به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع طلاب مدرسه معصومیه قم حضور یافته بود، گفت: در عمر چهل ساله انقلاب اسلامی دهها عقبه سختتر از تحریمهای اقتصادی این روزها را پشت سر گذاشتهایم که عبور از شرایط کنونی در مقایسه با آنها به مراتب آسانتر است.
وی افزود، بیآنکه نیازی به سخن شعارگونه باشد و تنها با نگاهی به واقعیات پیرامونی به وضوح میتوان دید که از نقطه شروع تا به امروز گامهای بلندی برداشتهایم و آسانترین راه که منطقیترین راه نیز هست اینکه ببینیم کجا بودیم و اکنون کجا ایستادهایم؟ و آمریکا و متحدانش چهل سال قبل کجا بودند و چه موقعیتی داشتند و امروز چه جایگاهی دارند؟
بیشتر بخوانید:
شریعتمداری: دشمنان در برجام سکه قلابی به ایران دادند
مدیر مسئول کیهان در ادامه گفت: از نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب با دشمنیهای گسترده آمریکا و متحدانش روبرو بودهایم بهطوری که کمترین فرصتی را برای براندازی نظام اسلامی از دست ندادهاند ولی طی چهل سال درگیری سخت و بیوقفه، ایران اسلامی هر روز مقتدرتر و دشمن ضعیفتر شده است. با شروع انقلاب، غائلههایی به بهانههای قومی و قبیلهای آغاز شد، ستم مضاعف به خلق کُرد! خلق عرب! خلق ترکمن! خلق تُرک! و ... دهها گروه تروریستی به قول حضرت امام مثل قارچ از زمین سر برآوردند. طرح چند کودتا، ماجرای طبس، تحریمهای اقتصادی و سرانجام جنگ تحمیلی. هر یک از این توطئهها به تنهایی کافی بود تا قدرتمندترین حکومتها را سرنگون کند.
شریعتمداری گفت: در جریان جنگ تحمیلی همه قدرتهای ریز و درشت به مقابله با انقلاب نوپای ما آمده بودند و پیروزی خود را قطعی میدانستند تا آنجا که در اولین روز آغاز جنگ، کارتر اعلام کرد امیدواریم مسئولان ایران بر سر عقل آمده باشند و صدام در کنفرانس خبری فردای آن روز با تبختر خطاب به خبرنگاران گفت ادامه مصاحبه در تهران! موشکباران شهرها، بمباران مناطق مسکونی در حالی بود که ما از کمترین امکانات برخوردار بودیم و حتی محل زاغههای مهمات خود را هم نمیدانستیم. جنگ نفتکشها، جنگ سفارتخانهها، حمله به سکوهای نفتی و حتی حمله موشکی به هواپیمای ایرباس ایران که به اعتراف پنتاگون و فرمانده ناو وینسنس در کریدور تجاری پرواز میکرد. دشمنیها بعد از پایان جنگ نظامی نیز بیوقفه ادامه داشته است.
شریعتمداری پرسید؛ آیا فقط ادامه حیات جمهوری اسلامی ایران علیرغم این همه دشمنیها که هنوز هم ادامه دارد نشانه اقتدار روزافزون ما نیست؟! حتی اگر پیشرفتهای معجزهگونه در عرصههای علمی و تکنولوژی و جهشهای بزرگ در عرصههای نظامی و سیاسی را نادیده بگیریم.
مدیر مسئول کیهان در ادامه به افول قدرت آمریکا پرداخت و از جمله گفت: نگاهی به منطقه بیندازید! چه میبینید؟ آمریکا نه تنها عقبههای استراتژیک خود در منطقه را از دست داده است، بلکه این عقبهها نظیر لبنان، سوریه، افغانستان، یمن، عراق و... به عقبههای اقتدار ایران اسلامی تبدیل شدهاند. رژیم اشغالگر قدس که دو خط آبی به نشانه از نیل تا فرات روی پرچم آن نقش بسته است، امروزه از ترس جبهه مقاومت دور خود دیوار حائل میکشد و در جنگهای چند روزه از حزبالله لبنان و حماس و جهاد اسلامی شکستهای سنگین میخورد.
