کد خبر 94669
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۶

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت توانایی تامین ارز موردنیاز تولیدکنندگان را دارند و از این بابت جای نگرانی نیست.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، ارسلان فتحی‌پور در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان مبلمان کشور گفت: شرایط تحریم اقتصادی به مثابه شرایط جنگی است و تلاشگران و صنعتگران و کارگران عرصه تولید و خدمات می‌بایست همچون سرداران و سربازان خط مقدم نبرد، با تلاش و کوشش مضاعف، کشور را از تنگناهای تحمیلی اقتصادی به سلامت و با کمترین هزینه عبور دهند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: در این میان انجمن‌های صنفی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های مختلف که تولیت اصناف و واحدهای صنعتی و صنفی را برعهده دارند، باید راههای کمک به تولید و تولیدکنندگان را در شرایط خاص کنونی شناسایی کرده و با مجلس در میان بگذارند تا بتوان با قدرت، بر شرایط تحمیلی بر نظام اقتصادی مسلط شد و از آن در جهت تحکیم پایه‌های تولید کشور بهره‌گیری کرد.
وی اظهار داشت: دولت این توانایی را دارد تا ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی و بازرگانی را تامین کند، ضمن اینکه در نشست سه جانبه وزرای اقتصاد و صنعت و تجارت و رییس کل بانک مرکزی و روسای تمامی بانک‌های دولتی و خصوصی و نمایندگان صنعتگران وتولیدکنندگان در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان دولت تاکید کردند که هیچ محدودیتی برای تخصیص ارز به واحدهای تولیدی و واردکنندگان کالا وجود ندارد و از این حیث نباید تولیدکنندگان نگران تامین مواد اولیه خود باشند.

فتحی‌پور خاطر نشان کرد: مساعی دولت و مجلس حمایت از این واحدها در شرایط خاص کنونی است و این واحدها نیز باید توانایی خود در تامین نیازهای بازار را به خوبی ارایه نمایند.

وی با بیان اینکه واردات مبلمان به هر میزان، به هیچ وجه قابل قبول نیست، تاکید کرد :صنعتگران باید کیفیت تولید داخلی را افزایش دهند و در این راستا لازم است تا با ایجاد تنوع در طراحی و بالا بردن کیفیت مردم را ترغیب به خرید محصول ایرانی کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: فعالان اقتصادی باید از فرصت تحریم استفاده واین صنعت را ازمشکلات خاص خودش که لزوما به تحریم ها نیز ارتباطی ندارد ،خارج کنند. زیرا فعال شدن این حوزه فضای کسب و کار را رونق می دهد ودر نهایت موجب رونق اقتصادی کشور می شود.

فتحی‌پورهمچنین از تمامی تشکل‌های صنفی تولیدکننده مبلمان خواست تا با مشارکت فعال در نمایشگاههای داخلی و خارجی ضمن آشنایی با سلایق و ذائقه بازارهای هدف، توانایی هنر و کیفیت تولید ایرانی را فارغ از آنکه مجری نمایشگاه چه گروه یا تشکلی است به نمایش بگذارند.

در ابتدای این دیدار نیز، اسماعیل آذرگشب، مجری دومین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان اداری نیز پیرامون برنامه های ستاد برگزاری نمایشگاه و مشکلاتی که برای شرکتهای خارجی جهت حضور در نمایشگاه ایجاد شده و همچنین ضرورت حضور فعالانه تولیدکنندگان داخلی صنعت مبلمان توضیحاتی ارایه کرد.

دومین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان اداری از ۲۹ بهمن تا اول اسفند ماه سالجاری با مجوز سازمان توسعه تجارت در محل دایمی نمایشگاههای بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.