کد خبر 944264
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۵

ترش مزه بودن دهان می‌تواند علتی به سادگی کم آبی بدن داشته باشد. دهیدراسیون یا کم آب شدن بدن، باعث می‌شود دهان‌تان خشک شود و حس‌تان درباره مزه‌ها تغییر کند.

به گزارش مشرق، ترش مزه بودن دهان می‌تواند علتی به سادگی کم آبی بدن داشته باشد. دهیدراسیون یا کم آب شدن بدن، باعث می‌شود دهان‌تان خشک شود و حس‌تان درباره مزه‌ها تغییر کند. از جمله دلایل دیگر می‌توان به سیگار کشیدن، استفاده نادرست از مسواک و نخ دندان، مصرف دارو و … اشاره کرد که در ادامه گزیده‌ای از آن را می‌خوانید:

بیشتر بخوانید:

رژیم غذایی که شما را از آلزایمر دور می‌کند +عکس

کدام نان برای کاهش وزن مفید است؟

چه بیماری‌هایی سبب اختلال در گفتار فرد می‌شود؟


سیگار کشیدن
سیگار کشیدن نیز عامل دیگری برای ترش مزه شدن دهان است. سیگار کشیدن نه تنها عامل درجه یک بیماری‌های قابل پیشگیری و مرگ است، بلکه دریافت‌تان از مزه‌ها را نیز ضعیف می‌کند.


استفاده نادرست از مسواک و نخ دندان
رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند دهان‌تان را ترش مزه کند. دست کم دو بار در روز مسواک بزنید و یک بار نخ دندان بکشید. معاینات روتین دندان پزشکی را فراموش نکنید.


مصرف دارو
گاهی دارویی که برای درمان مصرف می‌کنید می‌تواند دهان‌تان را ترش مزه کند. بعضی از آنتی بیوتیک‌ها نیز می‌توانند مزه ترش به دهان بدهند.


بیماری ریفلاکس اسید معده به مری
اگر عضله‌ای که دریچه میان مری و معده را باز و بسته می‌کند، بعد از خوردن غذا کاملاً بسته نماند، غذا و اسید معده می‌تواند به مری برگردد که یکی از عوامل ترش مزه شدن دهان است.


بالا رفتن سن
افزایش سن نیز علت احتمالی دیگری برای احساس ترش مزگی در دهان است. با بالا رفتن سن، پرزهای چشایی تحلیل می‌رود و حساسیت خود را از دست می‌دهد.

منبع: روزنامه خراسان