئله ثابت شده است که آيت‌الحق شخص مقام ولايت فقيه است.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با ذکر خاطره‌اي از آيت‌الله بهجت ادامه داد: چهار سال پيش براي حضور در مجلس به خدمت ايشان رفتم که ايشان فرمودند مجلس محل عناوين ثانويه است و عناوين ثانويه از اختيارات مقام زعيم است و بدانيد زعيم چه مي‌خواهد، شما همان را اجرايي کنيد.
آقا تهراني با اشاره به توصيه‌هاي رهبر معظم انقلاب افزود: همه ديديم در اين فتنه رهبر معظم انقلاب چقدر فرمودند که محکوم کنيد، شفاف بگوييد، حرف بزنيد، بصيرت بدهيد اما بسياري از خواص اين‌طور نبودند، الان هم ممکن است برخي از اين آقايان نامزد انتخابات مجلس شوند که به اعتقاد من مجلس جاي اين‌ها نيست، مجلسي که در رأس امور است اگر اين‌ها داخل مجلس بروند ديگر اين مجلس در رأس امور نيست و در حد شعار مي‌ماند و اگر بخواهيم اين سخن ولايت را عملياتي کنيم بايد ببينيم چه فردي را به مجلس مي‌فرستيم، براي همين اين يکي از وظايف ما است که ببينيم که نامزدها چه سوابقي در فتنه 88 داشتند.
وي گفت: بايد ديد وقتي برخي‌ها نسبت به خواست رهبر کوتاه آمدند، تنها چيزي که به نظام ما مشروعيت مي‌بخشد، شخص ولايت فقيه است.
آقا تهراني در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب در جريان فتنه به صراحت فرمودند سکوت نکنيد، به ويژه در فتنه‌اي که اصل نظام را هدف قرار گرفته بود اما بايد ديد چرا برخي‌ها نسبت به خواست رهبري کوتاه آمدند.
وي ادامه داد: در روز هفتم دي‌ماه سال 88 نمايندگان مجلس تصميم گرفتند که در مجلس فتنه را محکوم کنند و همين کار را هم کردند، همه آمدند بيرون و شعار دادند و بسيار هم کار درستي بود، و همان کار مقدمه‌اي براي حرکت مردمي 9 دي بود، آن موقع هم برخي مي‌گفتند بگذاريد جلسه تمام شود اما برخي کارها را بايد در زمان خودش انجام داد.
آقا تهراني با اشاره به وجود انحراف در برخي اشخاص گفت: اين‌طور افراد را نبايد در رأس مسئوليت‌هاي خطير نظام گذاشت، نبايد اندک اندک اين‌ افراد را مطرح کرد، هر فردي هم که مي‌خواهد باشد و بايد يک مقدار تدبير به خرج داد، نظام مال خودمان است و آمريکا کاره‌اي نيست، پس بايد درست عمل کنيم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با ذکر اين نکته که در امور مهم و اصول جاي تسامح نيست، به بيانات رهبر معظم انقلاب درباره جذب حداکثري اشاره کرد و گفت: برخي‌ها اين حرف رهبر معظم انقلاب را به معناي مسامحه مي‌دانند، بله براي راي دادن جذب حداکثري صحيح است و جبهه مشارکت و اصلاح‌طلبان هم مي‌توانند در پاي صندوق حضور داشته باشند و اين سبب مي‌شود که با افزايش راي‌دهندگان، اصل نظام تحکيم شود اما وقتي يک نفر قرار است در مجلسي برود که در رأس امور است و قرار است دنيا و آخرت ما را اصلاح کند، حالا اينکه برخي مي‌گويند سخت نگيريد جاي تعجب دارد.
آقا تهراني به ديدار اخير برخي نمايندگان با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب به صراحت در اين جلسه فرمودند که من توصيه به حق مي‌کنم و آخرين حرف را زدند که افرادي که به کانون قدرت و ثروت متصل هستند نبايد اين‌ها را به مجلس فرستاد که در اين صورت خودمان و نظام عاقبت به خير نخواهد شد.
وي با توصيه به مردم اصفهان درباره اينکه در انتخاب افراد اصلح دقيق باشند، ادامه داد: ما مي‌بينيم برخي از دوستان اين ضوابط را رعايت نمي‌کنند، نه دوستاني که با آنها وجه افتراق زيادي داريم، وجوه اتحاد هم خيلي داريم، اما ديديم که خيلي هم اين‌طور نيست، براي همين جلساتي با آيت‌الله مصباح و آيت‌الله يزدي در اين باره برگزار کرديم.
وي، مشي جبهه پايداري را پايبندي به اصول و ولايت‌مداري ذکر کرد و گفت: ما به اصول منشور اصولگرايي پايبنديم و در صدد هستيم چهار نفر از انسان‌هاي ولايت‌مداري که پاي نظام و آقا بايستند و دغدغه شهدا داشته باشند، به ميدان بياوريم، نه اينکه افرادي بيايند و دغدغه خودشان را داشته باشند که يک ميليارد خرج کنند و سپس نيز بخواهند اين پول را از مجلس درآورند، برخي اين کار را مي‌کنند، ما براي چه بايد اين کار را بکنيم.
وي، محوريت و شعار جبهه پايداري را عقلانيت و معنويت و عدالت بر محوريت ولايت دانست و اضافه کرد: وجه افتراق ما فتنه‌گران و منحرفين است، از هر کجا که باشند کاري با آن نداريم، وقتي قانون‌مداري هست ديگر ويژه‌خواري معنا ندارد و وقتي اين کار را آغاز کرديم با استقبال عجيبي از سوي جوانان مواجه شديم و جوانان بر مبناي فطرت تصميم مي‌گيرند.
آقا تهراني بر لزوم بيداري و حضور در صحنه انتخابات تاکيد کرد و گفت: اگر همه به وظايف خود به درستي جامعه عمل بپوشانند و کوتاه نيايند و کم نگيرند، شيخ فضل‌الله نوري‌ها بالاي دار نمي‌روند.
آقا تهراني در ادامه اظهار داشت: بايد ايستاد و درست عمل کرد و هر فردي از خودش آغاز کند و در اصول پايبند باشيم و نظام مقدس اسلامي را که در آن نقش داريم همان مقدار درست عمل کنيم و پايداري بر اصولمان همچنان ادامه يابد.