کد خبر 927820
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۳

تیم ملی ایران با پیروزی ۲-۰ مقابل ویتنام ۶ امتیازی شد و بهترین شروع خود از سال ۱۹۷۶ را رقم زد.

به گزارش مشرق، شاگردان کارلوس کی روش موفق شدند با ارائه نمایشی جذاب و تماشاگرپسند ویتنام را هم از پیش رو برداشته و به استقبال بازی سوم مقابل عراق بروند. سردار آزمون ستاره شماره ۲۰ تیم ملی با ۲ گلی که زد، این پیروزی را به ارمغان آورد و خودش هم به صدر جدول گلزنان جام ملت‌ها صعود کرد.

تیم ملی که بازی نخست خود را با نتیجه ۵-۰ تمام کرده بود، حالا با این پیروزی دو گله با ۷ گل زده و بدون گل خورده، در صدر جدول گروه D قرار می‌گیرد. ایران هم اکنون عملکردی بهتر از تمام تیم‌های آسیایی دارد و اگر عربستان و ژاپن دست به کار بزرگی نزنند، این عنوان را در پایان هفته دوم رقابت‌ها حفظ خواهد کرد.

دو پیروزی پرگل برابر ویتنام و یمن، بهترین استارت تیم ملی ایران در ۴ دهه اخیر به حساب می آیند. در ۴۰ سال اخیر ایران ۱۱ بار در جام ملت‌های آسیا حاضر شده و تنها ۴ بار توانسته با ۲ پیروزی متوالی تورنمنت را آغاز کند. یکی در سال ۱۹۸۴ که ایران توانست امارات و چین را مغلوب کند و سه مرتبه دیگر هم از سال ۲۰۱۱ به بعد. به عبارتی از تورنمنت ۲۰۱۱ قطر ایران همواره استارت کار را با ۲ پیروزی زده اما هیچگاه نتوانسته این چنین مقتدر ظاهر شود.

شاگردان کارلوس کی روش که اکنون دست به کار بزرگی زده اند، باید عراق را نیز از پیش رو بردارند و با کسب مقام نخست در مرحله گروهی، کار ساده‌تری را در مراحل حذفی داشته باشند. البته باتوجه به تفاضل گل فوق العاده ایران، صعود به عنوان سرگروه با یک تساوی نیز احتمالاً حاصل می‌شود.

بیشتر بخوانید:

واکنش توییتر باشگاه کازان به دبل سردار

بهترین استارت ایران در تاریخ جام ملت‌ها به سال ۱۹۷۶ باز می‌گردد. جایی که در ورزشگاه آزادی تیم ملی توانست عراق، یمن، چین و کویت را با ۱۳ گل شکست دهد و بدون گل خورده برای سومین بار متوالی قهرمان جام ملت‌های آسیا شود.

حالا باید دید آیا تیم ملی ایران می‌تواند این راه را ادامه داده و چهارمین قهرمانی خود در تاریخ جام ملت‌های آسیا را کسب کند یا خیر؟

۱۹۶۸: ۴ پیروزی متوالی - قهرمانی
۱۹۷۲: ۵ پیروزی متوالی - قهرمانی
۱۹۷۶: ۴ پیروزی متوالی - قهرمانی
۱۹۸۰: ۴ پیروزی، یک باخت و یک تساوی - مقام سوم
۱۹۸۴: ۲ پیروزی، ۲ تساوی، ۲ باخت - مقام چهارم
۱۹۸۸: ۳ پیروزی، یک تساوی، یک باخت - مقام سوم
۱۹۹۲: یک برد، یک مساوی، یک باخت - حذف در گروهی
۱۹۹۶: ۴ برد، ۲ باخت - مقام سوم
۲۰۰۰: ۲ برد، یک مساوی، یک باخت - حذف در یک چهارم
۲۰۰۴: ۳ برد، ۲ مساوی، یک باخت - مقام سوم
۲۰۰۷: ۲ برد، یک مساوی، یک باخت - حذف در یک چهارم
۲۰۱۱: ۳ برد، یک باخت - حذف در یک چهارم
۲۰۱۵: ۳ برد، یک باخت - حذف در یک چهارم
۲۰۱۹: ۲ برد -؟؟؟

منبع: خبرآنلاین