نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اختلاف اصلی اصلاح‌طلبان با یکدیگر بر سر حضور در انتخابات است، گفت: تحریم انتخابات را کسانی مطرح می‌کنند که امکان حضور در انتخابات را ندارند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی در نشستی با موضوع آرایش اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نهم که شب گذشته به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در سالن شهید مطهری این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه امام صادق(ع) همیشه برای من خاطره انگیز است و ارادات قلبی خدمت آیت الله مهدوی کنی دارم.

وی افزود: اخیرا با آیت الله مهدوی کنی دیداری داشتم که به من گفت شما رضوان‌الله علیه هستید و در پاسخ با آیت الله مهدوی کنی گفتم من که هنوز نمردم. انتظار ما این است که بر اساس آموزه‌های دینی و اسلامی برآمده از انقلاب اسلامی ایران در انتخابات مجلس نهم شرکت کنیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: بر این باور هستم که در دوره امامان معصوم خداوند جانشین خود را بر روی زمین انتخاب کرده و انبیاء الهی نیز پیش از امامان معصوم هدایتگر انسانها بوده‌اند.

دبیرکل حزب مردمسالاری اظهار داشت: بر اساس ادله نقلی و عقلی جانشینی در عصر غیبت امام زمان (عج) وجود دارد.

وی با بیان اینکه مصداق شریعت را مردم تعیین می‌کنند، گفت: مردم در انتخابات نقش اصلی را دارند. در انتخابات مردم مستقیما رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و اعضای شوراهای شهر را انتخاب می‌کنند و این نشان از مردمسالاری دینی در کشور دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: در طی ۳۲ سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گذشته است مردم ایران بیش از ۳۱ بار پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کرده‌اند و انتخابات مجلس نهم نیز بر اساس فلسفه سیاسی نظام اسلامی و مردمسالاری دینی انجام خواهد شد.

نماینده مردم سمنان در مجلس خاطرنشان کرد: در طی ۸دوره مجلس شورای اسلامی نوساناتی در نرخ مشارکت مردم در انتخابات وجود داشته است. شاید در انتخابات مجلس هفتم و هشتم شاهد کمترین نرخ مشارکت مردم در انتخابات بودیم یعنی ۵۱درصد از واجدین شرایط در انتخابات مجلس هفتم و هشتم شرکت کردند. بالاترین نرخ مشارکت مردم در انتخابات مجلس پنجم با حضور ۷۱ درصد از واجدین شرایط برگزار شد.

مدیرمسئول روزنامه مردمسالاری اظهار داشت: حال باید مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم را تجربه کنیم و پیش بینی من این است که در این دوره از انتخابات مجلس نرخ مشارکت مردم کمتر از مجلس هشتم نخواهد بود.

کواکبیان تصریح کرد: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ نرخ مشارکت مردم در انتخابات ۸۵درصد بود اما نباید تصور کنیم که در انتخابات آتی مجلس نیز این نرخ مشارکت عملی شود چون باید انتخابات مجلس آتی را با انتخابات‌های مجالس گذشته مقایسه کنیم و نباید تصور کرد که ۴۰میلیون نفر در انتخابات پیش رو شرکت می‌کنند.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: پیش‌بینی من این است که نرخ مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم ۵۰ تا ۶۰ درصد خواهدبود.

نماینده مردم سمنان در مجلس با اشاره به اینکه به سه دلیل نمی‌توان گفت که اصلاح طلبان راهبرد منسجم و اساسی در انتخابات آتی مجلس داشته‌اند، خاطرنشان کرد: تفاوت اصلاح طلبان و اصولگریان اکنون در این است که اصلاح طلبان بر سر حضور در انتخابات آتی اختلاف نظر داشته و اصولگرایان در ارائه لیست واحد اختلاف نظر دارند.

