به گزارش مشرق، از محافل خبری و رسانهای زمزمههایی درباره تصمیم وزرای جداشده از دولت روحانی همچون آخوندی، ربیعی و قاضیزاده هاشمی برای ورود به انتخابات مجلس شنیده میشود اما سؤال این است که اصلاحطلبان چه نوع واکنشی به این مسئله نشان خواهند داد؟
علی صوفی در پاسخ به این سؤال به نامهنیوز گفت: سال ۹۲، ۹۴ و ۹۶ رویکرد اصلاحطلبان حمایت از گزینه حداقلی برای تحقق استراتژی سلبی بود. یعنی از نامزدهای حداقلی حمایت کردند تا جلوی ورود تندروها را به مناصب تقنینی و اجرایی بگیرند اما الان اگر اصلاحطلبان همان رویکرد را پیش بگیرند دیگر مردم به لیست اصلاحطلبان اقبالی نشان نخواهند داد.
وی با بیان اینکه در انتخابات سال ۹۸ استراتژی اصلاحطلبان باید ایجابی باشد، افزود: اصلاحطلبان باید یک برنامه جامع، عملیاتی، قابل قبول، منطقی و علمی برای برونرفت از بحرانهای موجود ارائه دهند. اجرای این برنامه آدمهای خودش را در مجلس و دولت میطلبد بنابراین نامزدهای حداقلی در زمره این افراد قرار نمیگیرند.
این وزیر دولت اصلاحات همچنین گفت: برای اجرای استراتژی ایجابی، افرادی که وسط و میانی مثل آقایان قاضیزاده هاشمی، آخوندی و ربیعی هستند و چهره شاخص اصلاحطلبی نزد مردم به حساب نمیآیند، پذیرش آنها در لیست انتخاباتی جریان اصلاحات نمیتواند مورد قبول قرار بگیرد.
وی در پاسخ به این سؤال که طرح سلامت همگانی دکتر قاضیزاده هاشمی و فعالیت آقای ربیعی در حوزه کارگری نمیتواند وزن لیست جبهه اصلاحات را تقویت کند؟ گفت: خیر نخواهد توانست. عملکرد این آقایان چندان مورد قبول اصلاحطلبان نبود و همین که استیضاح آقای ربیعی در مجلس رأی آورد قطعا بدون نظر فراکسیون امید و اصلاحطلبان نبود بنابراین با رویکرد پیشبرد استراتژی ایجابی، اصلاحطلبان نمیتوانند ریسک کنند چون این آقایان نمیتوانند برنامههای اصلاحطلبانه را با مشی اصلاحطلبانه اجرا کنند بنابراین مورد پذیرش مردم قرار نمیگیرند.