به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
وبسایت رادیو فردا نوشت: تصمیم وزارت خارجه آمریکا مبنی بر داخل کردن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی طیف وسیعی از معادلات امنیتی و سیاسی و همچنین همکاری اطلاعاتی را در منطقه عمیقاً تحت تأثیر قرار خواهد داد.
آمریکا در سال ۲۰۰۷ نیروی قدس (شاخه عملیات برونمرزی سپاه) را در لیست شمول فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ قرار داده بود و وزارت خزانهداری دولت ترامپ نیز در ماه اکتبر سال ۲۰۱۷ سپاه پاسداران را به دلیل حمایت از تروریسم در شمول این فرمان اجرایی قرار داد. با این حال وزارت خارجه آمریکا از قرار دادن رسمی مجموعه سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی پرهیز کرده بود.
بیشتر بخوانید:
ترامپ جواز قتل نظامیان آمریکا را صادر کرد
تبعاتی که باید دامن تروریستهای نظامی آمریکا را بگیرد
رادیو فردا افزود: آمریکا در حال حاضر دارای چندین پایگاه نظامی و دهها هزار نیرو در کشورهای همسایه ایران از جمله عراق، افغانستان، کویت، بحرین، قطر و عربستانسعودی است و این پایگاهها و نفرات در تیررس موشکهای جمهوری اسلامی قرار دارند.
آنچه رادیو فردا عمداً کتمان کرده، این واقعیت است که اقدام سال ۲۰۰۷ آمریکا علیه سپاه قدس با فصل شکوفایی و قدرتمندی و گسترش نفوذ این نیرو در منطقه مقارن شد. ۱۲ سال پس از آن اتفاق، شبکهای از نیروهای همدل با سپاه در حدفاصل عراق، سوریه، لبنان و یمن شکل گرفته است که توانست جنگ نیابتی آمریکا در هر چهارکشور را به هزیمت بکشاند. نتایج سیاسی این پیروزی به قدری بزرگ است که آمریکای ترامپ مجبور است اعلام کند از سوریه خارج میشود و خود وی به شکل دزدکی، به جای سفر رسمی به بغداد، به پایگاه نظامی عینالاسد برود. در مقابل به مدد جانفشانی سپاه و متحدان منطقهای ایران، اکنون دولت عراق متحد سیاسی، نظامی و اقتصادی ایران شده است.
ضمن اینکه با اقدام - ولو نمایشی وزارت خارجه آمریکا - از این پس به طور اتوماتیک نظامیان آمریکا در چهار گوشه منطقه نیز تروریست تلقی خواهند شد و امنیت نیمبند سابق در اثر وحشت خودساخته، از آنها سلب میشود. البته سناریو مدنظر دولت آمریکا در اینباره، مشروط و معطل به تصویب در کنگره است که مخالفان جدی دارد.