جواد نوروزبیگی گفت: این فیلم تنها یک فیلم با موضوع آسیب شناسی اجتماعی در حوزه فرهنگ و هنر است و هیچ گاه قصد توهین و تحقیر روزنامه نگاران را نداشته‌ایم.

به گزارش مشرق به نقل از سینماپرس، نشست خبری فیلم سینمایی «یک سطر واقعیت» با حضور همایون ارشادی، حسین یاری، مهراوه شریفی نیا بازیگران، علی وزیریان کارگردان، جواد نوروزبیگی تهیه کننده، ستار اورکی آهنگساز برگزار شد.

علی وزیریان کارگردان فیلم «یک سطر واقعیت»، گفت: هر کدام از فیلم‌هایی که ساخته‌ام براساس اتفاقات اجتماعی بوده و این فیلم نیز جدا از آن نیست، سال‌ها در حوزه مطبوعات فعالیت داشته‌ام و بسیاری از مشکلات این حرفه را می شناسم. همین مسئله سبب شده بود تا مدتها به دنبال قالبی باشم که این درگیری ذهنی من در این زمینه را به تصویر کشد. این فیلمی بخشی از مشکلات بچه‌های مطبوعات را به تصویر کشیده، مشکلاتی که هیچ گاه در سینمای ایران به آن پرداخته نشده است.

وی تصریح کرد: زمانی که با نوروزبیگی برای ساخت این فیلم به دنبال سرمایه گذار می گشتیم، برخی از نهادهای سرمایه گذار با خواندن فیلمنامه پیشنهاد می دادند که چرا باید به قشر اندکی از جامعه پرداخته شود، این درحالی است که در پوشش یک خبرنگار به دنبال نشان دادن مسائل فرهنگی و به عبارت بهتر قشر فرهنگی بودم و می خواستم آن را تصویر کشم.

وزیریان گفت: این طبیعی است اگر در رابطه با هر قشری صحبت می کردم با واکنش های این چنین مواجه می شدم، اگر قرار بود این فیلم صرفا مختص به حرفه خبر و خبرنگاری باشد، مخاطبان گسترده را از دست می داد.


وی ادامه اداد: موسیقی فیلم موسیقی کم حجمی بوده و فکر می‌کنم کمتر از یک ربع ساعت به طول انجامید، این فیلم یک سطر واقعیت است که تنها و تنها قشر فرهنگی آسیب پذیر را در نظر داشت.

در ادامه صحبت های علی وزیریان، ستار اورکی آهنگساز این مجموعه، در تکمیل صحبت های او گفت: من بالغ بر 50 فیلم سینمایی را آهنگسازی کردم و یک سطر واقعیت به درستی از سخت ترین فیلم هایی بود که کار کردم و موسیقی این فیلم را نیز در میکس نهایی هم دیدم که خوب از آب درآمده بود.

وی افزود: ما صدای سالن برج میلاد آنقدر بد بود که موسیقی به شکل بسیار بدی به گوش می رسید. موسیقی فیلم آن چیزی نبود که در سالن شنیدید. به اعتقاد من موسیقی این فیلم یک اثر مینیمال بود که در دو آکورد خلاصه می شد.

در ادامه این نشست همایون ارشادی در پاسخ به این سوال که تعدد فیلم های امسال بازی کرده بسیار زیاد است و این به ضرر کارنامه کاری وی خواهد بود، گفت : هر کار که می کنم می گویند به ضرر من است، امسال 6 فیلم دارم که در 4 فیلم آن حضور اندکی داشتم و تنها در دو فیلم سامان مقدم و کاظم راست گفتار نقش اصلی را بازی می کنم و حالا باید بگویم این تعدد نیست بلکه گزیده‌ای است که دلم خواسته آن را بازی کنم.

جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده یک سطر واقعیت در پاسخ به سوالات خبرنگاران ابراز داشت: این فیلم تنها یک فیلم با موضوع آسیب شناسی اجتماعی در حوزه فرهنگ و هنر است و هیچ گاه قصد توهین و تحقیر روزنامه نگاران را نداشته ایم.

حسین یاری بازیگر این فیلم نیز با اشاره به بازی خود در این فیلم گفت: قطعا این نقش را دوست داشتم که بازی کرده ام و پذیرفتم تا بازی کنم. من نسبت به بازی خودم نظری نمی دهم بلکه هر آنچه که از این فیلم دریافتید برای من محترم است و اگر خوب بازی کردم که امیدوارم دیده شود و اگر به نظر شما بازی خوبی نداشتم قول شرف می دهم که در آینده بازی های خوب از من ببنید.

مهراوه شریفی نیا نیز در ادامه تصریح کرد: مهم چیزی است که شما می بینید اما به سهم خودم می گویم دلیل اینکه در این فیلم بازی کردم این بود که یک داستان واقعی مشابه آن چه که در فیلم مطرح شد را از نزدیک دیده ام و به دلیل همین نزدیکی رویداد بود که احساس نکردم نقش یک انسان ابله را بازی می کنم. اما شما حق دارید که به تعریفی که از حرفه خبرنگار در این فیلم شده است گله مند باشید.

مازیار فکری ارشاد منتقد فیلم در این نشست افزود: هر وقت حرف از معضلات سینما می شود، اولین مشکل را متوجه فیلمنامه و ممیزی می دانیم. اما فکر می کنم بزرگترین مشکل سینمای ایران، نسبت محتوای فیلم ها با واقعیت هایی است که ما به طور عینی می بینیم. این مسئله همان حلقه مفقوده در سینمای ایران است که به فراموشی سپرده شده است.

وی گفت: وزیریان به سوابق خود در مطبوعات اشاره کرد، اما تصویری که از حرفه روزنامه نگاری نشان داده منطبق با واقعیت نیست. این حجم از بلاهت که در روزنامه نگار در این فیلم نشان داده وجود ندارد. اگر یک روزنامه نگار این قدر ساده لوح باشد وای به حرفه های دیگر.

وی ادامه داد: به تصویر کشیدن موضوع وبلاگ نویسان در این فیلم به نظر من، مصداق بارز راهنما زدن به چپ و پیچیدن به راست است. متاسفانه طی دو سال اخیر فیلم های سیاسی را کاملا غیر آگاهانه به تصویر می کشند و همین مسئله سبب شده تا فیلم های شبه سیاسی ساخته شود.
خلاصه داستان : کسری و فروغ زوجی هستند که فعالیت های آنها در زمینه فرهنگی و مطبوعاتی است این دو برای ادامه کارشان با مشکلات متعددی مواجه هستند که یکی از بزرگترین آنها مشکلات مالی است ...
نويسنده و كارگردان : علی وزیریان
 
بازیگران : حسین یاری، مهراوه شریفی‌نیا، همایون ارشادی، رضا ناجی،،شبنم مقدمی، شهرام شکیبا، میناجعفرزاده،رضا بنفشه‌خواه، شیوا خنیاگر،رحیم بیابانی،علی حسن ناصری،مهدی گلستانیان،اصغر نوبخت،نسرین دولت،سارا کهربایی،معصومه موسوی، سارا بیگلری افشار،غلامعلی خورشیدی،یوسف طاهریان،محمد ابراهیم اقبال‌فر،کاوه نوید،سروان حجت اله فرحی،محمد رضا مرادی برومند،حجت اله ولی‌پور. بازیگران ترکیه: بوشرا گل، ماهموت قهرمان،نسرین کایا،هوکا پاشا،هوداتا پاشا، ریلتور موتزی و کاتری کتنتر.