به گزارش مشرق، تولیدکنندگان توتفرنگی این استان شامل ۱۳ هزار خانوار است که در کردستان قریب به سه هزار و ۲۰۰ هکتار کشت توتفرنگی با تولید تقریبی ۴۵ هزار تن در سال وجود دارد و ۷۵ درصد توت فرنگی کشور در این دیار تولید میشود. تغذیه توت فرنگی که در کردستان از آن به عنوان ملکه میوهها نام برده میشود در تغذیه سالم کودکان و بیماران، شادابی پوست و تأمین ویتامینهای مورد نیاز بدن نقش مؤثری دارد و دارای املاحی همچون پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم و سدیم است.
در سرزمین طلای سرخ (کردستان) تقریباٌ ۱۲ هزار خانوار مشغول به تولید و جمع آوری توت فرنگی هستند و این میوه هر ساله به مدت ۴۰ روز از اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد برداشت میشود.