کد خبر 948901
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۲:۳۰

مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو درباره خوردن نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام هشدار داد.

به گزارش مشرق، جعفری اظهار کرد: چغاله بادام، گوجه سبز، زردآلو و توت فرنگی همگی میوه‌های مغذی هستند اما پوست آنها ممکن است به سموم کشاورزی و برخی حاوی میکروب‌های آلوده باشد.

وی تصریح کرد: از آنجایی که میوه‌های بهاری، برخلاف میوه‌های زمستانی، معمولاً با پوست مصرف می‌شوند، باید قبل از مصرف شسته و با محلول گندزدا به خوبی ضدعفونی شوند.

منبع: تسنیم