وی در ادامه افزود: نظر دیگر این است که اصلاح طلبان نباید لیست سراسری ارائه دهند اما معتقدان به این نظریه اعلام می‌کنند که اصلاح طلبان می‌توانند به صورت مستقل در انتخابات مجلس نهم کاندیدا شوند.

دبیرکل حزب مردمسالاری تصریح کرد: نظر دیگر که همان نظر ماست این است که اگر سبد کالای انتخابات آتی تکمیل شد باید لیست انتخاباتی هم ارائه دهیم.

کاندیدای نمایندگی مجلس نهم خاطرنشان کرد: باتوجه به حوادث انتخابات سال ۸۸ برخی از اصلاح طلبان این حوادث را با انتخابات مجلس نهم گره می‌زنند و برخی‌ها نیز فیلترینگ سایت‌ها، آزادی احزاب و آزادی زندانیان سیاسی را مطرح می‌کنند و معتقدند تا این مشکلات حل نشود وارد انتخابات مجلس نهم نخواهند شد.

وی افزود: باید توجه داشت گروهی از اصلاح طلبان اگر قصد داشتند در انتخابات آتی شرکت کنند، نمی‌توانستند چون یا فعالیت سیاسی آنان متوقف شده بود و یا اگر ثبت‌نام می‌کردند رد صلاحیت می‌شدند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: متأسفانه برخی از اصلاح طلبان معتقدند نظام انتخاباتی در ایران به شکلی است که فایده‌ای برای نظام ندارد و مشکلات آنان حل نمی‌شود و لذا این دسته از افراد با یأس و نا امیدی مواجه شده و عدم شرکت در انتخابات را تبلیغ می‌کند.

کواکبیان افزود: معتقدم برخی از این دوستان که این‌گونه نظرها را ارائه می‌دهند به دلیل اینکه خودشان نمی‌توانند در انتخابات آتی مجلس شرکت کنند این‌گونه تحلیل‌ها را ارائه می‌دهند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: به طور مشخص میان گروه‌های اصلاح طلب سه نظریه وجود دارد که عده‌ای معتقدند هیچ اصلاح طلبی نباید در انتخابات شرکت کند، برخی از آنان معتقدند هیچ لیست واحدی نباید از سوی اصلاح طلبان ارائه شود و برخی هم معتقدند می‌توان در انتخابات آتی لیست واحد ارائه داد.

دبیرکل حزب مردمسالاری افزود: معتقدم با توجه به نظرسنجی‌های صورت گرفته استقبال از کاندیداهای اصلاح طلب در شهرها بیشتر است. برخی ها معتقدند اصلاح طلبان مرده‌اند اما این‌گونه نیست و اگر خودمان را بخواهیم گول بزنیم، آنگاه این نظریه درست است.

وی افزود: اصلاح طلبانی که در انتخابات مجلس نهم ثبت نام کرده و تأیید صلاحیت می‌شوند، استقبال از آنان وجود دارد. اکنون فضای موجود به گونه‌ای است که اگر نامزد اصلاح طلبی تأیید صلاحیت شود استقبال از وی زیاد است. اگر هم اصولگرایان با یکدیگر اتحاد ایجاد کنند باز هم از اصلاح طلبان استقبال خواهد شد و این در حالی است که تاکنون میان اصولگرایان اتحادی ایجاد نشده است.

کواکبیان خاطرنشان کرد: در دیداری با آیت‌الله مهدوی کنی اعلام کردند که شما حق پدری بر تمام گروه‌ها و احزاب کشور داری که وی پاسخ داد: متأسفانه برخی‌ها آداب پدری را رعایت نمی‌کنند.

وی افزود: آیت الله مهدوی کنی با این سن و سال بالا وارد میدان شده اما برخی اصولگرایان از وی نافرمانی می‌کنند. یک سال و نیم پیش اعلام کردند که اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم سه لیست جداگانه ارائه خواهند داد اما آنچه امروز مشخص است اصولگرایان چند لیست جداگانه ارائه خواهند داد که اعم از گروه محترم انحرافی، جبهه متحد، جبهه پایداری و جبهه ایستادگی است.