شریعتمداری گفت: اگر انقلاب اسلامی در گذر ایام کمرنگ شده است چرا توطئهها و کینهتوزیهای دشمنان هر روز شتاب بیشتری میگیرد؟! اگر ما در اوج قدرت و در حال پیشرفت نیستیم چرا همه دنیای استکبار علیه ما بسیج شدهاند و به انحای مختلف در حال مشکلآفرینی هستند؟
مدیر مسئول کیهان گفت: این سؤال هم پرسیدنی است که تاکنون کدامیک از پیشبینیهای امام راحل ما و رهبر معظم انقلاب تحقق نیافته است؟ و در مقابل، کدامیک از طرحها و نقشههای حریف جامه عمل پوشیده است؟! آیا این نشانه برتری ما نیست؟
شریعتمداری در بخشی از سخنان خود به نا امنی وحشتآفرین در آمریکا و اروپا و رژیم صهیونیستی و امنیت مثال زدنی ایران که نشانه اقتدار ما و ناتوانی دشمنان است اشاره کرد و گفت: دشمن برای ایران خواب تابستان داغ دیده بود که امروز به کابوس اروپای شعلهور تبدیل شده است.
مدیر مسئول کیهان در بخش دیگری از سخنان خود به مقایسه شرایط قبل و بعد از انقلاب پرداخت و گفت: آن روزها با ۳۶ میلیون جمعیت روزانه ۶ میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و بعد از انقلاب به طور متوسط ۲ میلیون بشکه با دو برابر آن جمعیت. با این حال همه جای ایران مخروبه بود و درآمدهای نفتی به کیسه بیگانگان و حساب شاه میرفت. سربازان ما را برای جنگ به ظفار که هیچ ربطی به ما نداشت میفرستادند، هواپیماهای C۱۳۰ ما برای کمکرسانی به سلطنتطلبهای یمن در اختیار اسرائیل بود. اسدالله علم در خاطراتش اعتراف میکند که نخستوزیر، وزرا و حتی نمایندگان مجلس بدون هماهنگی با سفارتخانههای آمریکا و انگلیس منصوب نمیشدند.
مدیر مسئول کیهان در ادامه با بیان اینکه شرایط امروز ما اگرچه بسیار خطیر است ولی هرگز خطرناک نیست، گفت: وظیفه همه ماست که با دقت و حساسیت در صحنه باشیم و از کنار انحرافهای احتمالی و حضور نفوذیها غفلت نکنیم. نفوذیها را با فاصلهای که میان عملکرد آنان و نقشه راه انقلاب وجود دارد میتوان شناخت. باید مطالبات برحق خود را با قاطعیت و بدون واهمه از برچسبهای نچسب دنبال کنیم.
وی گفت: مشکلات این روزها از آنجا آغاز شد که برخی از مسئولان اجرایی با سادهاندیشی به فکر افتادند تابلوی «شیطان بزرگ» را از بالای سر آمریکا پاک کنند و تابلوی «کدخدا» را به جای آن بگذارند! شیطان بزرگ دشمن قسمخورده است و هرگز نمیتوان به مذاکره با آن خوشبین بود اما کدخدا، هم میتواند خوب باشد و هم بد! آقایان به هوای مذاکره با کدخدا به مذاکره با شیطان نشستند و اینگونه بود که تعهد او را پذیرفتند و امضای شیطان را تضمین دانستند! تا اینکه کلاه گشاد برجام را به ملت تحمیل کردند و اکنون به جای آنکه عبرت گرفته باشند، درپی تحمیل فاجعه دیگری در پوشش FATF و CFT هستند. وی افزود: نباید اجازه داد یک جریان سیاسی که بارها ناکارآمدی آن به اثبات رسیده است به همان روال ادامه دهد.
به آقایان عرض میکنیم ۵ سال امکانات و ظرفیتهای نظام را برای برجام هزینه کردید و امروز اعتراف میکنید که دستاورد آن تقریبا هیچ بوده است و تحریمها که با افتخار میگفتید در اولین روز اجرای برجام لغو میشود هنوز به قوت خود باقی است و اضافه هم شده است، ولی پاسخ آنها به جای قدردانی، تهمت و ناسزا به منتقدان است. سخن یک جمله بیشتر نیست و آن اینکه بفرمائید برجام غیر از خسارت محض و برباد دادن امکانات و ظرفیتهای کشور چه دستاوردی داشته است؟!
حالا در پی تحمیل FATF و CFT هستند و به این پرسش منطقی پاسخ نمیدهند که با برجام چه گلی بر سر ملت زدهاید و چرا به انتقادهای علمی و مستند درباره فاجعهبار بودن FATF و CFT پاسخی نمیدهید؟ میفرمایند اگر FATF و CFT را نپذیریم کالا و اجناس ۲۰ درصد گران میشود! این درحالی است که مهرماه ۹۴ هم میگفتند اگر برجام نباشد ۲۰ درصد گرانی خواهیم داشت! و دیدیم که با پذیرش برجام، قیمتها چهار برابر شد یعنی ۴۰۰ درصد گرانی! وی افزود: تورم و رکود، دو مقوله متضاد هستند ولی اقتصاددانان دولت محترم با هنرمندی خود جمع بین نقیضین کرده و این دو پدیده متضاد را با هم در کشور ایجاد کردهاند!