کد خبر 954915
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۳

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: اگر زائری برای بیماری، داروی خاصی مصرف می‌کند باید ضمن هماهنگی پزشک سازمان حج، نسخه خود را به همراه داشته تا در فرودگاه با مشکلی مواجه نشود.

به گزارش مشرق، سردار حسن مهری با اشاره به عمده‌ترین چالشی که حجاج خانه خدا را در این سفر معنوی تهدید می‌کند، اظهار کرد: عدم آگاهی از قوانین سخت‌گیرانه کشور عربستان درباره داروهای ممنوعه و حمل موادمخدر از جمله این چالشها است.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور افزود: عمل به توصیه‌های پلیس که قبل از اعزام به این سفر معنوی از رسانه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود موجب خواهد شد تا حجاج سفری ایمن در سایه امنیت و آرامش داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

رایزنی با دولت عربستان برای ازسرگیری عمره

اعزام ۸۱ هزار زائر به عربستان

وی با اشاره به اهمیت کلاسهای آموزشی در آستانه اعزام به این سفرمعنوی، گفت: اطلاعاتی که توسط سازمان حج و زیارت و سایر دستگاه‌های دولتی ارائه می‌شود، کمک خواهد کرد که در طول این سفر از زمان شروع اعزام به سرزمین وحی، در طول مناسک حج و حتی هنگام مراجعت به کشور ایران، مشکلی نداشته باشیم.

مهری با اشاره به وابستگی برخی از زائران به داروهای ممنوعه، اشاره و تأکید کرد: زوار قبل از اعزام به کشور عربستان باید نسبت به معالجه خود اقدام کنند تا برای آنها در آن کشور مشکلی به وجود نیاید زیرا هیچگونه امکانات درمانی در این زمینه توسط کشور عربستان به آنها ارائه نخواهد شد.

این مقام ارشد انتظامی به ۱۰ قلم داروی ممنوعه اشاره و بیان کرد: قرصهای ترامادول، متادون، آمپولهای مرفین، قرصهای کدئین‌دار و شربتهای مربوطه جزء داروهای ممنوعه بوده و هرگونه حمل و نگهداری آنها در کشور عربستان مجازات سنگینی دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر زائری برای بیماری، داروی خاصی مصرف می‌کند باید ضمن هماهنگی پزشک سازمان حج، نسخه خود را به همراه داشته تا در فرودگاه با مشکلی مواجه نشود.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور تصریح کرد: برخی از داروهای گیاهی مانند شیرین بیان شباهت زیادی به موادمخدر دارند لذا زائران باید از همراه آوردن آنها خودداری کنند.

مهری، حضور به موقع زائران در فرودگاه و جلوگیری از هرگونه تأخیر پروازی از جانب مسافران را گوشزد کرد و گفت: زائران باید از اشیاء گرانبهای خود همچون ارز، پول و مدارک شناسایی مراقبت کرده و از قرار دادن این اشیاء در بار غیر همراه که سبب کندی بازرسی مسافران می شود، خودداری کنند.

وی از حجاج خواست تا از پذیرش هرگونه امانت اعم از ساک، چمدان و بسته متعلق به فرد دیگری، خودداری کنند زیرا در صورت کشف اشیاء ممنوعه و موارد مشکوک در آن، مسئولیت متوجه حامل بار است.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور ضمن آرزوی بهره‌مندی مسافران از این فرصت پیش آمده معنوی یادآور شد: پلیس فرودگاه‌های کشور پیش‌بینی‌های لازم برای آرامش و آسایش حجاج در فرودگاه‌های سراسر کشور را اتخاذ کرده و از حجاج خواست در صورت بروز هرگونه مشکل یا پیش آمدی مراتب را به پلیس اعلام تا اقدام لازم در این رابطه اجام شود.

منبع: تسنیم