کواکبیان با اشاره به اینکه روز سه شنبه تکلیف نامزدهای نمایندگی مجلس نهم با اعلام تأیید صلاحیت شده‌ها و رد صلاحیت شده‌ها مشخص می‌شود، گفت: 700 داوطلب نمایندگی مجلس نهم اصلاح طلب هستند که از میان آنان ۱۰۰ نفر جزو چهره‌های شاخص اصلاح طلبند.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه حزب مردمسالاری تأکید دارد که در انتخابات آتی لیست انتخاباتی ارائه دهد، خاطرنشان کرد: جبهه مردمسالاری نیز اعلام موجودیت کرده که شامل 14 حزب و گروه اصلاح طلبان هستند. این احزاب پیش از این نیز گرایش اصلاح طلبی داشتند اما جزو هماهنگی اصلاحات نبودند.

این نماینده اصلاح طلب مجلس هشتم اظهار داشت: شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با حضور ۷ نفر تشکیل شد که بنده نیز جزو یکی از آنها بودم که در نهایت سابقه بنده مشخص است و این‌گونه که برخی‌ها اظهارنظر می‌کنند ما اصلاح طلب نیستیم تنها می‌خواهند اظهارنظری کرده باشند.

کواکبیان با بیان اینکه اصلاح طلبی را در چارچوب نظام نه بر نظام تعریف می‌کنیم، خاطرنشان کرد: اصلاح طلب کسی است که در چارچوب نظام سالامی فعالیت می‌کند و نمی‌شود اپوزیسیون‌ها نیز در چارچوب نظام باشند و بگویند ما اصلاح طلب هستیم.

این نماینده مجلس تأکید کرد: با تحصن نمایندگان در مجلس ششم به شدت مخالف بودم و درست نیست که با تحصن در مجلس مشکلات حل شود. کسانی که برخورد اپوزیسیون‌گری با جریان حاکمیت دارند در تعریف اصلاح طلبی نمی‌گنجند اما ممکن است عناوین دیگری به خود اختصاص دهند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: برخی افراد که در خارج از کشور به سر می‌برند معتقدند باید انتخابات آتی را تحریم کرد و این نظریه آنها مشخص می‌کند که چه کاره هستند.

وی افزود: اوباما رئیس جمهور آمریکا در اقدامی نمادین جشن کریسمس را رها کرده و تحریم بانک مرکزی ایران را امضا می‌کند و آیا می‌توان این اقدام را تحمل کرد؟ نمی‌توان در این فضا بگوییم که دیگر نباید وارد صحنه انتخابات شویم، بلکه با مشارکت بالای مردمی می‌توانیم در عرصه روابط بین‌الملل مانور بزرگی دهیم. البته دولتمردان باید دستورالعمل‌های مناسبی در این خصوص داشته باشند.

کواکبیان گفت: نمی‌توانیم دو حرف جداگانه بزنیم، یا اینگونه اعلام کنیم که همه چیز از انتخابات و صندوق‌های رأی عبور می‌کند و در جایی دیگر اینگونه عنوان کنیم که مشکلات کشور از طریق حضور مردم در پای صندوق‌های رأی حل نمی‌شود.

وی با بیان اینکه ارزش‌های دینی و اسلامی را کسی نمی‌تواند در نظام اسلامی نفی کند، گفت: قانون اساسی کشور بدون کم و کاست باید اجرا شود. قانون اساسی کشورمان بی اشکال نیست اما مترقی است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مابه خط امام (ره) اعتقاد داریم و اصلاح طلبی را از دریچه خط امام (ره) می‌بینیم، گفت: در خط امام (ره) بحث ولایت فقیه نهفته است. اگر کسی حامی خط امام است، نمی‌تواند مخالف ولایت فقیه باشد. بنده ۵ جلد کتاب درباره ولایت فقیه نوشته و به این امر اعتقاد دارم.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه توجه به مطالبات ملی از دیگر شاخصه‌های یک فرد اصلاح طلب است، گفت: اگر معتقدیم که اصلاحات باید در کشور عملی شود باید مطالبات ملی و منافع ملی کشور مورد توجه قرار گیرد. نمی‌توان گفت اصلاح طلب هستیم اما امنیت جامعه و بین‌المللی را برهم بزنیم.

