به گزارش مشرق، الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتمادملی و نماینده مردم تهران در مجلس شوراب اسلامی، روز گذشته در مصاحبهای، درباره حضور اصلاحطلبان در انتخابات 1400 گفته بود "اصلاحطلبان حتماً در انتخابات شرکت میکنند و کاندیدا هم خواهند داشت. برخی چهرههای مشهور اصلاح طلبان هستند که برای 1400 روزشماری میکنند و برخی افراد هم شاید الان مطرح نیستند در آن زمان ظهور پیدا میکنند."
وی در ادامه این گفتگو درباره کاندیداهای جریان اصلاحات برای 1400 اظهار میدارد " تا آنجایی که من خبردارم آقای عارف مصمم است در انتخابات 1400 کاندیدا شود، آقای جهانگیری قاعدتاً باید بیاید وعلاوه بر اینها نفرات دیگری هم هستند."
بیشتر بخوانید:
جهانگیری برای روحانی و اصلاحطلبان «مهره سوخته» است
لازمه کاندیداتوری در انتخابات 1400
حضرتی:جهانگیری به احتمال زیاد از دولت میرود
این بخش از صحبتهای الیاس حضرتی با واکنش رسانههای جریان اصلاحات روبرو شد. برای مثال روزنامه قانون با تیتر "انحراف انتخاباتی" به استقبال سخنان حضرتی رفت. قانون در گزارش خود درباره گزینههای نام برده شده توسط حضرتی مینویسد "الیاس حضرتی نماینده مردم تهران مدعی شده آقایان جهانگیری و عارف درسال 1400 کاندیدا خواهند شد! افرادی که اگر همین امروز نیز یک نظرسنجی ساده برای جایگاههایی که هستند انجام شود، میتواند بسیاری از مسائل را روشن کند. اسحاق جهانگیری شاید در انتخابات سال 96 به دلیل فرصتهایی که به وجود آمده بود و رویدادهایی که ایجاد شد میتوانست رای به خود اختصاص دهد ولی با توجه به مشکلات اقتصادی که در جامعه به وجود آمد و ناکارآمدی که ایجاد شد بیشک در میان بدنه اجتماعی و افکار عمومی هیچ جایگاهی دیگر ندارد."
قانون بعد از نقد نام جهانگیری برای 144، به بررسی جایگاه عارف در بین اصلاحطلبان پرداخته و چنین مینویسد "فرد دیگر یعنی محمدرضاعارف که الیاس حضرتی نام آن را به زبان آورده است نیز از همان ابتدا جایگاه یک کاندیدای ریاستجمهوری را نداشت و حمایتهای بیمبنای برخی جریانهای سیاسی از وی در انتخابات سال 92 سبب شد تا وی به این خیال دست پیدا کند که گویی میتواند رای بدنه اجتماعی را به خود اختصاص دهد. به نظر میرسد نام این دو نفر به عنوان اسامی بیکاربرد از زبان حضرتی بیان شده است تا وی خط و مشی سیاسی خود را برای انتخابات سال 98 به نمایش بگذارد."
روزنامه قانون در واکنش به حضور عارف در 1400 نوشت "وی از همان ابتدا جایگاه یک کاندیدای ریاستجمهوری را نداشت"
روزنامه قانون در پایان به انتقاد از شروع فعالیتهای انتخاباتی میپردازد و مینویسد "سیاستمدارانی که بیشک میدانند در جامعه جایگاهی ندارند و از طرق مختلف تلاش میکنند به اهداف سیاسی خود دست پیدا کنند؛ اهدافی که گاهی برخلاف منافع ملی و مردم نیز هست. این جریانها و افراد باید بدانند که مردم ایران این روزها آگاهی فراوانی پیدا کرده اند و درباره مسائل گوناگون آنگونه که باید تحلیل میکنند و تصمیم میگیرند و نیتهای افراد و جریانها را به خوبی میشناسند و در زمان مناسب تصمیم لازم را خواهند گرفت؛ بنابراین عدهای تلاش بیهوده نکنند و به جای انتخاباتی کردن فضای جامعه برای رسیدن به اهداف سیاسی، به دنبال رفع مشکلات مردم باشند."