کد خبر 954179
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، ضوابط و مقررات جذب سرباز امریه در سازمان‌های دولتی را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سردار تقی مهری در تشریح این خبر اظهار کرد: بر اساس ماده ۶۶ قانون خدمت وظیفه عمومی، نیروهای مسلح می‌بایست تعدادی از کارکنان وظیفه را بنا به درخواست دولت، در امور امدادی، تولیدی، جهاد کشاورزی، آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی، بهداشتی و درمانی، مشروط بر اینکه به آمادگی رزمی نیروهای مسلح آسیبی وارد نشود در اختیار دولت قرار دهند.

وی با بیان اینکه هدف از به کار گیری سربازان امریه، افزایش مشارکت در برنامه‌های مذکور به ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و بهره گیری از توانمندی‌های علمی و تخصصی کارکنان وظیفه است، گفت: دستگاه‌های امریه دهنده صرفاً می‌توانند مشمولان غیر غایب متخصص را متناسب با نوع وظایف و فعالیت‌های مورد نیاز سازمان مربوطه پذیرش کنند.

بیشتر بخوانید:

خبر خوش فرمانده نزاجا برای سربازان سیل زده

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا تصریح کرد: مشمولان متقاضی امریه سربازی، علاوه بر تخصص مرتبط با نیاز دستگاه‌های دولتی، می‌بایست یکی از شرایط تأهل، معافیت از رزم، عضو خانواده ایثارگران، افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، مشمولان تحت پوشش بهزیستی و … را نیز داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: مشمولان متقاضی می‌بایست حداقل سه ماه قبل از اتمام مهلت یک ساله تعیین تکلیف وضعیت خدمتی، برای اعزام به خدمت اقدام کنند و با برگ آماده به خدمت بدون غیبت، از طریق سایت فراخوان سازمان امریه دهنده و یا با پیگیری حضوری از آن سازمان، مراحل کاری را انجام دهند.

سردار مهری بیان داشت: دستگاه‌های دولتی مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، وزارت کشور و … بر اساس سهمیه اختصاصی ستاد کل نیروهای مسلح، نسبت به پذیرش مشمولان اقدام و اسامی مشمولان واجد شرایط، از سوی ستاد کل به سازمان وظیفه عمومی ناجا برای تعیین مرکز آموزش رزم مقدماتی اعلام می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه مدت خدمت این دسته از مشمولان، ۲۴ ماه است، گفت: حقوق و مزایا و بیمه درمانی این دسته از مشمولان، در دوران آموزشی به عهده نیروی به کار گیرنده بوده و بعد از اتمام دوره آموزش رزم مقدماتی با سازمان امریه دهنده می‌باشد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار داشت: اطلاعات کارکنان وظیفه منقضی خدمت از سازمان به کار گیرنده به نیروی مربوطه اعلام شده و اطلاعات آنان توسط یگان مورد نظر در سامانه مشترک نیروهای مسلح ثبت و سازمان وظیفه عمومی پس از بررسی اطلاعات و تأیید آن، کارت هوشمند پایان خدمت را صادر می‌کند.

منبع: مهر