وی با اشاره به اینکه نمی‌شود گفت اصولگرا هستیم اما 3 هزار میلیارد دلار از بانکی خارج شود و چیزی نگفت، خاطرنشان کرد: کسی که اصلاح طلب است نمی‌تواند قانون اساسی کشورمان را قبول نداشته باشد.

کواکبیان با اشاره به اینکه ۵ شاخص خط امام (ره) ارزش‌های دینی و اسلامی، مطالبات ملی، منافع ملی و اعتقاد به قانون اساسی از شاخصه‌های اصلاح طلبی است، گفت: در میان اصلاح طلبان و اصولگرایان افراط و تفریط وجود دارد.

وی افزود: در مجلس شورای اسلامی یکی از نمایندگان به بنده گفت که انشاءالله میخ آخر اصلاح طلبان را در مجلس نهم به زمین می‌کوبیم که به وی پاسخ دادم یک علی مطهری برای شما اصولگرایان کافی است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: برخی‌ها معتقدند همین که بنده می‌گویم حضور حداکثری مردم در انتخابات یعنی بنده فتنه‌گر هستم که در واقع این جمله از تأکیدات مقام معظم رهبری است.

وی در واکنش به سؤال یکی از دانشجویان که معتقد بود روزنامه مردمسالاری توقیف شده است، اظهار داشت: چه کسی گفته روزنامه مردمسالاری توقیف شده است؟ روزنامه ما توقیف نشده و از افتخارات من این است که ۲۷ تا ۲۸ ماه است که به دادگاه می‌روم اما این روزنامه توقیف نشده است.

جریان انحرافی به دنبال ۲ قطبی کردن فضا است

مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی در نشستی با موضوع آرایش اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نهم که شب گذشته به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در سالن شهید مطهری این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه از ابتدا اعتقاد داشتیم که اصلاح طلبی در چارچوب نظام اسلامی ایران است، تأکید کرد: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، فتنه سال ۸۸ یک واقعیت است. گروهک‌های ضد انقلاب هم در فتنه سال ۸۸ حضور داشتند و دستگیر شدند. این گروه‌ها فکر می‌کردند که می‌توانند از آب گل آلود ماهی بگیرند.

وی با تأکید بر اینکه در بروز فتنه سال ۸۸ شکی نیست، گفت: از روز اول معترض به بحث تقلب در انتخابات ریاست جمهوری و اغتشاشات بودم اما نمی‌توان گفت که ۱۴ میلیونی که به موسوی رأی دادند فتنه‌گر هستند.عده‌ای در سال ۸۸ با کمک عناصر خارجی فعالیت‌های مخرب داشتند و عده‌ای هم امر برایشان مشتبه شده بود و اگر فضا امنیتی نمی‌شد برخی حوادث نیز روی نمی‌داد.

دبیرکل حزب مردمسالاری خاطرنشان کرد: در سال ۸۸ فضا را امنیتی کردند و هنگامی که با برخی عناصر معترض دیدار می‌کردیم اعلام می‌کردند که ما با سران فتنه دیدار کرده‌ایم و باید رد صلاحیت شویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه عدم تفکیک در سال ۸۸ مشکلات زیادی ایجاد کرد، گفت: مواضع بنده مشخص است و واقعیت این است که از همان روزهای اول حوادث سال ۸۸ موضع گرفتم. در ۳۱ خرداد در مجلس شورای اسلامی سخنرانی داشتم و پیش از اصولگرایان بحث فصل الخطاب را مطرح کردم.

