کد خبر 933251
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۴

تحریم‌ها و تهدیدها هیچ‌گاه نتوانسته خللی در اراده ملت ایجاد کند، چراکه پایین‌ترین اقشار جامعه مثل کوه در برابر دشمن ایستاده‌اند و از انقلاب دفاع می‌کنند.

به گزارش مشرق، روزنامه «رسالت» در سرمقاله شماره امروز خود نوشت:

دشمنان نظام در گونه‌شناسی عناصر ضدانقلاب و مخالفان اسلام، نشانی از محرومین، فقرا و مستضعفان پیدا نمی‌کنند. کارنامه چهل‌ساله انقلاب‌اسلامی نشان می دهد در صدر مخالفان و معارضان نظام، مرفهین بی‌درد، اشراف و سرمایه‌دارانی هستند که سر در آخور سرویس‌های امنیتی آمریکا، اسرائیل و انگلیس دارند. دشمن نه‌تنها در هیچ زمانی در چهل‌سال اخیر نتوانست از فقرا و محرومین سربازگیری کند، بلکه تحقیقات و پژوهش‌های آن‌ها نشان می ‌دهد در صف اول مدافعان نظام؛ اقشار ضعیف و کم ‌برخوردار و محروم بوده‌اند. سرّ این حقیقت غیر قابل انکار چیست؟ واقعیت این است که بزرگ‌ترین دغدغه رهبری انقلاب اسلامی در زمان امام (ره) و نیز مقام معظم رهبری، رسیدگی به وضع محرومان و مستضعفان بوده و هست و اغلب بزرگان انقلاب در دولت و مجلس و دستگاه قضائی فارغ از این دغدغه نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

دموکراسی را خوردند، حقوق بشر را قی کردند!

استانی شدن انتخابات مجلس!

انقلاب از همان آغاز با تاسیس هشت نهاد بزرگ ملی، فقر و محرومیت را در سطح کلان تدبیر کرد.کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مسکن، جهاد سازندگی، بهزیستی‌، بنیاد برکت، بنیاد شهید، ‌ طرح شهیدرجایی، بنیاد ۱۵ خرداد و بنیاد علوی متکفل این ماموریت بوده‌اند که گرد فقر و محرومیت را از چهره ایران اسلامی پاک کنند. علاوه بر آن میلیاردها تومان طی چهل‌سال گذشته در بودجه‌های سنواتی عملیاتی شده است تا این ماموریت به نحو احسن انجام شود. این اقدام بخشی از موهبت انقلاب اسلامی است، اما بخش دیگر آنکه یک زیرساخت مردمی را تشکیل داده، نشان می‌دهد در کف نیز حرکت‌های مردمی یک انقلاب بزرگ در این زمینه را بی سر و صدا و آرام سامان داده‌اند. اکنون ۱۴ شبکه کشور در سطح ملی ،۱۵۰ هزار خیریه را در سراسر کشور مدیریت می‌کنند که وظیفه اصلی آن‌ها این است که کسی با شکم گرسنه در هیچ جای کشور سر بر بالین نگذارد. این حرکت هیچ وابستگی به دولت ندارد و به‌طور خودجوش عمل می‌کند. در کنار این حرکت ۶هزارصندوق قرض الحسنه مردمی وجود دارد و دست فقرا و محرومان را در وقت مقتضی می‌گیرد و این حجم از مساعدت غیر از هفت هزار و۶۰۰ صندوق قرض‌الحسنه بسیج مستضعفان در سراسر کشور است. علاوه بر آن ۵۰ درصد مساجد کشور خود دارای صندوق قرض ‌الحسنه مستقل هستند و در پیرامون مساجد به خدمت‌رسانی مشغولند.

امروز براساس گزارش‌های رسمی، هیچ کودک یتیم یا بدسرپرست بدون حامی نیست ،۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار خانواده بی‌سرپرست یا بدسرپرست همگی تحت پوشش نهادهای مردمی و مؤسسات خیریه قرار دارند. گروه‌های جهادی خودجوش که مولود انقلاب اسلامی و پدیده‌ای منحصر به فرد درجهان است، یکی دیگر از مواهب انقلاب برای محرومان است.

تاکنون هشت‌هزار و۸۰۰ گروه جهادی مردمی به فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم مشغولند؛ ‌گروه‌های جهادی تا سال ۹۵ بیش از ۳۴ هزار پروژه محرومیت‌زدایی را در اقصی نقاط کشور به سرانجام رسانده و طعم شیرین رفاه را بر ذائقه ولی‌نعمتان انقلاب و لبخند رضایت بر چهره آن‌ها نشانده‌اند. این اقدامات بخشی از کارنامه افتخارآمیز چهل ساله انقلاب است و باعث شده این انقلاب همچنان بر شانه پرقدرت مردم به‌ویژه محرومان و مستضعفان قرار گیرد و تمام‌قد در برابر استکبار جهانی و به‌ویژه آمریکا بایستد و تحریم‌ها و تهدیدها هیچ‌گاه نتوانسته خللی در اراده ملت ایجاد کند، چراکه پایین‌ترین اقشار جامعه مثل کوه در برابر دشمن ایستاده‌اند و از انقلاب دفاع می‌کنند. این خود بزرگ‌ترین سند مظلومیت، مشروعیت و مقبولیت انقلاب اسلامی است.فردا سالروز ورود امام خمینی (ره) به میهن اسلامی است. هم او که می‌فرمود: «قرن ما قرن غلبه مستضعفین بر مستکبران عالم است.»امروز هرچند کشور با تنگناهایی در اداره معیشت مردم روبه‌رو است و آمریکا با تحریم‌های ظالمانه و خبیثانه به انقلاب فشار وارد می‌کند، اما آنانکه با تمام وجود پای انقلاب و آرمان‌های اسلام و نظام ایستاده‌اند همین اقشار ضعیف و مستضعفان و پابرهنه‌ها هستند.