به گزارش مشرق، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه دومین جلسه ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی کشور اظهار داشت: در دومین جلسه ستاد، موضوع قاچاق سوخت به عنوان یکی از مهمترین مسائل پیگیری شد، متأسفانه با توجه به روند افزایشی قیمت ارز که وجود داشت، در مرزها با قاچاق سوخت مواجه بودیم.
وی ادامه داد: اقدامات بسیار خوبی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اتخاذ شده بود که این تصمیمات مطرح و نتایج آن مشخص شد. رحمانی فضلی گفت: در بعد تبلیغاتی و اطلاعرسانی مباحثی مطرح شد که باید به دستگاههای مختلف ارائه کنیم؛ یکی از پیشنهادات این بود که باید توزیع سوخت را قاعدهمند کنیم چراکه براساس گزارش وزارت نفت، بیش از 350 هزار کارت سوخت مهاجر در مناطق مرزی وجود دارد.
رئیس ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی کشور تصریح کرد: افرادی هستند که کارت آنها در تهران صادر شده است اما با این کارت در سیستان و بلوچستان، هرمزگان و دیگر استانها سوختگیری میشود.
بیشتر بخوانید:
چگونه میتوان جلوی قاچاق بنزین را گرفت؟
وزیر کشور با تاکید بر لزوم دقت و نظارت بیشتر بر کارتهای سوخت، خاطرنشان کرد: وزارت نفت مامور شد این موضوع را به دقت بررسی کند و پیشنهاد این بود که همه کارتها در سراسر کشور توسط مالکان خودروها مورد استفاده قرار گیرد و در نقاط دیگر ممنوع شود.
وی افزود: کارگروهی تشکیل شد تا این موضوع را بررسی کند.
رحمانی فضلی در تشریح جزئیات جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی نیز خاطرنشان کرد: امروز چهار کارگروه تشکیل شد که شامل کارگروه رسانه و تحلیل محتوا، اقتصاد، عملیات روانی و فضای مجازی است و اعضای آن مشخص شد و برای روسای آن باید حکم صادر شود. وزیر کشور افزود: تلاش ما بر این است که با هماهنگی، انسجام و ابلاغ سیاستهای واحد همه دستگاهها نسبت به اطلاعرسانی بهموقع، سریع و دقیق اقدام کنند تا مردم از همه اطلاعات بهرهمند شوند و بتوانند تصمیمات مناسبی را در زندگی خود اتخاذ کنند.
رحمانی فضلی ادامه داد: از طرفی دستگاههای مختلف باید با اطلاعات غلط، تحریفشده و بعضا عملیات روانی مبارزه جدی کنند. وی در پایان تاکید کرد: آرامش مردم، ثبات در تصمیمگیری و تلاش برای انجام کار برای ما خیلی مهم است. این جلسه که افراد با جدیت و علاقه در آن شرکت میکنند، یقین داریم که موجب ایجاد آرامش در حوزه اقتصادی میشود.