وی با اشاره به اینکه باید به مطالبات مردم در مجلس نهم توجه ویژه‌ای شود اظهار داشت: در سال ۸۸ در ملاقات‌هایی که با معترضان به انتخابات داشتم اعلام کردم که باید تفکیک را رعایت کنیم.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس گفت: پس از ۲۵ بهمن کنگره حزبی داشتیم و اعلام کردم که نباید به بهانه حمایت از مردم مصر تجمع خیابانی راه‌اندازی کرد.

کواکبیان در پاسخ به این سؤال که نظر شما درباره حصر خانگی موسوی و کروبی چیست و آیا باز هم آنان را اصلاح طلب می‌دانید تصریح کرد: هنگامی که این افراد مقابل ولی فقیه می‌ایستند پس جزء اصلاح طلبان نیستند.

دبیرکل حزب مردمسالاری با اشاره به اینکه نباید فتنه اصلاحات را بخورد و یکی از دلایلی که وسط میدان هستیم همین است، گفت: برخی‌ها نمی‌توانند نام احمدی نژاد را ببرند و در نتیجه می‌گویند گروه انحرافی. مگر می‌شود مشایی بدون اجازه احمدی‌نژاد کاری انجام دهد.

این نماینده اصلاح طلب مجلس هشتم خاطر نشان کرد: اکنون باید به دنبال مشارکت حداکثری باشیم. اینکه بخواهیم خط کشی کنیم و میان گروه‌های سیاسی شاقول بگذاریم درست نیست. این خط کشی‌ها ما را از هدفمان دور می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: معتقدم در بحث آقای مصلحی کسانی که به طور شفاف سه بار فرمان ولی فقیه را زیر سؤال بردند باید موضع قاطعی در برابر آنها گرفته می‌شد.

وی با اشاره به اینکه مصداق‌ها نباید مهم باشد بلکه باید مفاهیم را در نظر بگیریم، گفت: ممکن است در جریان اصولگرایی نیز افرادی باشند که قانون اساسی را قبول ندارند اما این‌گونه نیست هرکسی که مارک اصلاح طلبی دارد، مقابله قانون اساسی کشور می‌ایستد.

کواکبیان با بیان اینکه افرادی با مارک اصولگرایی در مقابل فرمان ولی فقیه ایستاده‌اند، خاطرنشان کرد: تا دلتان بخواهد در انتخابات تخلف شده اما تاکنون تقلبی در انتخابات کشور ما صورت نگرفته است و اکنون هم ستاد مبارزه با جرایم انتخاباتی در قوه قضاییه شکل گرفته و باید این امر را به فال نیک بگیریم.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در شرایط کنونی باید به دنبال منافع ملی باشیم، گفت: در جلسه غیرعلنی مجلس یکی از نمایندگان اعلام کرد که اگر کشورهای غربی و شورای امنیت 2 قطعنامه دیگر علیه ایران صادر کند محکم در مقابل آنان خواهیم ایستاد که در پاسخ به وی گفتند باید اقداماتی انجام دهیم که دیگر قطعنامه‌ای علیه ما صادر نشود.

وی افزود: ایران همواره از کشورهای عراق، سوریه، ترکیه و افغانستان حمایت مالی کرده است اما هنگامی که در بحث ترور سفیر عربستان در آمریکا قطعنامه‌ای علیه ایران صادر شد این کشورها به نفع ایران رأی ندادند.

کواکبیان اظهار داشت: دست رئیس جمهور درد نکند که به کشورهای آمریکای لاتین سفر می‌کند اما چرا وی در طول هفت سال گذشته به یک کشور اروپایی سفر نکرده است و آیا واقعا این درد نیست؟

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر بی‌ارزش‌ترین وضعیت قیمت ریال در منطقه مربوط به ایران است گفت: اکنون قیمت دلار به ۱۷۰۰ تومان رسیده و نمی‌توان گفت که این مشکلات به دلیل تحریم‌های کشورمان است.

