به گزارش مرکز پژوهشی دانشگاه جان هاپکینز، بیش از یکصد نوع انواع سرطان در دنیا وجود دارد که متاسفانه میزان ابتلا به آن در دنیا کاهش نیافته است. آلودگی های مختلف محیطی، استرس زیاد، روش های غلط تغذیه و روی آوردن به مصرف زیاد فست فودها هم از دلایل ابتلا به انواع سرطان است که متاسفانه در ایران نیز انواع سرطان بویژه سرطان های معده، روده، سینه و پروستات از شیوع زیادی برخوردارند.
چای سفید به علت نوع خاص فرآوری آن ترکیبات مفید خود را از دست نمی دهد. در حالی که برای تهیه چای سیاه و سبز، برگ های چای را با دستگاه خشک می کنند و این کار باعث از بین رفتن بسیاری از مواد طبیعی و مفید ان می شود، چای سفید را با نور خورشید و در مدت زمانی طولانی خشک می کنند و به همین دلیل مواد آنتی اکسیدان خود را حفظ می کند و البته به همین دلیل نیز نسبت به چای های دیگر، گرانتر است.
چای سفید علاوه بر خاصیت ضد آنتی اکسیدانی، به کاهش وزن و کاهش فشار خون نیز کمک می کند و به عنوان یک آرام بخش قوی شناخته شده است.
منشای چای سفید از کشور چین است و از حدود پنج هزار سال پیش در این کشور مصرف می شود با این وجود در ایران نیز قابل کشت است اما چندان که باید در مورد مصرف آن تبلیغی صئرت نگرفته است و در مورد فواید زیاد و شگفت انگیز آن اطلاعات زیادی در دسترس عموم نیست.