کد خبر 934061
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰

در دیدار معاون سیاسی وزیر کشور با رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور، ضرورت هم‌افزایی و همراهی بیش از پیش مسؤولان دستگاه ها و ائمه جمعه مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در دیدار جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور با حجت الاسلام حاج علی اکبری، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور، ضرورت هم افزایی و همراهی بیش از پیش مسؤولان دستگاه ها و ائمه جمعه مورد تأکید قرار گرفت.

در این دیدار، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور، ضمن اشاره به ضرورت هم عهد شدن مدیران دستگاه های کشور برای دور کردن بداخلاقی از دستگاه های حساس کشور، تأکید کرد: «جامعه، تحمل مدیر بداخلاق را اعم از دولتی و قوای مختلف ندارد. اینها آسیب جدی به جامعه وارد می کنند».

حجت الاسلام حاج علی اکبری در این دیدار با اشاره به اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند ائمه جمعه مسؤول انقلاب اسلامی در منطقه خود هستند»، اظهار داشت: «جایگاه امامت جمعه باید نقش پدرانه داشته باشد. وظیفه امام جمعه اصلاح است، ضمن اینکه مدیران اجرایی هم باید اقتضائات جایگاه امام جمعه را درک کنند و هماهنگ باشند و همکاری لازم را داشته باشند».

هم چنین در این دیدار، معاون سیاسی وزارت کشور ضمن ارائه تحلیلی از فضای سیاسی کشور، از ضرورت تنظیم گفتگوها و رفتار همه دست اندرکاران، فعالان سیاسی و اجرایی، نخبگان، رسانه ها و صاحبان تریبون ها در تمامی سطوح، متناسب با نیازهای جامعه و حل مشکلات آن سخن گفت و تأکید نمود: «وزارت کشور تلاش می کند تا با ظرفیت بالایی که در سطح مدیریت اجرایی کشور دارد، با ایجاد تعامل و زمینه های همکاری متقابل بین تمام گروه ها از جمله ائمه محترم جمعه، فضای مناسب را برای بالا بردن اعتماد عمومی و جلب مشارکت مردمی فراهم نماید».

گفتنی است؛ در این دیدار، حمید ملانوری مدیر کل دفتر امور سیاسی وزارت کشور نیز ضمن اشاره به وظیفه ویژه این دفتر در راستای ایجاد هماهنگی بین مدیران اجرایی دولت و نهاد نماز جمعه، اظهار داشت: «تلاش مسؤولین معاونت سیاسی بر این است تا ضمن شفاف سازی، خدمات دولت را به اطلاع ائمه جمعه برسانند».

ملانوری هم چنین از اهمیت و ضرورت همکاری و همراهی نهاد نماز جمعه در اطلاع رسانی فعالیت های دولت سخن گفت و تأکید کرد: «این رویکرد می تواند اعتماد مردم نسبت به نظام را افزایش دهد و انگیزه لازم برای مشارکت همگانی را بالا ببرد».