کاندیدای نمایندگی مجلس نهم با اشاره به اینکه باید اکنون به مطالبات مردم رسیدگی کرد چون مشکلات اقتصادی دارند اظهار داشت: به یکی از مسئولان امر گفتم که لیست ۱۴هزار شغلی که ایجاد کرده‌اید را ارائه دهید و وی پاسخ داد بابت هر ۶۰ متر ساخت مسکن مهر یک شغل ایجاد شده است و آیا این استدلال درست است؟

مدیرمسئول روزنامه مردمسالاری در پاسخ به سؤال دانشجویی که پرسید عکس العمل آقای هاشمی درباره انتخابات اخیر چیست؟ گفت: 40 میلیون نفری که در انتخابات ریاست جمهور سال ۸۸ پای صندوق‌ها حضور داشتند، ناباب، منافق و ضدانقلاب نبودند و همه آنان نظام را قبول داشتند و با فرض اینکه نظام مقبول است در این انتخابات شرکت کردند. حال آیا اشکال دارد آن ۴۰میلیونی که در انتخابات سال ۸۸ شرکت کردند دوباره در انتخابات آتی مجلس شرکت کنند؟

وی افزود: با مسئولان بخش‌های امنیتی و اطلاعاتی صحبت کردم که اعلام داشتم پرونده افرادی که پس از حضور رهبری در نماز جمعه تهران در اغتشاشات شرکت داشتند را بررسی می‌کنیم اما کسانی که پیش از حضور رهبری در نماز جمعه اقدامات مخرب انجام داده بودند را رها می‌کنیم.

کواکبیان اظهار داشت: قبول ندارم که آقای هاشمی دوست نداشته باشد مردم در انتخابات شرکت کنند. ما به دیدار آقای هاشمی رفتیم که به ما گفت بسیاری از مسائل کشور از طریق انتخابات پیش می‌رود و منافع ملی اکنون اقتضا می‌کند که به صورت پرشور در انتخابات شرکت کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه آقای هاشمی تأکید دارد که همه در انتخابات آتی شرکت کنند، گفت: آقای هاشمی دارای سوابق انقلابی بسیاری است و با رهبری همراه بوده است. اکنون سیاست جریان انحرافی این است که در انتخابات دو قطب ایجاد کند. جریان انحرافی سعی دارد این‌گونه قلمداد کند که احمدی نژاد موافق حضور حداکثری مردم در انتخابات آتی و اقای هاشمی مخالف این حضور حداکثری در انتخابات مجلس نهم است.

وی با اشاره به اینکه تکذیب نمی‌کنم که آقای هاشمی به فرزندش محسن اجازه شرکت در انتخابات را نداده است، گفت: با حجت الاسلام عسگری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دیداری داشتم که وی داوطلب نمایندگی مجلس نهم شده است و آقای هاشمی از وی خواسته از تهران در انتخابات شرکت کند و از سویی دیگر آقای واعظ طبسی نیز تأکید دارد که وی از شهر مشهد نماینده مجلس شود.

کواکبیان به اغتشاشات سال ۸۸ اشاره کرد و گفت: در تلاش بودیم آنهایی را که توهم تقلب در انتخابات داشتند را اصلاح کنید اما ترسیدیم به ما هم بگویند فتنه‌گر هستیم.

دبیرکل حزب مردمسالاری اظهارداشت: با موسوی و کروبی چندین جلسه برگزار کردم اما به این نتیجه رسیدم که اگر این جلسات ادامه پیدا کند به بنده هم فتنه‌گر بگویند.

