کد خبر 957275
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۶

با توجه به فاصله ۱۵ ماهه تا المپیک، برگزاری مجمع انتخاباتی و تعیین رئیس فدراسیون برای دوره ۴ ساله بعدی چیزی فراتر از یک نیاز و درحد یک الزام برای رشته المپیکی وزنه برداری اهمیت دارد.

به گزارش مشرق، روز هشتم اردیبهشت ماه بود که دوره ریاست ۴ ساله علی مرادی به پایان رسید و در پی اعتراضاتی که در خصوص کاندیدا بودن وی برای دوره بعدی ریاست فدراسیون وزنه برداری وجود داشت، وزارت ورزش همزمان با کشتی که بهروز نعمتی به عنوان سرپرست جدید جایگزین حمید بنی تمیم شده بود، علیرضا خسروی را نیز به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه برداری انتخاب کرد.

خسروی از فدراسیون ووشو و با همراهی مهدی علی‌نژاد به فدراسیون وزنه‌برداری آمد تا مسئولیت این رشته را تا زمان برگزاری انتخابات برعهده داشته باشد.

تا اینجای کار همه چیز به صورت قانونی پیش رفته و حالا سرپرستی در رأس فدراسیون قرار گرفته که خودش در انتخابات حضور ندارد تا شائبه حمایت وزارتخانه از کاندیدایی خاص و ایجاد شرایط نابرابر برای نامزدها از بین برود اما مسئله اینجاست که با توجه به انجام ثبت نام در اواخر سال گذشته و اعلام تأیید مدیریتی ۹ تن از کاندیداها، به نظر می‌رسد هیچ مانعی در راه برگزاری انتخابات وجود ندارد و بهتر بود که به جای تعیین سرپرست، هر چه زودتر تکلیف برگزاری مجمع انتخاباتی مشخص می‌شد.

برگزاری هر چه سریع‌تر انتخابات به شدت به آرام شدن فضای وزنه برداری کمک خواهد کرد، این روزها بیشتر از آنکه کارهای مهم در این رشته پیش برود، فرعیات جای اصل را گرفته‌اند.

بیشتر کارها در این رشته جنبه تبلیغاتی و انتخاباتی پیدا کرده و طبیعتاً چنین وضعیتی روی عملکرد تیم‌های ملی نیز تأثیرگذار خواهد بود.

نزدیک به ۱۵ ماه دیگر وزنه برداری یکی از امیدهای کاروان ورزش ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو است. داشتن تنها دو سهمیه در این رقابت‌ها به اندازه کافی شرایط وزنه برداری را در المپیک پیش رو خاص و ویژه می‌کند و با توجه به این محدودیت، نیاز است که هر چه سریع‌تر وضعیت فدراسیون به شرایط طبیعی بازگردد.

قطعاً آرامش نیز زمانی بر وزنه برداری حکم‌فرما خواهد شد که رئیس فدراسیون انتخاب شده باشد چراکه تنها در این صورت است که کارها با ثبات پیش خواهد رفت و می‌شود برنامه‌ریزی درستی برای المپیک داشت.

اولین میدانی که پیش روی وزنه‌برداری ایران قرار دارد مسابقات جوانان جهان در فیجی است که هنوز هزینه حضور در این رقابت‌ها تأمین نشده و پس از آن نیز تیم ملی بزرگسالان باید در مسابقات کشورهای اسلامی و سپس در جهانی ۲۰۱۹ تایلند در پیش است. نکته مهمتر هم کسب سهمیه المپیک است. وزنه بردارانی که مدعی حضور در توکیو هستند باید در ۶ میدان گزینشی وزنه بزنند و قطعاً کادرفنی تیم ملی باید تمرکز زیادی روی مسابقات گزینشی و همچنین بحث آماده سازی نفرات داشته باشد.

براین اساس برگزاری انتخابات در سریع‌ترین زمان ممکن حداقل خواسته خانواده وزنه برداری از وزارت ورزش است و در این راه شرایط برای برگزاری مجمع کاملاً مساعد است.

منبع: تسنیم