کد خبر 901782
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷

دو تیم چین و هند در حالی امروز در دیدار دوستانه به مصاف هم می روند که پر جمعیت‌ترین تقابل جهان فوتبال را به ثبت خواهند رساند.

به‌ گزارش ‌مشرق، فوتبال ملی یک رقابت خاص و متفاوت نسبت به فوتبال باشگاهی است. فراتر از پیروزی تیم‌ها کشور خود را  معرفی می‌کنند و برای بازیکنان بازی در تیم‌ ‌ملی یک افتخار محسوب می‌شود. در چنین شرایطی امروز ساعت ۱۵ در ورزشگاه سوژو دو تیم چین و هند در دیداری دوستانه در راستای آماده سازی برای جام ملت‌های  آسیا ۲۰۱۹ به مصاف هم می‌روند. این تقابل دیداری است که بیشترین جمعیت جهان در بر می‌گیرد. دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر در این بازی درگیر می‌شوند.  چین یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر و هند یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون نفر جمعیت دارند.

برای این که دوباره شاهد چنین تقابل‌های پر جمعیتی باشیم باید یک تورنمنت با حضور تیم‌های آمریکا (۳۳۰ میلیون نفر)، اندونزی (۲۶۵ میلیون نفر)، برزیل (۲۱۰ میلیون نفر)، پاکستان (۲۰۲ میلیون نفر)، نیجریه (۱۹۴ میلیون نفر) ، بنگلادش (۱۶۵ میلیون نفر) ، روسیه (۱۴۷ میلیون نفر) ، ژاپن (۱۲۶ میلیون نفر)، مکزیک (۱۲۵ میلیون نفر)، اتیوپی (۱۰۸ میلیون نفر) ، فیلیپین (۱۰۷ میلیون نفر)، مصر (۹۸ میلیون نفر)، ویتنام (۹۵ میلیون نفر)، کنگو (۸۴ میلیون نفر)، آلمان (۸۳ میلیون نفر)، ایران (۸۲ میلیون نفر) ، ترکیه (۸۱ میلیون نفر)، تایلند (۶۹ میلیون نفر) ، فرانسه (۶۷ میلیون نفر) ، بریتانیا (۶۶ میلیون نفر ) و ایتالیا (۶۰ میلیون نفر ) برگزار کنیم.

چین و هند می‌توانستند به دو قدرت در جهان فوتبال تبدیل شوند. با این حال هنوز نتوانستند در حد لازم رشد کنند. اکنون هر دو کشور با امضای قرارداد با ستاره‌های فوتبال می‌خواهند به هدف خود برسند اما این کار نتیجه‌ای در بر نداشته و تیم‌های ملی کشورشان بهتر نشدند.

با وجود این که دو کشور نتوانستند فوتبال خود را بهبود بخشند، سال‌هاست که با هم روبرو نشده‌اند. آخرین تقابل دو تیم به ۲۱ سال پیش باز می‌گردد. آنها در سال ۱۹۹۷ به مصاف هم رفتند. چین از ۱۷ بازی ۱۲ دیدار را با پیروزی پشت سر گذاشته و پنج دیدار دیگر با تساوی به پایان رسیده است؛ یعنی هند هرگز نتوانسته حریف پر جمعیت خود را شکست دهد.

تقابل چین و هند، پر جمعیت‌ترین دیدار جهان فوتبال محسوب می‌شود اما کم جمعیت‌ترین رویارویی به دو تیم کونکاکاف برمی‌گردد. دو تیم مونتسرات و آنگویلا به ترتیب با جمعیت ۵۰۰۰ و ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر به مصاف هم رفتند. در اروپا نیز این رکورد به جبل الطارق و جزایر کارائیب تعلق دارد.

منبع: ایسنا