وی افزود: در سال ۸۸ خدمت آیت الله مهدوی کنی رسیدم و طرح خود را با عنوان لویی جرگه به وی مطرح کردم. طرح ما این بود که تمامی نمایندگان با دعوتنامه آیت الله مهدوی کنی در جلسه‌ای در مجلس حضور پیدا کنند و این جلسه با پیام رهبری آغاز شود. قصدمان این بود که در این جلسه اعلام شود که حوادث سال ۸۸ پایان یافته و رئیس جمهور قانونی است تا با این اقدام اعتماد مجدد در کشور شکل بگیرد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: برای بررسی این طرح سه جلسه با آیت الله مهدوی کنی برگزار کردم که نمی‌دانم ایشان طرح ما را خدمت مقام معظم رهبری مطرح کردند یا خیر.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس خاطرنشان کرد: معتقدم در شرایط کنونی بحث ساکتین فتنه به درد ما نمی‌خورد. چرا کسی نمی‌پرسد احمدی نژاد تاکنون لفظ فتنه را به کار نبرده است؟ اگر این‌گونه باشد احمدی نژاد در رأس ساکتین فتنه است. برخی‌ها فقط می‌گویند قالیباف، لاریجانی و آقای هاشمی جزو ساکتین فتنه هستند.

وی افزود: معتقدم بحث ساکتین فتنه و مطرح کردن آن در شرایط کنونی دردی دوا نمی‌کند و آیا واقعا نمی‌شد دو ماه بعد خانه سینما را منحل کرد.

کواکبیان درباره گزارش اصل ۹۰ مجلس گفت: گزارش اصل ۹۰ مجلس در خصوص اغتشاشات سال ۸۸ در مجلس قرائت شد که بسیار باعجله بود و در برنامه مجلس معین نشده بود. خواندن این گزارش چه دردی را برای ما دوا کرد؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سؤال دانشجویی که پرسید آینده حیات سیاسی اصلاح طلبان چیست؟ گفت: بنده رمالی و جن‌گیری بلد نیستم، چه می‌دانم 10 سال آینده اصلاح طلبان چه می‌شود. ممکن است هزاران اتفاق در عرصه سیاسی کشور رخ دهد. اکنون در خلیج فارس مشکل داریم و اگر پیشامدی روی دهد روند کشور تغییر پیدا می‌کند.

کواکبیان تصریح کرد: همانطور که اصولگرایان باید پوست بیندازند اصلاح طلبان نیز باید پوست‌اندازی کنند و اصلاحات سنتی دیگر نمی‌تواند دوام پیدا کند.

وی افزود: اگر یکی از اصلاح طلبان وارد هیئت رئیسه مجلس می‌شد فضا تغییر پیدا نمی‌کرد؟ اما این امر همانند مجلس ششم و هفتم رخ نداد.

این نماینده مجلس درباره چالش‌های امنیتی پیش روی انتخابات مجلس گفت: برگزاری انتخابات در تمامی کشورها بدون مشکل نیست پس باید از قبل آمادگی داشته باشیم.

کواکبیان در خصوص نقش رسانه‌ ملی در انتخابات گفت: واقعیت این است که 10‌ها برنامه یک سویه پخش می‌شود و افرادی که در این برنامه‌ها حضور پیدا می‌کنند یکدیگر را تأیید می‌کنند و رسانه ملی با اینگونه اقدامات نتیجه معکوس می‌گیرد.

نماینده مردم سمنان در مجلس درباره چالش‌های موجود در تنگه هرمز گفت: هیچ یک از مسئولان اصلی نظام که در رأس بخش‌های امنیتی و نظامی هستند اعلام نکردند که تنگه هرمز رامی‌بندیم و تنها این سخن را رحیمی معاون اول رئیس جمهور مطرح کرده است.

وی در پایان سخنانش گفت: از نظر عملیاتی بستن تنگه هرمز توسط ایران امکانپذیر است اما این اتفاق رخ نمی دهد. اتحادیه اروپا نفت ایران را تحریم کرده اما کشورهایی همچون چین، ژاپن و کره جنوبی نفت ایران را می‌خرند و بنابراین بستن تنگه هرمز روی نخواهد داد اما اگر حلقوم ما را بخواهند بیشتر بگیرند می‌توان این تنگه را بست.